Tottenham Hotspur (zbiorczy) - Strona 7

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Tottenham w tym sezonie ...

wygra lige
7
6%
zapewni sobie start w LM (1-4)
33
29%
wywalczy start w PUEFA
54
48%
nie wyjdzie już ze strefy spadkowj
18
16%
zacishe
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zacishe » 09 wrz 2005, 19:02

Ja tam myśle że wysunięci bedą Keane i Rasiak, a za nimi Defoe! :D

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8597
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 10 wrz 2005, 9:41

sport.onet.pl pisze:Grzegorz Rasiak, napastnik reprezentacji Polski, będzie miał szansę zadebiutować w angielskiej Premiership, w sobotnim meczu (godz. 16.00) przeciwko Liverpoolowi.

Były snajper Derby County, który podpisał kontrakt z Tottenhamem Hotspur na kilka minut przed zamknięciem okna transferowego, znalazł się bowiem w szerokiej kadrze na mecz z "The Reds". Niektóre media spekulują nawet, że Polak może wystąpić w podstawowym składzie.

"Przegląd Sportowy" zdecydował się nawet na zaprezentowanie przypuszczalnych składów. W linii ataku Tottenhamu widnieją dwa nazwiska: Rasiak i Defoe.

W drużynie Liverpoolu na ławce rezerwowych zabraknie Jerzego Dudka, który nadal leczy kontuzje ręki.
no i bardzo dobrze :) Rasiak ma duze szanse na debiut :)
juz w 1.spotkaniu ma szanse na wystep :)
wierze, ze wyjdzie w 1.skladzie :)
bedzie dobrze :!:

pozdro

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 10 wrz 2005, 9:47

zacishe pisze:Ja tam myśle że wysunięci bedą Keane i Rasiak, a za nimi Defoe!

bez sensu. To już prędzej Keane powinien rozgrywać zamiast Defoe.

Dla mnie linia ataku w postaci Rasiak i Defoe jest bardzo ciekawym rozwiązaniem. Rasiak wysoki dość dobrze grający głową i Jermaine: szybki z niezłym drybligniem, a do tego bardzo zwinny.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 10 wrz 2005, 10:07

Daje mu szanse 70% na debiutu. Grają bez Mido i Martin Jol może wystawić Grześka. A ma kilku innym nowych ciekawych graczy.

Mecz bedzie nie bawem to sie okaże licze ze Jol mi dziś nie popsuje popołudnia bo mecz zapowiada sie niezwykle ciekawie. Polak w polu kluby z Premiership i to debiutu w takim meczu bedzie na pewno bedzie ciekawy.

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 10 wrz 2005, 10:08

No to dobrze by było, bo Grzesiek na grze z takim zaweodinkiem jak Defoe (w parze) może bardzo skorzystać :)

Awatar użytkownika
John Travolta
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 10 wrz 2005, 10:22

Mi to teraz nie pasuje ze Rasiak przeszedł bo przez niego nie obejrze Derbow Manchesteru ktore moim zdaniem beda znacznie ciekawsze.Ale coz przynajmniej zobacze czy Grzesiowi naprawde tak pasuje ta liga angielska bo w reprezentacji naprawde mnie nie przekonuje.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2089

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 wrz 2005, 10:26

John Travolta pisze:Mi to teraz nie pasuje ze Rasiak przeszedł bo przez niego nie obejrze Derbow Manchesteru ktore moim zdaniem beda znacznie ciekawsze.Ale coz przynajmniej zobacze czy Grzesiowi naprawde tak pasuje ta liga angielska bo w reprezentacji naprawde mnie nie przekonuje.
Polski napastnik w jednej z najsilniejszych lig [moim zdaniem najsilniejszej - ale nie chce konfliktów ] :lol: świata, a temu to nie pasuje bo derbów Manchesteru raz nie obejrzy :olaboga:

cieszyć się trzeba, że przez kilkanaście miesięcy Polak trafił z Grodziska Wlkp do Londynu - czy8 go lubimy, czy nie bardzo - cieszyć się a nie marudzić :!:

Awatar użytkownika
Pawel18
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel18 » 10 wrz 2005, 10:26

Nie wiem dlaczego ale wydaje mi sie ze Grzesiek rozpocznie swój debiut od bramki a w najgorsyzm przypadku asysty licze na niego niech pokona Reine i pomoze Dudkowi na powrót na boisku.

Awatar użytkownika
Rumeczek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 10 wrz 2005, 10:40

Rasiak- wiele już zostało o nim napisane, lecz tak naprawde to przede wszystkim on robi kariere jak to już wspomniał Fieldy w najlepszej :D lidze świata. Z małego grodziska przez Siene po Derby County aż po Tottenham... co będzie dalej :P? Musimy się cieszyć, że w końcu na boiskach Premiership będzie biegać jakiś polak i nie bęzdie to bramkarz. Bo narazie Fojuta z Boltonu w to nie wliczam. Miejmy nadzieje ze w dzisiejszym meczu pokaże Reinie gdzie jego miejce !!!!

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 10 wrz 2005, 10:42

Ćieszyć się trzeba, że przez kilkanaście miesięcy Polak trafił z Grodziska Wlkp do Londynu - czy go lubimy, czy nie bardzo - cieszyć się a nie marudzić
Tak jest :!: Tym bardzie ze z trójki Niedzielan, Zajac i Rasiak tylko ten któremu dawano najmiej szans zaistniał czyms wpiłce z paki Bobo w Grodziska.

No jeszcze Wieszczu ale w innych klimatach :wink: :lol:

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 10 wrz 2005, 10:44

Choc Rasiaka nie lubie to dzisiaj bede trzymal za niego kciuki. Wspaniale by bylo gdyby w swoim debiucie strzelil bramke, ale jest to maloprawdpodobne. W koncu graja z LFC, a to nie jest jakis przecietny zespol. Mimo wszystko wierze w Grzesia i mam nadzieje, ze dzieki niemu wzrosnie zainteresowanie polskimi pilkarzami

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8597
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 10 wrz 2005, 10:44

Pawel18 pisze:Nie wiem dlaczego ale wydaje mi sie ze Grzesiek rozpocznie swój debiut od bramki a w najgorsyzm przypadku asysty licze na niego niech pokona Reine i pomoze Dudkowi na powrót na boisku.
hehe, obys mial racje :)
oby strzelil gola :)
ale najpierw musi go trener wystawic :)
licze na instynkt strzelecki Grega Rasiaka :) (jak to mawiaja anglicy)
oby ta jego głowa dzis dzialala bardzo dobrze :)

pozdro

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 10 wrz 2005, 10:47

dzisiaj chybe bedzie debiut Rasiaka i moze cos wpakuje głową :lol:
Liverpo'ol nie gra w tym sezonie olsniewająco wiec jego szansa rosnie :!:
ciekawe co bedą mówic ci wielcy znawcy co nazywają Rasiaka "drewnem"? ciekawe komu oni kibicują i jaki styl prezentują ci zawodnicy :?:

Awatar użytkownika
Pawel18
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel18 » 10 wrz 2005, 12:01

Szukam w necie informacji czy Grzesiek zagra i nic konkretnego nie mawiec jesli bedziecie mieli informacjie w której w składzie pojawi sie nazwisko Rasiak dajcie znac to moze byc wielki dzien Grega>

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2089

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 wrz 2005, 14:16

Rasiak jest w kadrze na mecz - ale czy zagra - to wie tylko coach :lol:
pewnie sam Rasiak jeszcze nie wie :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”