Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 19 wrz 2005, 14:53
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 19 wrz 2005, 17:51
Paszti

Maateusz_JuveFan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 19 wrz 2005, 19:30
Gomez
Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 20 wrz 2005, 9:31
Ale chodzi CI o ava czy sigaWojtas0001 pisze:Ja mam ogromna prosbe. Nie mam programu zeby zrobic sobie taki ladny emblemat. Bardzo byl bym wdzieczny jakby mi kots mogl zrobic jakis fajny z herbem Realu i zdjeciem Robinho. PROSZE
Jak na pierwszy raz to nieźle, ja bym Ci radził nie robić takich dużych sigów tylko takie gdzieś 300x100 wtedy ładniejsze wychodzą, popracuj nad tłem i jeszcze jedna moja rada: na sigu radziłbym Ci umieszczać tylko jednego piłkarza wtedy całość wygląda bardzo estetycznie.Maateusz_JuveFan pisze:Mój pierwszy sig Wiem że beznadziejny i do niczego sie nie nadaje, ale może znajdzie sie jednak jakieś ciepłe słowo na jego temat A jeśli jest jeszcze gorszy niż myślałem to co mam poprawić?
k@li

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wojtas0001 » 20 wrz 2005, 10:48
Wojtas0001

Maateusz_JuveFan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomi » 20 wrz 2005, 18:27
Tomi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bianconneri ( Ali ) » 20 wrz 2005, 20:10
Bianconneri ( Ali )
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 20 wrz 2005, 20:21
No narazie kiszona jakich malo
RoRo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maateusz_JuveFan » 20 wrz 2005, 20:45
Maateusz_JuveFan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 20 wrz 2005, 20:56
Wycinasz magnetycznym lassem (lub zwykłym) prznosisz np. herb na docelowe miejsce - robisz zooma i gumką usuwasz zbędne części z poprzedniego tła (jeżeli takowe istniejąMaateusz_JuveFan pisze:Jak wy wycinacie potrzebne wam obiekty bez zbędnego tła żeby wstawic np. herb do siga?? RoRo mówisz że używanie gumki jest bardzo ważne, a wiec do czego mam jej używać?
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 20 wrz 2005, 21:01
Jak to robimy ?? poprostu wycinasz to co potrzebne a to co zbedne wymazujesz przy pomocy gumki i tyleMaateusz_JuveFan pisze:Wiem że beznadzieja, wiemTo dopiero mój drugi sig, a poza tym mam angielska wersje i musze wszystko sprawdzać metoda prób i błędów. Jak wy wycinacie potrzebne wam obiekty bez zbędnego tła żeby wstawic np. herb do siga?? RoRo mówisz że używanie gumki jest bardzo ważne, a wiec do czego mam jej używać? Ma ktoś wersje angielska? I gdzie tam jest cien na przykład?
RoRo

Bianconneri ( Ali )

Post Wyświetl pojedynczy post autor: unojedrzej » 20 wrz 2005, 22:44
Szczerze to tak patrze , już niezły kawałek czasu robisz te Sigi , ale postępu to ja nie widze.Mi sie nie podoba. nie wiem każdy ma swoje zdanie. po 1 - Te zdjęcie Juninho tragiczne. po 2 mogłes rozmazać jakos ten "niby cień" choć mysle że to duzo by nie dało. po 3 zwaliłeś herb , który jest nie czytelny a to czasem podstawa. no i po 4 te tło pasuje jak świni siodło.... ale trening czyni mistrza. Może za rok będziesz tworzył sigi jak Dosmen
unojedrzej
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio