Oparłem, bo sickstick zaczął pisać o tym ile Sane strzelił w Anglii. Od tego się zaczęło. I od jego twierdzeń, że Sane > Muller, Ozil, Werner, Reus, Draxler itd. Poczytaj tę dyskusję od początku, bo wyskoczyłeś jak Filip z beczki
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RLG » 04 cze 2018, 16:55
RLG
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 04 cze 2018, 16:59

BadBoy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RLG » 04 cze 2018, 17:02
RLG
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 04 cze 2018, 17:04

BadBoy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 04 cze 2018, 17:06
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RLG » 04 cze 2018, 17:09
RLG
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 cze 2018, 17:17
póki co niewiele i dalej nie pokaże, bo nie jedzie
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 04 cze 2018, 17:19
Odpwiedziałem już na to pytanie kilka razy:RLG pisze:Dalej nie odpowiadasz na kolejnej stronie - co Sane pokazał na wyższym, międzynarodowym szczeblu? Ile mam czekać na odpowiedź? Odpowiedziałeś na pełno niezadanych pytan, na to nie chcesz. Pogrubiłem, byś w końcu tę kwestię zauważył.
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RLG » 04 cze 2018, 17:27
A nie uważasz, że kluczowa? Poziom ligowy to jedno, poziom międzynarodowy to drugie. Zwłaszcza w kontekście tego tematu.Nie uważam, że osiągi na poziomie międzynarodowym to jedyne kryterium oceny klasy piłkarza.
O, kolejny raz mnie poparłeś. W obu klubach się rozkłada - pisałeś, że w przypadku Sane też. Więc Sane, Twoim zdaniem, to nie piłkarz wielkiej klasyJeśli twierdz że piłkarz klasy międzynarodowej - o poziom lepszy od skrzydłowego City - to gracz którego gra w klubie rozkłada się po równo pomiędzy Augustina czy Pulsena, to tym samym przeczysz temu że to piłkarz wielkiej klasy. Piłkarze wielkiej klasy grający w przeciętnych klubach mają inicatywę ustawioną pod siebie.
RLG

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 04 cze 2018, 17:29
IWener rozkłada inicjatywę pomiędzy Augistina, Pulsena, Keite i Fosberga. Sane - pomiędzy de Bruyne, Silve, Aguerro, Jesusa, Sterlinga czy Bernardo. Jeśli uważasz że ten pierwszy zestaw piłkarzy jest 'nieco' słabszy od tego drugiego, to Werner zwyczajnie MUSI mieć więcej inicjatywy niż Sane. Jeśli nie ma, to sam go podsumowałeśRLG pisze:O, kolejny raz mnie poparłeś. W obu klubach się rozkłada - pisałeś, że w przypadku Sane też. Więc Sane, Twoim zdaniem, to nie piłkarz wielkiej klasyIdźmy dalej. Werner mimo rozkładu ofensywy jest w niej najlepszy w Lipsku. Sane w City nie jest. Kolejny szach i mat.
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 04 cze 2018, 17:31

BadBoy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RLG » 04 cze 2018, 17:32
RLG
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 04 cze 2018, 17:34
a odnośnie tego co napisałeś to Sane wlasnie dlatego ma takie statystyki bo Ci piłkarze obok niego RÓWNIEŻ umieją punktować. Ktoś w Lipsku ma podobne staty do Wernera? 
BadBoy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 04 cze 2018, 17:35

BadBoy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RLG » 04 cze 2018, 17:38
RLG
Wróć do „GRUPA F: Niemcy, Meksyk, Szwecja, Korea Południowa (MŚ 2018)”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio