Juventus Turyn (zbiorczy) - Strona 131

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Czy Juventus będzie mistrzem Włoch w sezonie 2005/2006?

Tak
117
64%
Nie
65
36%
Awatar użytkownika
Educated Fool
Skład C
Skład C
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Educated Fool » 28 wrz 2005, 12:30

*_For_zaza_Milan_* pisze:Faworyt Chelsea ? od 50 lat mistrza nie mieli w pucharach graja po raz 5 chłopie to jest faworyt dla takich fanów jak działacze Juve co patrza na kase i zasoby pienieżna. Maja pake ale tradycja zobowiązuje...

:lol: Tak, na boisku ocenia sie tradycje, kazda druzyna z tradycja wychodzi na boisko z +1 bramka za kazdy wygranu puchar, a obecna postawa w lidze, komplet zwyciestw, jedna stracona bramka w 8 meczach etc o niczym nie swiadczy :lol:

*_For_zaza_Milan_* pisze:
Simonek pisze: JEśli ktoś zasługuje to na pewno Juve.

No prosze Ci weź mnie z rana nie rozśmiesaj co może jeszcze ich kibice zasługują ?? Laughing Laughing Laughing
Te setki milionow, 3 ilosc na swiecie, duzo wiecej niz Milanu? Z pewnoscia :)

*_For_zaza_Milan_* pisze:Dziwisz się ? przegrali wszystko a byli blisko wpadłem w depresje Laughing Crespo wpad w dołek psychiczny ja nie mogłem ??
Mogles, ale to swiadczy tylko o Twoim poziomie, ze sie wstydzisz za swoj klub, nie umiesz przegrywac i pare innych rzeczy juz powazniejszych za ktore nie chce dostac WP :P

*_For_zaza_Milan_* pisze:zbłaźnili się wczoraj i od roku fani Juve za 1 euro.
Jak gest w strone kibicow i chec rozszerzenia ich o rodziny z dziecmi, wprowadzenie rodzinnej atmosfery na stadionie jest blaznieniem sie, to chce zeby Juve nigdy nie przestalo sie zblazniac ;)

*_For_zaza_Milan_* pisze:A co to że wstyd w europie przyniesli "Tifosi" i całlemu Calcio nie było kulturalne ??
Racja, 3-0 po pieknej grze to straszny wstyd, wywalic ich za to z LM i postawic na Milan ktory w "pieknym" stylu strzelil ostatnio ledwo bramke w 87 minucie :P

Zico_FCI pisze:Chelsea Londyn 6.00
FC Barcelona 6.50
Juventus Turyn 7.00
AC Milan 7.50
Inter Mediolan 9.00
Real Madryt 13.00
Arsenal Londyn 13.00
Manchester United 13.00
Ci bukmacherzy sie znaja strasznie na pilce, niemal jak Zaza: Barca wyzej niz wloskie druzyny, Real i Arsenal w pierwsze siodemce, komentowac nie trzeba :P

Zico_FCI pisze:Ilu kibiców miałby Juventus gdyby przez ostatnie 16 lat osiągnął tyle co Inter
Pewnie tyle samo co ma teraz, w miescie nigdy nie mial wielu, tam kroluje Torino ktore stawia glownie na wychowankow i tym zdobywa sympatie miejscowych (w Mediolanie w obu druzynach graja glownie zakupieni wiec im to bez roznicy). Poza tym stadion do kitu, mniej zywiolowa atmosfera niz w goracym Mediolanie i wiele innych, ktorych napinacze i tak nie zrozumieja, bo lubia sie posmiac z Juve, a gra tej druzyny nie daje im okazji :P

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 28 wrz 2005, 12:40

ech
Ostatnio zmieniony 28 wrz 2005, 12:44 przez Chlopaczek, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 28 wrz 2005, 12:42

Educated Fool pisze: Te setki milionow, 3 ilosc na swiecie, duzo wiecej niz Milanu? Z pewnoscia :)
Jakie setki milionow?!Jesli dobrze zrozumialem twierdzisz ze Stara Dama ma setki milionow kibicow?O w morde jeza.Do tego jest to dopiero 3 ilosc na swiecie.Czyli tym trzem pierwszym klubom (MU Real Stara Dama) kibicuje 1/4 populacji globu tak?Pamietajmy ze dane nie objemuja galaktyk i planet do ktorych transmitowane sa mecze Starej Damy poprzez galaktyczna kablowke.Z nimi liczba moze zahaczac o dziesiatki miliardow jak nie bilionow.
Fakt faktem jesli uwierzyc ze macie setki milionow kibicow to Milan jest daleko za wami...
Educated Fool pisze:Jak gest w strone kibicow i chec rozszerzenia ich o rodziny z dziecmi, wprowadzenie rodzinnej atmosfery na stadionie jest blaznieniem sie, to chce zeby Juve nigdy nie przestalo sie zblazniac ;)
Rodzinna atmosfera niemal piknikowa jest teraz.Dzialacze chca to zmienic.Moze na nowym obiekcie bedzie lepiej.

