Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 13 sie 2005, 22:15
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 13 sie 2005, 22:20
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 13 sie 2005, 22:30
Chodzi Ci o mistrzostwo Holandii?Żniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:Nie sadze zeby powtorzyli sukces z tamtego sezonu
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 15 sie 2005, 14:28
Nie wiem, czy zauważyłeś, ale Van der Vaart odszedł z Ajaxu, kiedy stał się już drugoplanową postacią. Trener coraz mniej stawiał na niego. Poza tym, wcale nie uważam, że strata Holendra jest aż tak determinująca klub, jakim jest Ajax. Poza tym, patrząc na talenty Amsterdamu ... Vaart zostanie szybko zastąpiony.Corinthians pisze:, Ajax też stracil ważny element zespołu jakim był van der Vaart.Żniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:Nie sadze zeby powtorzyli sukces z tamtego sezonu
.
Loczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 15 sie 2005, 15:10
Rossi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 15 sie 2005, 15:46
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 15 sie 2005, 15:52
Rossi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 15 sie 2005, 16:16
Widać ,ze dla niektórych jeśli zawodnik nie jest bajecznym dryblerem jest słaby. To ,ze nie gra efektownie nie oznacza ,ze jest słaby. Po prostu w drużynie są potrzebni tez tacy zawodnicy którzy umieją znaleść się pod bramką przweciwnika, zastawić się, czy oddać strzał głowąRossi pisze:widziałem go conajmniej 10 razy a Hesselina duzo razy więcej i jak dla mnie to on gra piach i tyle
Tak ,dlatego zaraz po zakończeniu sezonu zaproponowano mu nowy kontrakt ,który posdpisał mimo ofert z Totenhamu i Marsyli . Skad ty wziełes takie bzdury?Rossi pisze:Jak byś chciał wiedzieć Hiddink dalej szuka napastnika żeby zastąpić Hesselinka a jego na początku okiena chcial już sprzedać
I tu pies pogrzebany, bo dla Ciebie jak piłkarz jest młody i obiecujący to odrazu jest zajebisty. A musisz wiedzieć (bo chyba zapomniałes),ze tacy gracze potrzebują ogrania i jeszcze wiele się muszą nauczyć.Rossi pisze:Vonlanthen jest duzo lpesyz technicznie, szybszy tylko grą głowa ustępuje holendrowi a co najwazniejsze jest dużo mloszy
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 16 sie 2005, 22:01
Rossi pisze:widziałem go conajmniej 10 razy a Hesselina duzo razy więcej i jak dla mnie to on gra piach i tyle. W tamtym sezonie z tylu okazji potrafił strzelić pod 20 bramek PSV wymiatało a on nie potrafił się dostosowac do ich poziomu. Jak byś chciał wiedzieć Hiddink dalej szuka napastnika żeby zastąpić Hesselinka a jego na początku okiena chcial już sprzedać. Niby 20 bramek to sporo ale jak na dominacje PSV to powinien mieć conajmniej 30 tak jak Kuyt. Vonlanthen jest duzo lpesyz technicznie, szybszy tylko grą głowa ustępuje holendrowi a co najwazniejsze jest dużo mloszy
Loczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 24 sie 2005, 13:16
mimek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 24 sie 2005, 13:35
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 24 sie 2005, 14:00
Zgadzam się z Loczkiem w całej rozciągłości. Nie tylko Hesselink jest lepszy od Vonlanthena, ale Beasley i Farfan. Zaryzykował bym nawet stwierdzenie, iż Sibon jest ostatnio w lepszej dyspozycji niż szwajcar (teraz leczy kontuzję). Rossi nie obraż się, ale Ty jesteś zapatrzony w tych młodziaków m.in. w napastnika PSV.Loczek pisze:Rossi pisze:widziałem go conajmniej 10 razy a Hesselina duzo razy więcej i jak dla mnie to on gra piach i tyle. W tamtym sezonie z tylu okazji potrafił strzelić pod 20 bramek PSV wymiatało a on nie potrafił się dostosowac do ich poziomu. Jak byś chciał wiedzieć Hiddink dalej szuka napastnika żeby zastąpić Hesselinka a jego na początku okiena chcial już sprzedać. Niby 20 bramek to sporo ale jak na dominacje PSV to powinien mieć conajmniej 30 tak jak Kuyt. Vonlanthen jest duzo lpesyz technicznie, szybszy tylko grą głowa ustępuje holendrowi a co najwazniejsze jest dużo mloszy
Drogi Rossi, to co piszesz, świadczy poniekąd o fakcie, że nie oglądałeś meczy PSV, usłyszałeś o takim zawodnkiu jak Johan i dajesz upust swojej fantazji. Hesellink, zawodnik, który walczył wraz z Kezmanem o szpicę w Eindhoven dzisiaj jest poprostu niezastąpiony. Ja wiem, że porównywać go do Crespo, Ronaldo czy Szewczenko, jest chybionym pomysłem.
W 100% zgadzam się z Piotrkiem256. Jeżeli dla Ciebie zawodnik szybki i techniczny, jest fenomenem, to ja Ci współczuję. Bramki też należy zdobywać, a to już Vonlathenowi nie wychodzi. Przykładem piłkarza, który technicznie nie odbiega od reszty, a bramki strzela jak na zawołanie jest np: Kuyt, Nistelrooy, czy Makaay.
Obecnie od 3 lat posiadam Polsat cyfrowy i nie opuściłem ani jednej kolejki Eredivisie i Bundesligi. I jakoś nie widziałem, żeby Vonlathen wyróżniał się na tle innych, bardzo przeciętnych. Oprócz niego był jeszcze Farfan, a i Beasley może grać na nominalnym napadzie. Więc reasumując ... Vonlathen drogi Rossi nie jest i nie był lepszy od Hesselinka.
Mefiu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 24 sie 2005, 14:14
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 11 wrz 2005, 17:03
mimek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 19 wrz 2005, 21:14
mimek
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio