O ofensywę się nie martwię, bardziej o tyły w których są cholerne braki. I nie chodzi o Glika
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 09 cze 2018, 14:13
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 09 cze 2018, 14:24
Przecież Cionek jest bardziej elektryczny, gorzej wyprowadza i jest całe 2 cm wyższy...Bassu pisze:dał dwóch fizolów Cionka-Bednarka. Jeden i drugi przynajmniej mają te walory (wzrost, siła i determinacja)
10
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 09 cze 2018, 15:58
masacra pisze: Ja czegos nie rozumiem w tej całej historii z kontuzją Glika. Taka impreza, taka szansa. Byc moze ostatnia taka impreza i taka szansa w karierze polskiego defenzora, a on nie jedzie bo ma kontuzje barku? Barku, [k****]? Przeciez barkiem sie w piłke nie gra. Powinien zacisnąc zeby i jechac.Ktos tam kiedys tam, miał złamana noge czy ręke i jechał i grał. Widac, nie ma mentalnsoci zwyciezcy.
Spoiler:#Kamil232 #finalLM # SalahRamos
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 09 cze 2018, 16:06
Może i tak, wygląda na większego. Nie bardzo jednak rozumiem co takiego eklektycznego w nim widzisz. Pazdan już któryś raz gra poniżej pewnego poziomu w kadrze i dlatego moim zdaniem powinien usiąść na ławce. Cionek gra w lepszej lidze i - z tego co wdziałem - zbiera całkiem dobre noty. Przy Gliku Pazdan mógł mieć inne zadania, ale wobec braku dowódcy, ten środek jest do przeorganizowania.
Bassu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 09 cze 2018, 16:19
Eklektycznego - nic. Elektrycznego - to jest waleczny piłkarz, ale chaotyczny. Wchodzi na raz, wykopuje na oślep (ta druga bramka to po jego wybiciu). I paradoksalnie, mimo że jest Brazylijczykiem - ma gorszą technikę użytkową od Pazdka.Bassu pisze:Nie bardzo jednak rozumiem co takiego eklektycznego w nim widzisz.
Pazdan już któryś raz gra poniżej pewnego poziomu w kadrze i dlatego moim
10

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 09 cze 2018, 16:42
Poza Glikiem, który notabene również idealny nie jest wszyscy nasi stoperzy prezentują ten sam dramatycznie niski poziom. Z dwójki Pazdan/Cionek Nawałka zapewne postawi na Pazdana z uwagi na to, że był starterem na poprzedniej imprezie i ma tym samym więcej doświadczenia, chociaż jak dla mnie nie ma znaczenia, który z nich będzie grał. Obrona to i tak będzie prawdziwa tykająca bomba. Jak nie jeden coś spartoli to zapewne drugi. Mam tylko nadzieję, że Bednarek będzie starterem.
Delpiero14
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 09 cze 2018, 16:52
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 09 cze 2018, 18:39
gilardino11
Salas11
fillion

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 10 cze 2018, 18:10
sci
Post Wyświetl pojedynczy post autor: WKB » 10 cze 2018, 18:24
WKB

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 10 cze 2018, 18:42