W sumie racja
seba82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 14 lip 2017, 22:07
seba82
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 14 lip 2017, 23:47
Normalnie bym się zaśmiał, ale nic mnie już nie zdziwi po akcjach z Dolarem czy Bonuccim.Juventus spoke with Locatelli's agents today. They want to try and sign the player and could ask Milan for him, per Sky Italia.
seba82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 15 lip 2017, 0:01
Nie dziw się, raz że masz być lekiem na naszą pomoc a dwa, że sadzasz Monto na ławce.Lucas Biglia after arriving at the Westin Hotel: "I didn't expect a welcome like this. I'm very happy." [via @DiMarzio]
seba82
fekalia
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 15 lip 2017, 0:09
No ba#Ordini: L'acquisto di Bonucci è simbolico. E' una dichiarazione . è una dimostrazione di forza.
The purchase of Bonucci is symbolic. It is a declaration . it is a demonstration of strength.
Milan are close to signing former Fiorentina defender Roncaglia (30) as he was spesifically requested by Montella, per @TuttoMercatoWeb.
seba82
Tomusmc
HMK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 15 lip 2017, 8:56
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 15 lip 2017, 9:34
wg źródeł z Portugalii.Milan have offered Bayern €7m for a 2-year loan, with a €40m buyout option for Portuguese midfielder Renato Sanches
Fassone nie zamierza poprzestawać i chce w miarę szybko dopiąć Belottiego.Fassone non ha nessuna intenzione di riposare, nei prossimi giorni accelererà (Cairo permettendo) su andrea belotti @sportface2016

Ja uważam, że Biglia wypali i poukłada grę w środku, takiego gracza potrzebowaliśmy jak ryba wody.
seba82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 15 lip 2017, 9:51
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 15 lip 2017, 10:09

Nie wiem czy wracamy po Keitę, ale chyba Juve zrezygnowało. Tak właśnie kończą gracze, których agenci myslą, że są więksi i cwańsi niż klub.CM - Milan are planning to sign one of Belotti/Aubameyang, Keita & a big name midfielder.
seba82

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 15 lip 2017, 10:34
szczerze mowiac to ja tego nie zauwazylem.Tj raczej fani Juve (na tt czy tu) przyjeli jego odejscie z klasa, bez jakby wiekszego hejtu.Np ja staram sie podchodzic na chlodno do takich spraw, ale nie potrafilbym powstrzymac kurew w przypadku odejscia Gigio do Turynu.Tu raczej widze bardzo fajne zachowanie kibicow SD.
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 15 lip 2017, 10:36
Morrow
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio