ma za slaba reprezentacje
zobaczycie - bedzie grac baraz np. z Urugwajem, przegra go, a ten Urugwaj nic nie osiagnie na MS (chociaz im kibicuje)
czyli podsumowujac Australia jest za slaba
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 05 wrz 2005, 16:45
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 05 wrz 2005, 16:59
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 05 wrz 2005, 18:53
oy, RoRo, tak sie interesujesz wloska pilka, a nawet nie wiesz, ze Nakata od tego sezonu gra w BoltonieRoRo pisze:Ja tam ze stefy azjatyckiej najbardziej lubie Japonie. Sentyment do tej druzyny mam chyba po tym ze reprezentantem kraju kwitnacej wisni jest Hidetoshi NakataJeden z moich ulubionych pilkarzy (swoja droga to szkoda ze jego kariera nie rozkwitla na dobre, ale moim skromnym zdaniem to druzyna AC Parmy go zniszczyla. Jak mozna trzymac takigo zawodnika w teamie "B" ?? Nie wiem
)
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 05 wrz 2005, 19:03
Moglo to zabrzmiec troche jakkbym myslal ze Nakara dalej graw AC Parmie ale sie niestety myliszcloner pisze:oy, RoRo, tak sie interesujesz wloska pilka, a nawet nie wiesz, ze Nakata od tego sezonu gra w BoltonieRoRo pisze:Ja tam ze stefy azjatyckiej najbardziej lubie Japonie. Sentyment do tej druzyny mam chyba po tym ze reprezentantem kraju kwitnacej wisni jest Hidetoshi NakataJeden z moich ulubionych pilkarzy (swoja droga to szkoda ze jego kariera nie rozkwitla na dobre, ale moim skromnym zdaniem to druzyna AC Parmy go zniszczyla. Jak mozna trzymac takigo zawodnika w teamie "B" ?? Nie wiem
)
pozdro
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 05 wrz 2005, 19:08
tak, napisales to tak, jakbys uwazal, ze Nakata nadal gra w Parmie BRoRo pisze:Moglo to zabrzmiec troche jakkbym myslal ze Nakara dalej graw AC Parmie ale sie niestety myliszcloner pisze:oy, RoRo, tak sie interesujesz wloska pilka, a nawet nie wiesz, ze Nakata od tego sezonu gra w BoltonieRoRo pisze:Ja tam ze stefy azjatyckiej najbardziej lubie Japonie. Sentyment do tej druzyny mam chyba po tym ze reprezentantem kraju kwitnacej wisni jest Hidetoshi NakataJeden z moich ulubionych pilkarzy (swoja droga to szkoda ze jego kariera nie rozkwitla na dobre, ale moim skromnym zdaniem to druzyna AC Parmy go zniszczyla. Jak mozna trzymac takigo zawodnika w teamie "B" ?? Nie wiem
)
pozdroWiem nakata gral w PErugii (rozkwit talentu), Romie (przyszedl jako gwiazda) potem w Parmie (uksztaltowany zawodnik), Parmie "B" (bardzo neiudany okres, zlamanie kariery). Nastepnie Fiorentina gdzie nic wielkiego takze nie pokazal a teraz oczywiscie Bolton i bedie gral razem z kolejnym z grona moich ulubionych pilkarzy a mianowicie El Hadji Diouf
![]()
Naprawde myslisz ze uwazalem ze Nakata to zawodniik AC Parmy ?? Błagam![]()
No ale mam nadzieje ze juz wytlumaczylem dokladnie na czym polegal twoj bład w zinterpretowaniu mojego wczesniejszgo posta
![]()
POZDRO 4 ALL
i koniec, moze gdybys pozniej napisal, ze teraz gra gdzie indziej, to co innego, ale Ty skonczyles na Parmiemoim skromnym zdaniem to druzyna AC Parmy go zniszczyla. Jak mozna trzymac takigo zawodnika w teamie "B" ?? Nie wiem
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 05 wrz 2005, 19:12
sci
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 05 wrz 2005, 19:23
ej czy tu pisze "to druzyna Parmy go zniszczyla, w ktorej gra do dzisiaj" ?? Tutaj pisze po prostu ze druzyna AC Parmy go zniszczyla i nic wiecej.swoja droga to szkoda ze jego kariera nie rozkwitla na dobre, ale moim skromnym zdaniem to druzyna AC Parmy go zniszczyla.
A to dodalem zebys wiedzial przez co Parma go zniszczyla i co zastopowalo jego kariere.Jak mozna trzymac takigo zawodnika w teamie "B" ?? Nie wiem )
Ten z osemka RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 06 wrz 2005, 12:25
Tez mysle ze to by bylo bardzo dobre rozwiazanie. Chyba tak tez sie stanie bo Oceania i Afryka sa jedynymi kontynentami na ktorych nie byly jeszczerozgrywane Mistrzostwa Swiata i predzej czy pozniej beda musieli to zorganizowac. Wiadomo ze predzej to zrobi Afryka, ale np. Australia tez miala by duze szanse. Wtedy FIFA napewno duzo by pomogla w tej sprawie. Napewno pilka by sie rozwinela tak jak to sie stalo w 1994 roku w USA. Te mistrzostwa bardzo pomogly w rozwoju pilki w North America.Dla mnie najrozsądniejszym rozwiązaniem byłoby dołożenie przez FIFE środków pieniężnych na futbol w Oceanii.
snake

Post Wyświetl pojedynczy post autor: [nevermind] » 06 wrz 2005, 13:13
RoRo pisze:Ono, Kawaguchi, Toda, Nakata czy przede wszytkim Shunsuke Nakamura.
[nevermind]
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 06 wrz 2005, 14:54
Korea ich ograła. Oczywiście przez wielkie błędy sędziego, ale ograła. Nie wykluczone, że na MŚ 2006 też będzie fatalne sędziowanie.[nevermind] pisze:Wlochy
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 06 wrz 2005, 15:11
ehh, a czy ktoś spodziewał się, że na inauguracje ostatnich mistrzostw Senegal z gwiazdami typu Diuof, Sarr, NDiaye, Cisse czy Ferdinand Coly wygra z obrońcami tytułu Francuzami ??[nevermind] pisze:RoRo pisze:Ono, Kawaguchi, Toda, Nakata czy przede wszytkim Shunsuke Nakamura.
No fajnie i majac tych zawodnikow maja ograc Brazylie lub Wlochy ?
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 06 wrz 2005, 15:21
[nevermind] pisze:RoRo pisze:Ono, Kawaguchi, Toda, Nakata czy przede wszytkim Shunsuke Nakamura.
No fajnie i majac tych zawodnikow maja ograc Brazylie lub Wlochy ?
MLSoccer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 06 wrz 2005, 15:43
Dokładnie - jego styl rządzenia FIFĄ nicznym nie różni się od jego poprzednika Joao Havelange'a. Natężenie korupcji w FIFIE można śmiało porównać do tego w naszym rodzimym PZPNie.MLSoccer pisze:To co teraz robi FIFA i ten OSZUST Blattter to parodia i brak dbania o pilke na swiecie ale o swoj stolek na ktorym ten facet siedzie od ladnych paru lat i chce chyba siedziec do konca swojego zycia.
kostek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rover_man » 14 wrz 2005, 19:25
cloner pisze:wg mnie miejsce Australii sie nie nalezy![]()
ma za slaba reprezentacje![]()
zobaczycie - bedzie grac baraz np. z Urugwajem, przegra go, a ten Urugwaj nic nie osiagnie na MS (chociaz im kibicuje)![]()
czyli podsumowujac Australia jest za slaba
rover_man
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 14 wrz 2005, 19:29
po 1. - jest slaba, a na MS jedzie sie tylko za umiejetnoscirover_man pisze:Moze i jest za słaba ale w każdym kontynecie ten 1 pewniak powinien być ze jedzie na M.Ś bez BARAZY !!! !!!
http://www.forumkurnika.com
cloner
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio