Wisła Kraków (zbiorczy) - Strona 92

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Dotrze ten hajs czy nie dotrze?

Dotrze, dotrze
7
28%
Nie ma bata, nie dotrze
10
40%
Je**ć konfitury!!!
8
32%
Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 31 sie 2005, 20:25

no ja mówie ze 3 w srodku 2 bocznych i jeden napastnik;] heh, ciekawe co Engelowi w tej główce zaświtało:D

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 31 sie 2005, 21:30

bagg pisze:No, no. Myślałem, że Wisła już nic nie zdziała na rynku transferowym a tu taka niespodzianka. Chyba może się to równać z odejściem Sobololewskiego bo Cantoro, Radek i Barreto to dużo jak na sam środek ;) Ale Engel jakoś to wszystko ułozy....mam nadzieje ;)
Doświadczenie uczy, że nie za dużo i głupotą byłoby sprzedawać Soblewskiego. Zmiennicy są konieczni, bo wcześniej wydawałoby się, że Gołoś, Zieńczuk, Sobolewski, Cantoro, Błaszczykowski, Uche, Paulista to nadmiar bogactwa. A jak wyszło, to wszyscy wiemy.

I Beret ( ;))i Sobol będą przydatni :).

Awatar użytkownika
FUDŻIN
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FUDŻIN » 31 sie 2005, 21:38

czytalem ze ten beret moze grac i na lewej obronie, moze bedzie alternatywa dla dudki, wie ktos ile za niego dali??

Awatar użytkownika
majo
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majo » 31 sie 2005, 21:51

Nigdzie nie pisze ile za niego dali. Jak może grać na lewej obronie to może będzie też mogł gran na lewej pomocy. A tak propo moim zdaniem to powinni jakiegos dobrego środkowego obrońce ściągnąć do siebie. Kłos to chyba za pewnie się czuje bo kogo ma niby za niego wpuścić. A Głowacki jak będzie tak dalej grał to na serio może rozwinąć sie ten jego talent. Moim zdaniem da 3-5-2 w czym Sobolewski będzie pomagał obronie, Cantoro weźmie się jak za destrukcje jak za Henia a Beret będzie rozgrywał.

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 31 sie 2005, 21:58

piwus pisze:
Beret ( ;))
Źle mi się ta ksywka kojarzy :rotfl:

Barreto może być alternatywą dla Cantoro, któremu (o ile pamiętam) niedługo wygasa kontrakt z Wisłą.

Dobrze, że Uche już w Krakowie nie zagra... W spotkaniu z Odrą grający na jego pozycji Paulista wypadł całkiem obiecująco.

Awatar użytkownika
majo
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majo » 31 sie 2005, 22:04

No tak Paulista wypadł nawet bardzo obiecująco. ALe to co Uche wypraiwł w wiśle to po prostu śmiechu warte. A najlepsze jest to że podobno jego brat robi tak samo. Raz podobno zastrajkował :rotfl: że go nie chcą puścić do lepszego klubu to nie grał w paru meczach.

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 31 sie 2005, 22:29

Cantoro miał isc nawet na wypozyczenie do Tłokow Gorzyce za Heńka jeszcze:) a tych wakacji do FC Basel chyba:)

monster
Pseudoforumowicz
Kontakt:

no żeciwyście

Post Wyświetl pojedynczy post autor: monster » 31 sie 2005, 22:33

według mnie wisła ma nikłe szanse ze pokona real ale wszystko może się zdażyć"d

Awatar użytkownika
majo
Skład B
Skład B

Re: no żeciwyście

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majo » 31 sie 2005, 22:35

monster pisze:według mnie wisła ma nikłe szanse ze pokona real ale wszystko może się zdażyć"d

Jaki real??? Weż się lepiej zastanów co ty piszesz

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 31 sie 2005, 22:35

yyy ty sie ofłes wstecz o rok??;] czy moze mowisz o real vitoria guimaraes??:D :lol:

monster
Pseudoforumowicz
Kontakt:

hgik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: monster » 31 sie 2005, 22:38

chociaz że jesli wisła by sie postarała i zaczoła grac swietnie zespołowo i celnie strzelać to pewnie wygrali by ten mecz w wiekszych szansach niz teraz:P']

monster
Pseudoforumowicz
Kontakt:

ee

Post Wyświetl pojedynczy post autor: monster » 31 sie 2005, 22:41

ej no sory zbyt nie wiem o czym wy to piszecie bojestem od wczoraj :wink:

Idz na onet! Idz na onet!

Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 01 wrz 2005, 0:52

No i wiselka nam pokazala ze mozna do Polski sprowadzic mlodego dobrego zawodnika z zachodniej europy!!!!
Tylko czekac i podziwiac jak Baretto bedzie krecil drewnianymi pomocnikami z innych klubow naszej ligi i w PUEFA.

A Uche to niech sobie jedzie w djably, jeszcze bedzie tego zalowal, a kibice Bialej Gwiady napewno nie.

Tylko Franka mi dalej szkoda...

Tak czy inaczej mamy transwerowy hit polskiej ligi!!!
(mowa o sprowadzaniu do klubu a nie sprzedawaniu za granice bo tu hit jest ogolnie uznany) :D

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 01 wrz 2005, 12:14

Emerald pisze:A Uche to niech sobie jedzie w djably, jeszcze bedzie tego zalowal, a kibice Bialej Gwiady napewno nie.
oj wątpie tez zeby ktos zalowal jego odejscia:)

Emerald pisze:No i wiselka nam pokazala ze mozna do Polski sprowadzic mlodego dobrego zawodnika z zachodniej europy!!!!
Tylko czekac i podziwiac jak Baretto bedzie krecil drewnianymi pomocnikami z innych klubow naszej ligi i w PUEFA.
moze az taki młody to on niejest, ale u nas w Polsce to i tak będzie talent jak np. Terlecki;] co niezmienia faktu ze z drugim zdaniem zgadzam sie w supełnosci:) Vitorię tak zakręci ze niebedzie wiedziała w ktorym kraju gra lige;]
Emerald pisze:Tylko Franka mi dalej szkoda...
Powiedział ze miał na uwadze rodzine i jak skonczy grac w pilke to wroci do Krakowa i zwiaze sie z klubem badz miastem i ze przy najblizszej okazji przeprosi kibicow .. mam nadzieję ze to szczerze mówił..

a jsprawa jego transferu trafi chyba do FIFY;] lol

Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 01 wrz 2005, 14:57

Mazi pisze:oj wątpie tez zeby ktos zalowal jego odejscia:)
To wlasnie mialem na mysli

Mazi pisze:moze az taki młody to on niejest
no 26 lat to taki wiek akurat jak na srodkowego pomocnika, moze przesadzilem z tym mlodym...
Mazi pisze:Emerald napisał:
Tylko Franka mi dalej szkoda...

Powiedział ze miał na uwadze rodzine i jak skonczy grac w pilke to wroci do Krakowa i zwiaze sie z klubem badz miastem i ze przy najblizszej okazji przeprosi kibicow .. mam nadzieję ze to szczerze mówił..
Nie mialem na mysli ze mam mu za zle, ze odszedl.
Moim zdaniem dobrze zrobil, gral dla wiselki wiele lat i zdobyl wiele waznych bramek, a teraz jak ma juz 31 lat to zasluzyl na to zeby pojechac na zachod i zarabiac co najmniej 3 razy wiecej niz w wisle.
A poza tym kto wie, moze to jego Elche wejdzie do primeradivision a on nastrzela 30 bramek i trafi do Barcelony :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”