Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 17 maja 2017, 8:31
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 17 maja 2017, 8:34
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 17 maja 2017, 9:03
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 17 maja 2017, 10:13
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 17 maja 2017, 10:17
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 17 maja 2017, 10:18
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 17 maja 2017, 10:24
Carbon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 17 maja 2017, 10:29
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 17 maja 2017, 10:30
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 17 maja 2017, 10:33
Zośka
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 17 maja 2017, 10:39
Co za robota
Mylne wrażenie.
Nie chcę oceniać, bo sam dziecka nie mam, ale.. myślę że jak dwuipółletniemu dziecku się powie, żeby grzecznie się zachowywało, bo nie dostanie czegoś dobrego do jedzenia to powinno posłuchać
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 17 maja 2017, 10:43
No, niestety. A potem nagle dojebią trzy miesiące wolnego zimą.
Wiem
Da się ją przekupić bajką, książeczką czy słodyczami, ale namówić taki żywioł do siedzenia na tyłku jest bardzo ciężko. Ona jest z tych, co wspinają się po meblach, podciągają na parapety i włażą na drzewa. Ostatnio położyła sobie poduszki wokół łóżeczka i zaczęła wyskakiwać z niego na główkę
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 17 maja 2017, 10:47
Myślę że dwuipółgodzinny lot do Hiszpanii da radę przeżyć. Zwłaszcza przypięta pasami. Sama nie da rady ich odpiąćfutbolowa pisze: Da się ją przekupić bajką, książeczką czy słodyczami, ale namówić taki żywioł do siedzenia na tyłku jest bardzo ciężko. Ona jest z tych, co wspinają się po meblach, podciągają na parapety i włażą na drzewa. Ostatnio położyła sobie poduszki wokół łóżeczka i zaczęła wyskakiwać z niego na główkę
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 17 maja 2017, 10:55
Też go namawiam, żeby szukał czegoś innego, w swoim zawodzie. Skoro może jeździć 45km w kierunku Łodzi, równie dobrze może jeździć na Śląsk. Tyle że Mar nie należy do szczególnie odważnych w tym względzie, a w obecnym miejscu zarabia 2-3 razy więcej niż zarabia się w Częstochowie, więc też ciężko mu odpuścić tematcloner pisze:Myślę że dwuipółgodzinny lot do Hiszpanii da radę przeżyć. Zwłaszcza przypięta pasami. Sama nie da rady ich odpiąćfutbolowa pisze: Da się ją przekupić bajką, książeczką czy słodyczami, ale namówić taki żywioł do siedzenia na tyłku jest bardzo ciężko. Ona jest z tych, co wspinają się po meblach, podciągają na parapety i włażą na drzewa. Ostatnio położyła sobie poduszki wokół łóżeczka i zaczęła wyskakiwać z niego na główkę![]()
Ale... róbta co chceta, tylko później proszę nie narzekać na brak urlopu![]()
A co do roboty męża, to przewalone, szukałbym chyba czegoś innego. To ja u siebie mam umowę-zlecenie a urlop mam płatny (płatne 100 godzin).
futbolowa
rekinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio