A sory, źle popatrzyłem, w kwietniu jest premiera Better Call Saul a Narcos w sierpniu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: canislupus » 23 mar 2017, 8:23
A sory, źle popatrzyłem, w kwietniu jest premiera Better Call Saul a Narcos w sierpniu
canislupus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dziki » 23 mar 2017, 8:26
Rezus pisze:https://www.podnapisi.net/subtitles/sea ... ear=&type= nie ma powiadasz ?
dziki
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 23 mar 2017, 9:12
Szkoda, już się podekscytowałam, że to już za chwilę
A mnie Flash denerwuje strasznie. Za długie te sezony robią i wątki strasznie się ciągną. Zabiliby wreszcie tę głupią Iris i byłby spokój. Arrow, to wiadomo, coraz większa kicha. Natomiast LoT w pierwszym sezonie mi się nie podobał, ale w drugim chociaż pojawiają się ciekawe podróże w przeszłość.mbcz pisze:Ja właśnie zastanawiałem się czy zacząć oglądać Daredevila, ale znając siebie, zacząłbym potem oglądać JJ, LC i IF. Widziałem recenzję Iron Fist na kanale "jakby niepeczec" i pokrywa się z Waszymi opiniami. Potem jeszcze musiałbym oglądać The Defenders. Trochę za dużo jak dla mnie. Oglądam Flasha, Arrowa i Legends of Tomorrow. Pierwsza produkcja jest ok, ale pozostałe dwie cieniują.
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mbcz » 23 mar 2017, 9:44
Osobiście najlepiej ogląda mi się seriale, które mają max 13 odcinków.
mbcz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 23 mar 2017, 12:55
No właśnie, 10-13 odcinków jest super. 23 to za dużo - zazwyczaj sprawy rozwiązują po jednej na odcinek, a tu jakaś ciągnie się przez 23, masaaakra.mbcz pisze:Osobiście najlepiej ogląda mi się seriale, które mają max 13 odcinków.
Odhaczyłem też 4 sezon Sherlocka, Odhaczyłem, bo IMO to już nie ten sam poziom, co pierwsze 3. No i przypomniałem sobie IT Crowd. Genialna rzecz.
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: blackmore » 31 mar 2017, 19:51
blackmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mbcz » 04 kwie 2017, 18:38
mbcz
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 kwie 2017, 21:14
fieldy

Delpiero14
Post Wyświetl pojedynczy post autor: blackmore » 04 kwie 2017, 23:16
Jakby nie patrzeć, to powrót już był w 1992 ; )
Mimo wszystko, i tak chyba żaden serial nie pobudził tak intelektualnie społeczeństwa i w takim stopniu nie prowokował do dyskusji. Tyle, ile teorii powstawało po każdym odcinku... Tęsknię za tamtymi godzinami spędzonymi na rozkminianiu fabuły i siedmiu dniach wyczekiwania na kolejną porcję zagadek.
blackmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 05 kwie 2017, 5:44
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 05 kwie 2017, 8:02
rekinho
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio