Sigi, avatary - prośby forumowiczów - Strona 94

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 19 wrz 2005, 14:53

Jak ktos sie podejme to chciałbym sig'a z Molestą !! chodzi o to zeby bylo na nim 4 członków zespołui napis Ewenement

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 19 wrz 2005, 17:51

tylko czemu ja nie moge przestwiac warstw idealnie tam gdzie chce?? ja to przesuwam i puszczam a to mi wraca na poprednie miejsce... :/ dlaczego tak sie dzieje??

Awatar użytkownika
Maateusz_JuveFan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maateusz_JuveFan » 19 wrz 2005, 18:18

Mój pierwszy sig :D :D Wiem że beznadziejny i do niczego sie nie nadaje, ale może znajdzie sie jednak jakieś ciepłe słowo na jego temat :wink: A jeśli jest jeszcze gorszy niż myślałem to co mam poprawić?
Obrazek

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 19 wrz 2005, 19:30

Mam takie male pytanko, co moze byc powodem ze program nie chce wgrac mi nowych pedzli, mam AP 7 :?:

Awatar użytkownika
k@li
Visca el Barca!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 20 wrz 2005, 9:31

Wojtas0001 pisze:Ja mam ogromna prosbe. Nie mam programu zeby zrobic sobie taki ladny emblemat. Bardzo byl bym wdzieczny jakby mi kots mogl zrobic jakis fajny z herbem Realu i zdjeciem Robinho. PROSZE
Ale chodzi CI o ava czy siga :roll: ???
Maateusz_JuveFan pisze:Mój pierwszy sig Wiem że beznadziejny i do niczego sie nie nadaje, ale może znajdzie sie jednak jakieś ciepłe słowo na jego temat A jeśli jest jeszcze gorszy niż myślałem to co mam poprawić?
Jak na pierwszy raz to nieźle, ja bym Ci radził nie robić takich dużych sigów tylko takie gdzieś 300x100 wtedy ładniejsze wychodzą, popracuj nad tłem i jeszcze jedna moja rada: na sigu radziłbym Ci umieszczać tylko jednego piłkarza wtedy całość wygląda bardzo estetycznie.
Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Wojtas0001
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wojtas0001 » 20 wrz 2005, 10:48

Bianconneri wilkie dzieki. Super jest, zaraz sobie zalaczam :)

Awatar użytkownika
Maateusz_JuveFan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maateusz_JuveFan » 20 wrz 2005, 17:28

A to mój najnowszy sig Obrazek
Nadaje sie do czegoś? :wink:

Awatar użytkownika
Tomi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomi » 20 wrz 2005, 18:27

słaby,ale dopiero zaczynasz.Rozmyj tego Mutu

Awatar użytkownika
Bianconneri ( Ali )
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bianconneri ( Ali ) » 20 wrz 2005, 20:10

po prawej stronie widać obcięte ramię to duzy minus słabe tło okropnie wyciety herb juve poszarpany zwykła flaga ani rozmyta ani nic i mało efektów ale pracuj dalej pozdro :wink:

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 20 wrz 2005, 20:21

Maateusz_JuveFan pisze:A to mój najnowszy sig Obrazek
Nadaje sie do czegoś? :wink:
No narazie kiszona jakich malo :wink: ale nikt nie byl od razu doskonaly wiec pracuj a bedzie dobrze. Widac ze za bardzo nie uzuwasz gumki a to jest bardzo wazne. Do tych herbow mozesz tez dodac jakis cien co troche zlagodni te kanciaste brzegi...
Ten tekst tez bardzo prosty, moglbys troche inna czcionke wybrac, bardziej artystyczna :P

Wogole obrazek Mutu fatalny co nie zalezy od ciebie ale mogles znaleźc cos lepszego ...

juz nwet takie jest lepsze bo ma łądniejsza jakosc :P
Obrazek

POZDRO

Awatar użytkownika
Maateusz_JuveFan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maateusz_JuveFan » 20 wrz 2005, 20:45

Wiem że beznadzieja, wiem :wink: To dopiero mój drugi sig, a poza tym mam angielska wersje i musze wszystko sprawdzać metoda prób i błędów. Jak wy wycinacie potrzebne wam obiekty bez zbędnego tła żeby wstawic np. herb do siga?? RoRo mówisz że używanie gumki jest bardzo ważne, a wiec do czego mam jej używać? Ma ktoś wersje angielska? I gdzie tam jest cien na przykład?

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 20 wrz 2005, 20:56

Maateusz_JuveFan pisze:Jak wy wycinacie potrzebne wam obiekty bez zbędnego tła żeby wstawic np. herb do siga?? RoRo mówisz że używanie gumki jest bardzo ważne, a wiec do czego mam jej używać?
Wycinasz magnetycznym lassem (lub zwykłym) prznosisz np. herb na docelowe miejsce - robisz zooma i gumką usuwasz zbędne części z poprzedniego tła (jeżeli takowe istnieją :wink: ) Po za tym daj jakis efekt oraz delikatne rozmycie 8)

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 20 wrz 2005, 21:01

Maateusz_JuveFan pisze:Wiem że beznadzieja, wiem :wink: To dopiero mój drugi sig, a poza tym mam angielska wersje i musze wszystko sprawdzać metoda prób i błędów. Jak wy wycinacie potrzebne wam obiekty bez zbędnego tła żeby wstawic np. herb do siga?? RoRo mówisz że używanie gumki jest bardzo ważne, a wiec do czego mam jej używać? Ma ktoś wersje angielska? I gdzie tam jest cien na przykład?
Jak to robimy ?? poprostu wycinasz to co potrzebne a to co zbedne wymazujesz przy pomocy gumki i tyle :]

A co do nakladania cienia to po angielsku to jest drop shadow ...

:wink: POZDRO

Awatar użytkownika
Bianconneri ( Ali )
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bianconneri ( Ali ) » 20 wrz 2005, 21:59

nowy sig :

Obrazek

i jak ... ??

Awatar użytkownika
unojedrzej
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: unojedrzej » 20 wrz 2005, 22:44

Bianconneri ( Ali ) pisze:nowy sig :

Obrazek

i jak ... ??
Szczerze to tak patrze , już niezły kawałek czasu robisz te Sigi , ale postępu to ja nie widze.Mi sie nie podoba. nie wiem każdy ma swoje zdanie. po 1 - Te zdjęcie Juninho tragiczne. po 2 mogłes rozmazać jakos ten "niby cień" choć mysle że to duzo by nie dało. po 3 zwaliłeś herb , który jest nie czytelny a to czasem podstawa. no i po 4 te tło pasuje jak świni siodło.... ale trening czyni mistrza. Może za rok będziesz tworzył sigi jak Dosmen :) Życze ci tego :) POZDRO

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”