Czarny w odpowiedzi napisze, że mimo tego Mou zdołał z United zostać wicemistrzem Anglii oraz wygrać LE w zeszłym sezonie, a Liverpool nie.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 28 maja 2018, 23:02
Czarny w odpowiedzi napisze, że mimo tego Mou zdołał z United zostać wicemistrzem Anglii oraz wygrać LE w zeszłym sezonie, a Liverpool nie.
Delpiero14
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 28 maja 2018, 23:15
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 28 maja 2018, 23:18
Wszyscy żartowali że tym razem Real zamiast przekupić sędziego, przekupił Kariusa. Być może właśnie odkryłeś prawdziwszą prawdę.
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 29 maja 2018, 0:46
To sie kupy nie trzyma. Gdyby tak bylo to Salah zasymulowalby jakas nomen omen sraczke przed meczem zamiast ryzykowac tango smierci z Ramosem.sickstick pisze:Przekupili Salaha. Dlatego od razu zszedł.
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 29 maja 2018, 12:23
masacra

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 29 maja 2018, 12:42
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 29 maja 2018, 12:57
Nie ''wy'' tylko niektórzy nas. Ponad to taki jest juz futbol i takie sa emocje towarzyszace kibicom. To jest tak samo jak w dyskusji o Sergio Ramosie. Jestem pewien, ze przynajmniej czesc z tych, którzy tak zaciekle hejtują Hiszpana, uwazałoby go za jednego ze swoich ulubionych piłkarzy gdyby tylko grał dla ich ulubionego klubu.
masacra

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 29 maja 2018, 13:16
Nie chcę Ci psuć radości, ale wątpię, by United w ogóle uczestniczyło w tym wyścigu, gdy z tydzień temu zapewniliśmy sobie praktycznie usługi Freda.
Carbon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: h1893230 » 29 maja 2018, 14:17
Nie ma w tym nic dziwnego. tradycje pilkarzy z Ameryki Pld w hiszpanskich (trzeba tez dodac: i wloskich) klubach siegaja lat 50tych (a nawet i wczesniej), w Anglii Latynosi pojawili sie wraz z pieniedzmi w koncowce lat 90tych, a tak naprawde na wieksza skale dopiero z nastapniem nowych oligarchow w brytyjskiej pilce w XXI wieku. Bo kto slyszal o Latynosach w MU czy Liverpoolu czy innym Ipswich Town w tłustych latach 70 czy 80. ano nikt.
h1893230

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 29 maja 2018, 14:37
Delpiero14
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 29 maja 2018, 14:59
red85
Carbon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 29 maja 2018, 20:23
Ale to sie nie trzeba cofac w tak daleko. To jeszcze ja pamiętam, a stary jakos przesadnie nie jestem
masacra

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 29 maja 2018, 20:37
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 29 maja 2018, 20:53
MazurXIII
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio