Real Madryt (zbiorczy) - Strona 152

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 23 wrz 2005, 19:56

normalnie jestem w szoku dopiero teraz dowiedziałem sie jaki był wynik meczu i szok :lol: real wygrał a "mój" robinio :P strzelił bramke :lol:

a teraz powazniej ..... wiadomo kiedys musieli wygrac ale myslaełm ze jeszcze nie w tej kolejce :cry: widac raul kolejny raz ratuje posade trenerowi, ale co sie odwlecze to nie uciecze i zastanawiam sie kiedy wywalą luxa :?:
i na koniec real wyprzedza Barce :( ale moze do nastepnej kolejki :D

Awatar użytkownika
RadoGol
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RadoGol » 23 wrz 2005, 20:12

Jestem szczęśliwy z faktu, że wreszcie zaprezentowałem się madryckiej publiczności. Jednak kiedy umieściłem piłkę we własnej siatce, nie mogłem w to uwierzyć. Zastanawiałem się : kiedy wreszcie opuści mnie pech? Czułem się dobrze i cieszyłem się, że wreszcie wróciłem tam, gdzie moje miejsce - na boisko. I wtedy właśnie wpakowałem piłkę do własnej bramki...
Wypowiedź Woodgate'a po meczu

Moim zdaniem nie zagrał tak źle choć drugiej kartki nie powinien dostwaać ponieważ wiedział że ma już jedną a swojaka nie jeden piłkarz już strzelał, Woody miał strasznego pecha, ważne że się tym nie przejął i mam nadzieje że w następnych meczach będzie grał równie dobrze lecz nie będzie brał udziału w takich "niespodziankach" jak wczoraj.

welcome
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: welcome » 25 wrz 2005, 9:21

Mecz wygrany ale żeby cieszyć sie po takie grze... Perez po raz kolejny poowinien iśc do Ikera i wypisać mu czek na milion Euro. no cóż, Real to nie Barcelona, gdzie wymaga sie troche więcej niz suchego wyniku. Nigdy w tym madrycki klub nie dorówna Barcelonie, choć tak bardzo sie stara i naśladuje prawie we wszystkim(począwszy od hymnu skończywszy na nieudolnej próbie gry bez reklam na koszulkach).

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 25 wrz 2005, 9:46

Iker jest już klasą dla siebie, w każdym meczu potwierdza, że jest bramkarzem kompletnym.
Woodgate, zagrał dobry mecz !! Nie wiem czy wszyscy Ci którzy go opieprzają widzieli jego grę...samobój może się zdarzyć każdemu, czerwona kartka kompletnie nie zasłużona...miał wile bardzo dobry wybić, wiele ładnych odbiorów...jak dla mnie zagrał dobrze, ale wiadomo że jednak debiutu udanego nie miał :roll:

Dzisiaj Real gra z Alaves i zobaczymy w jakiej formie są teraz Królewscy...wraca Baptista i Ramos, od pierwszej minuty ma zagrać Guti, który ostatnio jest na gazie i gra wspaniale, ostatnio Marca rozpisywała się na temat wspaniałej gry Gutiego ;) . W dobraj formie jest też ostatnio Beckham i potwierdza, że nie musi byc tylko maskotką do zarabiania pieniędzy, choć większości kibiców i tak do siebie nie przekona...taka ludzka podłość. Niewiadomo czy od pierwszej minuty zagra Robinho....myślę jednak że Real powinien to spotkanie wygrać...zapewne w słabym stylu i po chaotycznej grze, ale jednak wygrać Obrazek

EDIT: poprawiam moje rażące błędy ortograficzne
pisze się każdy, a nie karzdy. Teraz bede pamiętał
Ostatnio zmieniony 25 wrz 2005, 10:30 przez Bonso, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
RadoGol
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RadoGol » 25 wrz 2005, 10:19

Bonso pisze:Dzisiaj Real gra z Alaves i zobaczymy w jakiej formie są teraz Królewscy...wraca Baptista i Ramos, od pierwszej minuty ma zagrać Guti
W Realu niestety zabraknie zawieszonego za czerwoną kartkę Woodgate'a oraz wciąż kontuzjowanego Zidane'a. W Alaves nie ujrzymy Davida Corominy i Poliego.

Przewidywane składy:

Alavés: Costanzo; Edu Alonso (lub Gaspar), Pellegrino, Juanito, Carreras; Astudillo, Wesley; De Lucas, Jandro, Nené; Bodipo

Real Madryt: Casillas; Salgado, Sergio Ramos, Helguera, Roberto Carlos; Pablo García, Guti, Beckham, Baptista (lub Robinho), Raúl; Ronaldo.

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 25 wrz 2005, 10:32

NO mam nadzieje, że Real nie poradzi sobie z Alaves. Nie grają oni jeszcze najlepiej więc może zgubią jakieś punkty.

RadoGol Robinho nie bedzie grał w pierwszym??

Awatar użytkownika
RadoGol
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RadoGol » 25 wrz 2005, 10:35

kulekfcb pisze:RadoGol Robinho nie bedzie grał w pierwszym??

Zobaczymy, wiesz w pierwszym wyjdzie dzisiaj Guti więc o jedno miejsce w pomocy mniej, ktoś musi wylecieć. Nie wiadomo jeszcze kto ale prawdopodobne jest że Luxemburgo będzie chciał aby młody Brazylijczyk odpoczął.

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 25 wrz 2005, 18:58

No i fajnie . 3-0 w dobrym stylu. Dwie budy Ronaldo i jedna Gutiego w ostatniej minucie .
Mecz byl ciekawy i tyle na ten temat .

Luxemburgo fajnie ustala taktyke i skład . Cieszy mnie to ze jest duzo rotacji w składzie . Nie ma 11 która wychodzi co mecz , a zmiany sa tylko wtedy kiedy kontuzje dajaa znac o sonbie.

Oby tak dalej . Hala Madrid 8)

Awatar użytkownika
RadoGol
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RadoGol » 25 wrz 2005, 19:15

Extra meczyk, extra wynik. Ronaldo znowu zaczął strzelać, nie było słabego piłkarza w drużynie Królewskich. Najbardziej cieszy jednak że Barca z Alaves zremisowała tylko 0:0 :lol2:.

Awatar użytkownika
Educated Fool
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Educated Fool » 25 wrz 2005, 19:18

Znow sredni meczyk, Real mimo wszystko nie kontrolowal gry, Alaves mialo troche akcji, zwlaszcza to sam na sam na poczatku pierwszej polowie.. Ronaldo caly mecz gral tak jakby byl zmeczony czy zajety czym innym, ale pare razy przyspieszyl i 2 bramki sa. Smiesznie sie cieszyli z Robinho po 2 golu :P Tutaj malo brakowalo a kolega z reprezentacji by mu zaszkodzil, ale sie udalo.
Wystawil Diogo az na 5 minut (+3), moglby mu dac wiecej szans...
Wazne ze w koncu Real zagral na 0 z tylu, ciekawe czy Woddgate jeszcze zagra w tym sezonie, bo chociaz Helguera wielki w obronie nie byl, to 2 razy o malo nie strzelil a w Realu chodzi o atak :P

Awatar użytkownika
Rumeczek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 25 wrz 2005, 19:26

3-0 z Alaves hmm nie jest źle...mam nadzieje ze będzie to początek wielkiego Realu. Realu na który chce patrzeć cały świat...no ale do tego jescze kawałek drogi :p Bardzo cieszy to, że R9 strzelił dwie brameczki ;)....cieszę się także, że rośnie chyba forma Gutiego (nie ogladalem meczu niestety) ale to był chyba jego kolejny dobry wystep zwieńczony bramką.

Tak jako ciekawostke to podam że Real B zremisował 1-1 :P ze Sportingiem Gijon a bramkę strzelił Valero o ile komuś to nazwisko cokolwiek mówi ;)

Pozdro

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 25 wrz 2005, 19:37

RadoGol pisze:Extra meczyk, extra wynik. Ronaldo znowu zaczął strzelać, nie było słabego piłkarza w drużynie Królewskich. Najbardziej cieszy jednak że Barca z Alaves zremisowała tylko 0:0 :lol2:.
Barca może zremisować z Alaves 0-0 by wygrać z Betisem na wyjeździe 4-1 z którym real na pewno tyle w sevilli nie wygra. :twisted:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 25 wrz 2005, 20:19

kulekfcb pisze:Barca może zremisować z Alaves 0-0 by wygrać z Betisem na wyjeździe 4-1 z którym real na pewno tyle w sevilli nie wygra.

Po pierwsze mecz wam się ulozyl, i graliście w przewadze, Betis pozbawiony byl swojej armaty. Zreszta wasza gra wcale nie powalała na nogi. Zagraliście,zadowalająco, nieskutecznie haotycznie...

Real pierwsza połowa totalne dno. Zero zgrania nic wogole fatalnie grali. W drugiej połowie zaczeli coś biegać. Bardzo ladnioe Ronaldo uderzył z okolic 20 m. Później wejście Gravesena poukladalo, nasza druzyne w def. R.Carlos znakomicie z dystansu niestety w słepek :o . Wejście Robinho w sumie nic nei wnislo do gry zagral chyba najslabszy swoj emcz w barwach Blancos. Lux chyba niebedzie nadmiernie eksploatował Robsona. Drugi gol Ronaldo tez ładnie na szybkości :) . Trzecia bramka, to prawie gol Robinho tylko ze zablokowany strzal i dobił "Imperator".

Ogolnie mecz, słaby do pierwszych 45' po przerwie zobaczyć mozna było inny Real. Oby tak dalej. Choć jeszcze duzo brakuje do stylu gry naszje druzyny, potzreba ejszcze kilku noiwych twarzy i będzie git. Jak bardzo chciałbym aby w Realu zostały uruchomione skrzydła :roll: tylko kiedy :roll:

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 25 wrz 2005, 20:36

Toudinho pisze:
kulekfcb pisze:Barca może zremisować z Alaves 0-0 by wygrać z Betisem na wyjeździe 4-1 z którym real na pewno tyle w sevilli nie wygra.

Po pierwsze mecz wam się ulozyl, i graliście w przewadze, Betis pozbawiony byl swojej armaty. Zreszta wasza gra wcale nie powalała na nogi. Zagraliście,zadowalająco, nieskutecznie haotycznie...
A wy zagraliscie zadawalająco?? nie ....

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 25 wrz 2005, 21:13

Na to co ostatnio grywa ekipa ze stolicy to apewno moglo to zadowolić niejednego kibica Blancos. Już od 2 lat jakos gra się nie klei, więc mozna powiedzieć że druga polowa byla zadowalająca...ale ejszcze duzo brakuje. Dzisiejsza barca nie moze się rownac barcie z przed roku, mimo ze wiekszych zmian personalnych nie widac. Natomiast Real za Del Bosque, to byla druzyna wowczas nikt niemogl sprostac naszej druzynie...gdy rozpoczynal się kryzys na drodze staneło Juve...no i jak dalej było kazdy wie...

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”