Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 01 wrz 2005, 15:01
Mazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 01 wrz 2005, 15:16
to jest Barca nie Barsa wiec realowi i BarcyMazi pisze:barsie
Mazi pisze:hehe:) oj zeby 10 strzelił to będzie dobrze:) w tym po 5 realowi i barsie;]
Emerald

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 01 wrz 2005, 15:22
Stasiu rozumiem, ze czyms trzeba leczyc kompleksy, ale piszac nazwe klubu z malej litery, nie bedziesz uwazany za fajniejszego niz jestes. a co najwyzej jakis moderator o maslanych oczkach moze Ci zapodac jakies ostrzezonko. kapisz?Emerald dwukrotnie pisze:realowi
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 01 wrz 2005, 15:28
Krzysztof Jarzyna pisze:Stasiu rozumiem, ze czyms trzeba leczyc kompleksy, ale piszac nazwe klubu z malej litery, nie bedziesz uwazany za fajniejszego niz jestes
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 01 wrz 2005, 15:42
Mazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 01 wrz 2005, 15:48
Wogle to bardzo podoba mi się ten piłkarz (bez skojarzeńkostek pisze:Paulista wypadł całkiem obiecująco.
No to raczej marzenieEmerald pisze:A poza tym kto wie, moze to jego Elche wejdzie do primeradivision a on nastrzela 30 bramek i trafi do Barcelony
No masz zupełną racje. Może pogra tam dorobi się i jeszcze na koniec kariery zagra w jakimś polskim klubie.Emerald pisze:Nie mialem na mysli ze mam mu za zle, ze odszedl.
Moim zdaniem dobrze zrobil, gral dla wiselki wiele lat i zdobyl wiele waznych bramek, a teraz jak ma juz 31 lat to zasluzyl na to zeby pojechac na zachod i zarabiac co najmniej 3 razy wiecej niz w wisle.
Kamilo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 01 wrz 2005, 15:52
tu chyba wchodza w rachube tylko Wisła i Jaga..Kamilo pisze:No masz zupełną racje. Może pogra tam dorobi się i jeszcze na koniec kariery zagra w jakimś polskim klubie.
Mazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 01 wrz 2005, 15:58
Kamilo pisze:Wogle to bardzo podoba mi się ten piłkarz (bez skojarzeń ), szczególnie dobra wrażenie zrobił na mnie w swoim debiucie w lidze (świetna asysta).
no marzenie z tym ze trafi do Barcelony, ale gdzies slyszalem ze ten jego klub jest faworytem do awansu...Kamilo pisze:Emerald napisał:
A poza tym kto wie, moze to jego Elche wejdzie do primeradivision a on nastrzela 30 bramek i trafi do Barcelony
No to raczej marzenie
Emerald

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jackieboy » 01 wrz 2005, 16:54
jackieboy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 01 wrz 2005, 18:11
To już wiadomo od dawna. Chyba po to został zatrudniony Mielcarski bo ma swoje "wtyki" w Portugali :jackieboy pisze:Zauwazylem <moze się myle> ze Mielcarski poluje na brazylijczyków w Portugali.
No chyba raczej kilku zawodników to potrafi. Chodziażby Paulista, Brożek czy Zieńczuk.jackieboy pisze:Chciałbym zeby ten Beretto mial dobry drybling. Bo nikt <chyba> w Wisle takowego nie posiada.....
Kamilo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jackieboy » 01 wrz 2005, 18:15
jackieboy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 01 wrz 2005, 19:50
ty wiesz co ty mówisz?? ;/jackieboy pisze:Sam "mam siebie" za kibica Wisły i Cracovii
Mazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 01 wrz 2005, 19:58
Mazi pisze:jackieboy napisał:
Sam "mam siebie" za kibica Wisły i Cracovii
ty wiesz co ty mówisz?? ;/
Emerald

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jackieboy » 01 wrz 2005, 20:31
jackieboy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: nowok » 01 wrz 2005, 21:55
nowok
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl