Tottenham Hotspur (zbiorczy) - Strona 5

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Tottenham w tym sezonie ...

wygra lige
7
6%
zapewni sobie start w LM (1-4)
33
29%
wywalczy start w PUEFA
54
48%
nie wyjdzie już ze strefy spadkowj
18
16%
Awatar użytkownika
majo
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majo » 02 wrz 2005, 20:22

Zgadzam sie z tobą dombroś. Ja nic nie miałem do Rasiaka tylko troche sie nabijałem jak przyjmował piłke ale to nic. Przecież on nie musi jakoś wspale technicznie grać jak Żurawski tylko jest od tego aby bramki strzelać. Moim zdaniem będzie walczył z Mido w pierwszej jedenstce bo Defoe to reprezentant Anglii i jak by nie grał w pierwszym składzie to z tenerem Jolem mogło by być ciężko. Chociaż ostatnio dużo rotacje w lini ataku stosował.

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 02 wrz 2005, 20:24

Dombroś pisze:Jeżeli ktoś mówi że Rasialdino nie jest tam potrzebny to albo się myli albo nie lubi Grześka.
Nie był potrzebny, był przydatny. Spursi mają niezły atak i uważam, że Rasiak będzie grzał ławę. Może dostanie szansę, a czy ją wykorzysta to się okaże.
Dombroś pisze:Tak naprawde to tylko działacze Tottenhamu wiedzą po co im Polak.
Ja też wiem. po to żeby grał w razie kontuzji któregoś z napastników z pierwszego sładu.
Dombroś pisze:Moim zdaniem to żaden problem że Rasiak ma potencjalnie "silniejszych" konkurentów w napadzie.
Rzeczywiście żaden. Mógł przejść do Chelsea i grać.
Dombroś pisze: Jeżeli dobrze wkomponuje się w zespół, będzie wypełniał dobrze wskazówki dostane przez trenera i strzeli pare bramek to nie będzie mósiał martwić sie o miejsce w składzie..
Czyli mamy rozumieć, że strzelenie kilku bramek w Premiership to żaden problem?

Bardzo się cieszę, że mamy gracza z pola w barwach klubu z Premieship. Mam nadzieję że Rossi dostanie kilka szans i na MŚ pokaże klasę. Nie ma co liczyć na występy w pierwszym składzie już teraz, bo gra się za umiejętności, których jak narazie Polakowi brakuje do Defoe czy Mido. Wszystko może się jednak zmienić, choć szczerze wątpię, aby Rasiak był kiedyś pierwszym napastnikiem Tottenhamu.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 02 wrz 2005, 21:25

Dzisiaj mój kumpel (fan Tottenhamu) powiedział tak: "W końcu ktoś musi grzać ławe, a do tego potrzebne jest dobrej jakości drewno" :lol: To był taki mały OT

Codo jego przejścia to życzę mu gry w pierwszej 11-stce i tylu bramek ile strzelił dla Derby.Zobaczymy czy stać go na grę w wyższej klasie rozgrywek...

Awatar użytkownika
Dosmen
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dosmen » 02 wrz 2005, 22:10

Słyszeliście to? Rasiak został rasową 9ką w Tottenhamie! Jeśli Mido albo Defoe bardziej nie zasługują na najbardziej prestiżowy trykot to ja nie wiem...

Yakubu86
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yakubu86 » 02 wrz 2005, 23:30

Ciekawe czy pan Rasiak się odnajdzie i rozstrzela :roll:

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 03 wrz 2005, 11:52

No właśnie widziałem R9 Grzesiu :lol: No to miejmy nadzieje że Jol do składu będzie dawał numer 1-11 :P

alex90
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: alex90 » 05 wrz 2005, 19:07

:D dziś 5 wrzesień czyli 123 lecie Tottenhamu :D:D i tak samo moje urodzinki, fajnie nie? I się cieszę bo akurat nawet lubię Koguty:P

Awatar użytkownika
bartasg
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartasg » 05 wrz 2005, 19:37

no fajne sie tak akurat zlozylo :) wszystkiego naj. tak szczerze to nawet nie wiedzialem ze spurs juz tak dlugo istnieja. juz nie moge sie doczekac kolejnego ich meczu a to wszystko za wzgledu na rasiaka. cos takie mam przeczucie ze jednak sie wszyscy rozczaruja go rasiak rozpocznie mecz na lawie ale zobaczymy...

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 05 wrz 2005, 20:26

No ale Mido chyba będzie pauzował to może go Grzesiu zastąpi :D chyba że się mylę.

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 05 wrz 2005, 20:45

Więc Rasiak wchodzi na coraz wyższe szczeble Premiership. Nhjapierw Derby a teraz wysoko notowany Tottenham :P :twisted: Miejmy nadzieję, że Rasialdo będzie tak samo skuteczny jak w Derbach i wywalczy sobie pewne miejsce w składzie Kogutów.
Yakubu86 pisze:Ciekawe czy pan Rasiak się odnajdzie i rozstrzela
Przepraszam bardzo, a czy Grzesio nie jest skuteczny w Anglii????

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 05 wrz 2005, 20:47

Mikusinski pisze:Przepraszam bardzo, a czy Grzesio nie jest skuteczny w Anglii????
Zauważ jednak, że Rasiak strzelał w drugiej lidze angielskiej. Nie w pierwszej, gdzie tacy napastnicy jak Drogba strzelają na sezon 'zaledwie', ale też 'aż', dziesięć goli... dla mnie szczęśliwe będzie, jeżeli Grzesiu strzeli w tym sezonie trzy gole. :lol:

Pozdrawiam.

Sergeboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergeboy » 05 wrz 2005, 20:49

choc zycze Rasiakowi jak najlpeiej to jednak nie bede ukrywal ze IMO jest zdecydowanie za slaby na 1-szy skald w Spurs....chociaz nr 9. na koszulce budzi pewne nadzieje :D

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 05 wrz 2005, 20:51

Anka pisze:Zauważ jednak, że Rasiak strzelał w drugiej lidze angielskiej. Nie w pierwszej, gdzie tacy napastnicy jak Drogba strzelają na sezon 'zaledwie', ale też 'aż', dziesięć goli... dla mnie szczęśliwe będzie, jeżeli Grzesiu strzeli w tym sezonie trzy gole.
niedawny kolega Rasiaka z Derby gra teraz w Charltonie i znajduje się na czele najlepszych strzelców Premier League [pewnie do końca sezonu tam nie pozostanie, ale wida, że można przyjś z Champioship o jeden szczebel wyżej i gole zdobywac]

am na myśli Darrena Bent'a, który zdobył w 4 meczach ... 4 gole :wink:

A Rasiak dostał 9 bo ma podobno zastąpi Mido, który pono jest za coś zawieszony ? Prawda to ? Tak się wypowiadał trener Tottenhamu

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 05 wrz 2005, 20:53

Mido jest zawieszony za czerwoną kartkę w meczu z Chelsea i dlatego Grzesiu się może będzie mógł wykazać :)

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 05 wrz 2005, 21:12

Anka pisze:
Mikusinski pisze:Przepraszam bardzo, a czy Grzesio nie jest skuteczny w Anglii????
Zauważ jednak, że Rasiak strzelał w drugiej lidze angielskiej. Nie w pierwszej, gdzie tacy napastnicy jak Drogba strzelają na sezon 'zaledwie', ale też 'aż', dziesięć goli... dla mnie szczęśliwe będzie, jeżeli Grzesiu strzeli w tym sezonie trzy gole. :lol:

Pozdrawiam.
No na początek, niech Rasiak sobie wywalczy pewne miejsce w składzie, bo konkurentów ma i to nie byle jakich :wink: Jak już powiedziałem, najważniejsze jest pewne miejsce oraz zaaklimatyzowanie sie w nowym zespole, a potem mysleć o zdobywaniu bramek..... :wink:

P.S .....i o królu strzelców :lol: :lol: :lol: 8)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”