Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 16 cze 2018, 1:03
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 16 cze 2018, 1:04
Może jestem dziwny, ale te 30 goli w meczach o punkty z w/w drużynami są równie [ch**] warte co bramki Messiego z takimi tuzami jak Gwatemala, Hong Kong, Boliwia, Panama czy Haiti.
Dam Ci przykład najdobitniejszy jaki przyszedł mi o tak późnej porze do głowy. Może znalazłby się się lepszy, ale jestem już zmęczony.moody90 pisze: gosc gra z europejczykami prawie 15 lat, mierzyl sie o punkty nie raz, nie dwa z m.in: hiszpania, francja, niemcami. efekt? do dzisiejszego meczu w wieku 33 lat okragle jebane zero, a najwiekszym skalpem chyba z umownie nazwijmy to czolowki holendrzy. gral tez o punkty z czolowka ameryki pld - brazylia, chile. rowniez zero. cytujac ciebie: litosci
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 16 cze 2018, 1:56
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 16 cze 2018, 3:11
Polecam wizyte u psychiatry.zreszta moze jestem dziwny, ale jakos bardziej wartosciowe wydaja mi sie gole w towarzyskich meczach z brazylia, niemcami, hiszpania czy francja, niz trzydziesci goli w meczach o punkty z azerbejdzanami, wyspami owczymi czy innymi kazachstanami
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 16 cze 2018, 8:05
ciesze sie, ze zgadzamy. oczywiscie, ze co do ogolu nie uwazam, ze sparingi>mecze o punkty, co paru tutejszych 'medrcow' probuje mi imputowac. ale w tej konkretnej dyskusji chodzi mi o to, jak zaklamujaca i nic nie warta jest podana przez ciebie statystyka, kiedy okazuje ze 80% tych pieknie brzmiacych 'goli w meczach o punkty' to sa wlasnie mecze z azerbejdzanami i wyspami owczymi, czyli poziom sparingow. i dlatego mam beke z tego, ze tekst o duzej ilosci goli w takich spotkaniach ma byc jakims argumentem na korzysc ronaldoSalas11 pisze:Może jestem dziwny, ale te 30 goli w meczach o punkty z w/w drużynami są równie [ch**] warte co bramki Messiego z takimi tuzami jak Gwatemala, Hong Kong, Boliwia, Panama czy Haiti.
o czym swiadczy? ano o tym, co zwykle, czyli o tym, ze autor zostal zaorany i brakuje argumentow, wiec albo niewygodny fragment posta pomijamy, ale odwracamy kota ogonem i zaczynamy jakis temat kompletnie z dupy czyli przygody mirka klose. probowales wysmiac messiego podajac dokladna rozpiske reprezentacyjnych goli messiego, z ktorej w praktyce wynika, ze:Salas11 pisze:Dam Ci przykład najdobitniejszy jaki przyszedł mi o tak późnej porze do głowy. Może znalazłby się się lepszy, ale jestem już zmęczony.moody90 pisze: gosc gra z europejczykami prawie 15 lat, mierzyl sie o punkty nie raz, nie dwa z m.in: hiszpania, francja, niemcami. efekt? do dzisiejszego meczu w wieku 33 lat okragle jebane zero, a najwiekszym skalpem chyba z umownie nazwijmy to czolowki holendrzy. gral tez o punkty z czolowka ameryki pld - brazylia, chile. rowniez zero. cytujac ciebie: litosci
Miro Klose, nawet nie top 10 najwybitniejszych niemieckich piłkarzy. Nie grał w Barcelonie ale może kojarzysz.
Gol z Argentyną na MŚ 2006
Gol z Portugalią na ME 2008
Gol z Anglią na MŚ 2010
Dwa gole z Argentyną na MŚ 2010
Gol z Brazylią na MŚ 2014
Łącznie 6 bramek na turniejach międzynarodowych przeciw topowym drużynom świata. Praca domowa: O czym świadczy ten fakt i co autor miał na myśli dając taki przykład. Odpowiedź uzasadnij.
moody
Post Wyświetl pojedynczy post autor: WKB » 16 cze 2018, 8:29
WKB
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoyKeane » 16 cze 2018, 8:42
RoyKeane

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 16 cze 2018, 8:49
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 16 cze 2018, 9:04
Carbon
RoyKeane

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 16 cze 2018, 9:14
ale nie wygrała, więc to nie ma znaczenia
Rojiblanco
RoyKeane

Rojiblanco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoyKeane » 16 cze 2018, 9:29
Janusze będą pamiętać tylko te truskawki na torcie.
RoyKeane

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 16 cze 2018, 9:32
Dokładnie, a my, prawdziwi fani piłki nożnej, będziemy pamiętać takie mecze, jak wczoraj, gdy Ronaldo prowadził swą drużynę do zwycięstwa, walcząc do końca i wbijając hattricka potężnym (POTĘŻNYM!) Hiszpanom, którymi dowodził niezawodny kapitan Ramos.
Rojiblanco
Wróć do „GRUPA B: Portugalia, Hiszpania, Maroko, Iran (MŚ 2018)”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio