z drugiej strony nie wiem jak to jest miec wstrzas mozgu, wiec duzo od siebie nie dodam - wspolczuje lorisowi mocno
salah sam rozpoczal kontakt, vvd kogos popchnal... i w obu sytuacjach bohaterem byl ramos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 05 cze 2018, 0:25
Sergek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 05 cze 2018, 22:16
masacra

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 07 cze 2018, 1:38
masacra
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 07 cze 2018, 17:52
Sergek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 07 cze 2018, 18:51
masacra

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 07 cze 2018, 22:19
masacra
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 07 cze 2018, 22:20
ozob

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 07 cze 2018, 22:22
Poprawiłem, bo ci uciekło
masacra
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 08 cze 2018, 0:25
Sergek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 08 cze 2018, 9:53
Jestem ciekaw, co Klopp planuje zrobić z Fekirem. Na chwilę obecną ciężko mi go sobie wyobrazić w trójce pomocników. On w Lyonie w ostatnich trzech latach grywał głównie jako wolny elektron, który robi z przodu co chce, ale też jako środkowy i boczny napastnik. Ostatni sezon faktycznie spędził głównie za plecami Diaza w 4231 i 4321, ale w obu tych ustawieniach de facto grał bardzo wysoko. Często schodził na skrzydło, często dublował pozycję napastnika. Na logikę prędzej bym go widział w ofensywnej trójce, ale może uda się Niemcowi jakoś to wszystko poukładać, by pomieścić tych wszystkich grajków w pierwszym składzie.
Sammyy
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 08 cze 2018, 13:42
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 08 cze 2018, 15:48
Mi sie własnie wydaje, ze jest doskonale odwrotnie. Swietny wynik w Lidze Misiów, nieco wykrzywił niektórym realny potencjał tego zespołu.
Cos słysząłem o Ramsey'u i Ozilu.
Napjprawdopodobniej Fekir Salah Firmino i Mane niezbyt czesto bedą razem na boisku. Nawet w zeszłym seoznie gdy jeszcze była fab four (Cou, Firmino, Salah, Mane), Klopp odswieta wystawiał wszystkich 4 razem na mecze ligowe. Z reguły jeden odpoczywał. I mysle, ze tak samo bedzie tym razem. Fekir to back up dla ofensywnej trójki. Nie znaczy to ze bedzie rezerwowym. Podjerzewam,z e bedzie miał na koniec sezonu podobną ilosc wystepow co pozostali. Rotacja pełną para. W systemie gry jaki Klopp wymusza na piłakrzach, bez rotacji nie dojada do konca sezonu.
masacra
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 09 cze 2018, 0:30
Sergek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 09 cze 2018, 2:06
masacra
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio