chlopie, co ty mi znowu wciszkasz za brednie? ronaldo podjazu do messiego nie ma i nie mial nigdy, a ostatnie dobre zagraniw tej edycji mial w tym samym momencie, co barcelona odapadajaca z roma czyli w 1/4...uwaszasz inaczej? spoko, mozesz sobie odpalic retreansmisje finalu i delektowac sie gra portugalczyka. a ze jedenastka realu jest obecnie mocniejsza od barcelony i pisalem nie raz, mozesz sobie sprawdzic i tylko dzieki argentynczykowi fcb trzyma sie jeszcze czolowkiMazurXIII pisze: Moody - nie unikaj odpowiedzi. Jakim cudem ten słaby Real, ze słabym trenerem, z 11-ką indywidualnie słabszą niż ta Barcelony (w mniemaniu kibiców FCB takich jak ty), robi 4 LM w 5 lat w okresie prime-time najwybitniejszego - według was - piłkarza w historii - grającego oczywiście w FCB. Coś tu się wyraźnie nie zgadza...
Deprecjonowanie CRa w momencie, kiedy osiągnął WIĘCEJ niż Messi w karierze dotychczas pokazuje znakomicie wasz tok myślenia. Jeśli teoria (Barcelona najlepsza, Messi Bóg) nie ma pokrycia w faktach - tym gorzej dla faktów.

Finał LM 2018 Real Madryt - Liverpool FC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 27 maja 2018, 0:23
Bale>Ronaldo>Zidane %R^&^%* EGO
Żeby nie było dla mnie wyznacznikiem zajebistości jest DUBLET. Rok temu Real pokazał klasę, dziś wygrał puchar. Umniejszać sukcesu nie mam zamiaru. Gratulować w stylu Realu Pereza również nie mam zamiaru. Real uratował sezon a zarazem kolejne trofea do gabloty.
raczej nie ufając stronie rm.com