edit: niech ktorys z modow usunie tego posta wyzej.Zamieszalem sie i zacytowalem sam siebie.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 28 wrz 2005, 13:00

Te setki milionow, 3 ilosc na swiecie, duzo wiecej niz Milanu? Z pewnoscia
A Parma bedzie miała 46 scudetto w przyszłości :boruta: :lol2: Chłopie wez Ty nie wiesz w to co pisza na Juvepoland WŁACZ TELEWIZOR :!:

Pozdro Mediolańscy flustraci !!!

FORZA MILAN - GRANDE MILAN Obrazek

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 28 wrz 2005, 14:45

*_For_zaza_Milan_* pisze:A Parma bedzie miała 46 scudetto w przyszłości boruta śmiech Lol

No i :>

*_For_zaza_Milan_* pisze:Chłopie wez Ty nie wiesz w to co pisza na Juvepoland WŁACZ TELEWIZOR Exclamation

Jesli nie wie co pisza na JuvePoland, to po co ma wlaczac TV?

Nie piszac juz na temat frustrata zazusia, napisze ciekawostke o meczu z Rapidem, jedyna akcja w ktorej musial sie wykazac Abiatti, byla po lewej stronie, Pessoto sie nie nadaje na prawego obronce, lepiej zeby gral w PW za Camora na prawej pomocy, bo Gianluca umi dokladnie dosrodkowac.

Awatar użytkownika
Educated Fool
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Educated Fool » 28 wrz 2005, 15:17

Chlopaczek, czepiasz sie szczegolow, liczb nie podam, bo statystykami sie nigdy tak nie interesowalem, ale to bylo cos kolo 100 mln chyba, moze wiecej, tak czy tak, kibicow jest sporo, a to ze nie na stadionie to nie takie wazne dla mnie, wazne jak graja, ja nie kibicuje za ilosc kibicow, ale za gre. Tak czy tak, maja dla kogo grac :)

Zaza: akurat za JP nie przepadam, kiepsko oceniaja ostatnie mecze Juve i to mi wystarcza, mecze ogladam przez internet a nie w TV, przykro mi ze nie mam takiego pakietu programow jak Ty, ale mama juz mnie nie chce finansowac :P

A Parma moze kiedys bedzie miala 46 scudetto, kto wie? Na pewno jednak jesli ktos pierwszy przescignie ta liczbe, to Juve, Milan jest troszke w tyle :P

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 28 wrz 2005, 15:57

Zico_FCI pisze:czy można nazwac ich prawdziwymi kibicami ?

a Ciebie można?.....No właśnie.

*_For_zaza_Milan_* pisze:Chłopie wez Ty nie wiesz w to co pisza na Juvepoland WŁACZ TELEWIZOR

zaza......taki błąd.....który zupełnie zmienił sens( o ile jakikolwiek był) zdania....żałosne

Obejrzałem sobie skrót. i jestem bardzo zadowolony z Juventus'u. Można powiedzieć, że 3:0 to najmniejszy wymiar kary. Piekna pierwsza akcja. To podanie Zlatan'a....pierwsza klasa :D

Druga bramka to już kunszt Mutu. Komentować chyba nie trzeba.

Trzecia bramka to poraz kolejny piekna akcja Juve. Zlatan - Nedved - Zlatan i wszystko jasne :D

Cappello podobno Adamskiego chwalił. Ale Janosik Go do kadry nie powoła ;? mimo, że z lewą stroną mamy problem. Szkoda wielka szkoda. Co prawda parę razy był wczoraj wkręcony w Ziemie, ale nie oszukujmy się....przez najlepszych na świecie ;)

P.S. do następnego czwartku mnie nie będzie na forum. Piszę z tego powodu, że jak ktoś by miał do mnie sprawę to żeby nie denerwował się, że nie będę miał jak odpowiedzieć

pozdro

Awatar użytkownika
infernus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: infernus » 28 wrz 2005, 16:18

*_For_zaza_Milan_* pisze: Chłopie wez Ty nie wiesz w to co pisza na Juvepoland WŁACZ TELEWIZOR
Telewizja kłamie...

Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 28 wrz 2005, 17:25

Zaza:
Chłopie wez Ty nie wiesz w to co pisza na Juvepoland WŁACZ TELEWIZOR
ooooj biedactwo...zdenerwowales sie?nadmiar frustracji doprowadza do wariacji?:)czy tak juz masz ze gramatyka nie jest tfojom mocnom stronom?:)

Camora mial ogolnie slabszy ten mecz,w zasadzie od jakiegos czasu nie podoba mi sie jego gra,kiedys byl chyba bardziej pomyslowy,bardziej dokladny i na pewno lepszy technicznie...lekko doluje miejmy nadzieje ze to tylko przejsciowe,chociaz nasza pomoc ma juz nowego pana i wladce pod postacia Patricka(szkoda ze nie mogl zagrac z Rapidem,mogloby byc jeszcze ciekawiej:) )

DUMA *28* KROLEWSKIEGO *28* PIEMONTU

DUMA WLOSKIEJ PILKI - INCREDIBILI BIANCONERI

GRANDE JUVENTUS TORINO

MILANO MERDE : : : CLOAKA D'ITALIA

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 28 wrz 2005, 18:41

Galeria :wink:

Obrazek
Po raz kolejny Trezeguet udowodnil ,ze grac w pilke potrafi 8)

Obrazek
100 mecz Alexa w LM :ok: :ok: :brawo: :brawo:

Obrazek
Pierwsza bramka Mutu dla Juve :brawo: ,oby tak dalej :twisted:

Obrazek
Pierwsza bramka Zlatana dla Juve w LM :brawo: Teraz bedzie z górki :twisted:

Obrazek

Dzieki Panowie :twisted: :peace:

Awatar użytkownika
veelden^
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: veelden^ » 29 wrz 2005, 13:38

Witam wszystkich po dlugiej nieobecnosci :!:

Nie bylo mnie tu 3 miesiace, ale widze, ze na stronce i na forum nic sie nie zmienilo. Dalej kibice mediolanskich teamow zbijajaj z frekwencji na meczach Juve. No OK. Skoro oni kibicuja danemu klubowi tylko dlatego, ze ma wielu kiboli na stadionie - ich wybor. Ja osobiscie mam to w dupie ilu kolesi jest na meczu Juve. Wole, zeby wygrywali przy pustym stadionie, niz remisowali, badz przegrywali przy pelnym.

Poki co trzeba przyznac, ze druzyna gra dobrze. Bardziej przekonywujaco niz w tamtym sezonie. Slyszalem, ze sie smieja niektorzy, ze nie wyszly planowane transfery, ze tylko Viere kupilismy, reszta za free i ze cieniasy, ale jak widac to nie pieniadze graja w pilke tylko zawodnicy, a tych mamy bardzo dobrych. Juve nie ma "dobrego papy" (szastajacego kasa kiedy trzeba), zeby wydac sobie 50mln w jednym sezonie na nowych zawodnikow, a pomimo tego swietnie sobie radzi. Teraz pozostaje czekac na mecz z Interem, zeby zobaczyc na ile tak naprawde stac Juventus w tym sezonie. Oby na wiele :D

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 30 wrz 2005, 20:00

veelden^ pisze:Witam wszystkich po dlugiej nieobecnosci
Witam 8)

Ci ktorzy pisza ,ze Juventusowi nie wypalily transfery to sie najwidoczniej nie znaja na pilce :!: Juventus w letnim mercato kupil przede wszystkim
Zawodnika ktorego w Juventusie brakowalo ,Vieira gra na pozycju ,ktora jako jedyna byla slabo obsadzona w sezonie 04/05 :!: No chyba ,ze ci co pisza ,ze "nie wypalily" uwazaja ,ze mimo to ,ze ktos gra świetnie to nalezy go i tak wymienic :roll: :lol:

Juventus pozyskal z Bayernu Kovaca (co moze ten transfer nie wypalil :lol: ) ,ktory bardzo dobrze zastępowal Thurama.

Balzaretti ,Chiellini ,Gladstone - oni nie graja ,ale na nich przyjdzie czas ,sa bardzo młodzi i wszystko przed nimi

GG - zagral juz pare meczy i pokazal sie z calkiem dobrej strony

Vieira - narazie najlepszy transfer z klubów "Wielkiej Trójki" :twisted:

Obrazek

Lapo vel. Crazy Frog :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
sci
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2833

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 30 wrz 2005, 22:28

kurde źle temu elkanowi z oczu patrzy

euro
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: euro » 30 wrz 2005, 22:32

zaglosowalem na Nie ponieważ wole Inter od Juventusu :roll:

Awatar użytkownika
infernus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: infernus » 30 wrz 2005, 22:57

To bardzo mądrze zmotywowaleś swój głos... Czy tam jest napisane którą drużyne bardziej lubisz w pytaniu ? Bo mi sie wydaje ze co innego...

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”