*_For_zaza_Milan_* pisze:Faworyt Chelsea ? od 50 lat mistrza nie mieli w pucharach graja po raz 5 chłopie to jest faworyt dla takich fanów jak działacze Juve co patrza na kase i zasoby pienieżna. Maja pake ale tradycja zobowiązuje...
Te setki milionow, 3 ilosc na swiecie, duzo wiecej niz Milanu? Z pewnoscia*_For_zaza_Milan_* pisze:Simonek pisze: JEśli ktoś zasługuje to na pewno Juve.
No prosze Ci weź mnie z rana nie rozśmiesaj co może jeszcze ich kibice zasługują ?? Laughing Laughing Laughing
Mogles, ale to swiadczy tylko o Twoim poziomie, ze sie wstydzisz za swoj klub, nie umiesz przegrywac i pare innych rzeczy juz powazniejszych za ktore nie chce dostac WP*_For_zaza_Milan_* pisze:Dziwisz się ? przegrali wszystko a byli blisko wpadłem w depresje Laughing Crespo wpad w dołek psychiczny ja nie mogłem ??
Jak gest w strone kibicow i chec rozszerzenia ich o rodziny z dziecmi, wprowadzenie rodzinnej atmosfery na stadionie jest blaznieniem sie, to chce zeby Juve nigdy nie przestalo sie zblazniac*_For_zaza_Milan_* pisze:zbłaźnili się wczoraj i od roku fani Juve za 1 euro.
Racja, 3-0 po pieknej grze to straszny wstyd, wywalic ich za to z LM i postawic na Milan ktory w "pieknym" stylu strzelil ostatnio ledwo bramke w 87 minucie*_For_zaza_Milan_* pisze:A co to że wstyd w europie przyniesli "Tifosi" i całlemu Calcio nie było kulturalne ??
Ci bukmacherzy sie znaja strasznie na pilce, niemal jak Zaza: Barca wyzej niz wloskie druzyny, Real i Arsenal w pierwsze siodemce, komentowac nie trzebaZico_FCI pisze:Chelsea Londyn 6.00
FC Barcelona 6.50
Juventus Turyn 7.00
AC Milan 7.50
Inter Mediolan 9.00
Real Madryt 13.00
Arsenal Londyn 13.00
Manchester United 13.00
Pewnie tyle samo co ma teraz, w miescie nigdy nie mial wielu, tam kroluje Torino ktore stawia glownie na wychowankow i tym zdobywa sympatie miejscowych (w Mediolanie w obu druzynach graja glownie zakupieni wiec im to bez roznicy). Poza tym stadion do kitu, mniej zywiolowa atmosfera niz w goracym Mediolanie i wiele innych, ktorych napinacze i tak nie zrozumieja, bo lubia sie posmiac z Juve, a gra tej druzyny nie daje im okazjiZico_FCI pisze:Ilu kibiców miałby Juventus gdyby przez ostatnie 16 lat osiągnął tyle co Inter