a teraz powazniej ..... wiadomo kiedys musieli wygrac ale myslaełm ze jeszcze nie w tej kolejce
i na koniec real wyprzedza Barce

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 23 wrz 2005, 19:56
luk1208
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RadoGol » 23 wrz 2005, 20:12
Wypowiedź Woodgate'a po meczuJestem szczęśliwy z faktu, że wreszcie zaprezentowałem się madryckiej publiczności. Jednak kiedy umieściłem piłkę we własnej siatce, nie mogłem w to uwierzyć. Zastanawiałem się : kiedy wreszcie opuści mnie pech? Czułem się dobrze i cieszyłem się, że wreszcie wróciłem tam, gdzie moje miejsce - na boisko. I wtedy właśnie wpakowałem piłkę do własnej bramki...
RadoGol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: welcome » 25 wrz 2005, 9:21
welcome
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 25 wrz 2005, 9:46

Bonso
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RadoGol » 25 wrz 2005, 10:19
W Realu niestety zabraknie zawieszonego za czerwoną kartkę Woodgate'a oraz wciąż kontuzjowanego Zidane'a. W Alaves nie ujrzymy Davida Corominy i Poliego.Bonso pisze:Dzisiaj Real gra z Alaves i zobaczymy w jakiej formie są teraz Królewscy...wraca Baptista i Ramos, od pierwszej minuty ma zagrać Guti
RadoGol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 25 wrz 2005, 10:32
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RadoGol » 25 wrz 2005, 10:35
kulekfcb pisze:RadoGol Robinho nie bedzie grał w pierwszym??
RadoGol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 25 wrz 2005, 18:58
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RadoGol » 25 wrz 2005, 19:15
RadoGol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Educated Fool » 25 wrz 2005, 19:18
Educated Fool

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 25 wrz 2005, 19:26
Rumeczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 25 wrz 2005, 19:37
Barca może zremisować z Alaves 0-0 by wygrać z Betisem na wyjeździe 4-1 z którym real na pewno tyle w sevilli nie wygra.RadoGol pisze:Extra meczyk, extra wynik. Ronaldo znowu zaczął strzelać, nie było słabego piłkarza w drużynie Królewskich. Najbardziej cieszy jednak że Barca z Alaves zremisowała tylko 0:0.
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 25 wrz 2005, 20:19
kulekfcb pisze:Barca może zremisować z Alaves 0-0 by wygrać z Betisem na wyjeździe 4-1 z którym real na pewno tyle w sevilli nie wygra.
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 25 wrz 2005, 20:36
A wy zagraliscie zadawalająco?? nie ....Toudinho pisze:kulekfcb pisze:Barca może zremisować z Alaves 0-0 by wygrać z Betisem na wyjeździe 4-1 z którym real na pewno tyle w sevilli nie wygra.
Po pierwsze mecz wam się ulozyl, i graliście w przewadze, Betis pozbawiony byl swojej armaty. Zreszta wasza gra wcale nie powalała na nogi. Zagraliście,zadowalająco, nieskutecznie haotycznie...
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 25 wrz 2005, 21:13
Toudinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio