Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 31 sie 2005, 20:25
Mazi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 31 sie 2005, 21:30
Doświadczenie uczy, że nie za dużo i głupotą byłoby sprzedawać Soblewskiego. Zmiennicy są konieczni, bo wcześniej wydawałoby się, że Gołoś, Zieńczuk, Sobolewski, Cantoro, Błaszczykowski, Uche, Paulista to nadmiar bogactwa. A jak wyszło, to wszyscy wiemy.bagg pisze:No, no. Myślałem, że Wisła już nic nie zdziała na rynku transferowym a tu taka niespodzianka. Chyba może się to równać z odejściem Sobololewskiego bo Cantoro, Radek i Barreto to dużo jak na sam środekAle Engel jakoś to wszystko ułozy....mam nadzieje
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: FUDŻIN » 31 sie 2005, 21:38
FUDŻIN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majo » 31 sie 2005, 21:51
majo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 31 sie 2005, 21:58
Źle mi się ta ksywka kojarzypiwus pisze:
Beret ()
kostek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majo » 31 sie 2005, 22:04
majo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 31 sie 2005, 22:29
Mazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: monster » 31 sie 2005, 22:33
monster

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majo » 31 sie 2005, 22:35
monster pisze:według mnie wisła ma nikłe szanse ze pokona real ale wszystko może się zdażyć"d
majo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 31 sie 2005, 22:35
Mazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: monster » 31 sie 2005, 22:38
monster
Post Wyświetl pojedynczy post autor: monster » 31 sie 2005, 22:41
monster
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 01 wrz 2005, 0:52
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 01 wrz 2005, 12:14
oj wątpie tez zeby ktos zalowal jego odejscia:)Emerald pisze:A Uche to niech sobie jedzie w djably, jeszcze bedzie tego zalowal, a kibice Bialej Gwiady napewno nie.
moze az taki młody to on niejest, ale u nas w Polsce to i tak będzie talent jak np. Terlecki;] co niezmienia faktu ze z drugim zdaniem zgadzam sie w supełnosci:) Vitorię tak zakręci ze niebedzie wiedziała w ktorym kraju gra lige;]Emerald pisze:No i wiselka nam pokazala ze mozna do Polski sprowadzic mlodego dobrego zawodnika z zachodniej europy!!!!
Tylko czekac i podziwiac jak Baretto bedzie krecil drewnianymi pomocnikami z innych klubow naszej ligi i w PUEFA.
Powiedział ze miał na uwadze rodzine i jak skonczy grac w pilke to wroci do Krakowa i zwiaze sie z klubem badz miastem i ze przy najblizszej okazji przeprosi kibicow .. mam nadzieję ze to szczerze mówił..Emerald pisze:Tylko Franka mi dalej szkoda...
Mazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 01 wrz 2005, 14:57
To wlasnie mialem na mysliMazi pisze:oj wątpie tez zeby ktos zalowal jego odejscia:)
no 26 lat to taki wiek akurat jak na srodkowego pomocnika, moze przesadzilem z tym mlodym...Mazi pisze:moze az taki młody to on niejest
Nie mialem na mysli ze mam mu za zle, ze odszedl.Mazi pisze:Emerald napisał:
Tylko Franka mi dalej szkoda...
Powiedział ze miał na uwadze rodzine i jak skonczy grac w pilke to wroci do Krakowa i zwiaze sie z klubem badz miastem i ze przy najblizszej okazji przeprosi kibicow .. mam nadzieję ze to szczerze mówił..
Emerald
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio