Post Wyświetl pojedynczy post autor: liam » 08 maja 2017, 0:01
liam
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 08 maja 2017, 0:19
Nie, po prostu przyznaję, że googlowałem, żeby poprawnie napisać to nazwisko i zapomniałem odmienić.
Czy Ty właśnie postawiłeś na równi Cavaniego i Falcao z Lewandowskim i Suarezem?

Carbon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 08 maja 2017, 0:26
BadBoy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 08 maja 2017, 0:28
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 08 maja 2017, 0:35
Carbon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 08 maja 2017, 0:37
BadBoy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 08 maja 2017, 0:39
Carbon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 08 maja 2017, 0:41
HMK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: liam » 08 maja 2017, 0:45
też prawda, a skończyło się tym, że ani nie dano szansy Cambiasso, ani też nie znaleziono następcy Makelele.
liam

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 08 maja 2017, 0:46
Mówimy o potencjalnych napastnikach w 2009, bo wtedy Real sprowadzał Benzemę. Tak samo mogę powiedzieć, że Lewandowski w poprzednim sezonie zjadał każdego, ale co to da?
Carbon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 08 maja 2017, 3:08
BadBoy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 08 maja 2017, 7:54
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 08 maja 2017, 9:43
Carbon ma trochę racji. 08/09 był pierwszym porządnym sezonem Cavaniego w Palermo, kiedy można bylo powiedzieć, że być może rodzi się gwiazda. Rok wcześniej był zmiennikiem Amauriego, dwa lata wcześniej - rywalizował z Matusiakiem. Benzema, w łatwiejszej lidze, ale jednak, sezon szybciej wskoczył na stanowisko topkillera swojej drużyny.BadBoy pisze:No tak. Zagrał całe 5 meczów więcej i strzelił 8 bramek w lidze ogórkowej gdzie Lyon rządził i dzieliłnie powiem bo wtedy Benzema się jarał każdy ale Cavani był na podobnym o ile nie wyższym poziomie.
10

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 08 maja 2017, 10:03
Pamiętam jak dyskutowałeś ponadto, że Higuain lepszy jest od Benzemy.Kluchman pisze:Nie wiedziałem, co ludzie wiszą w Benzemie nawet, gdy grał jeszcze w Lyonie.
W tamtym czasie lamentowałem na forum, że chcę Davida Villę, który poszedł tamtego lata do Barcelony.
Keres
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio