Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 25 cze 2018, 19:49
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: EndriuK » 25 cze 2018, 20:07
EndriuK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 25 cze 2018, 20:56
Rojiblanco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 25 cze 2018, 21:00
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoyKeane » 25 cze 2018, 21:05
RoyKeane

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 25 cze 2018, 22:02
Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 25 cze 2018, 22:04
Delpiero14
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 25 cze 2018, 22:04
już to pisałem. Podobno chce odejść po turnieju, bo dostał tylko kontrakt na 6 miesięcy i uważa, że zasłużył na więcej. Ale to pewnie tylko negocjacyjne przepychanki i się dogadają, w końcu Portugalczyk siedzi tam 7 lat, jest Bogiem, a po turnieju już będzie kimś więcej.
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 25 cze 2018, 23:03
BarcaQzYN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: empatyczny » 25 cze 2018, 23:06
empatyczny
Post Wyświetl pojedynczy post autor: klopx » 26 cze 2018, 10:40
klopx

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 26 cze 2018, 12:39
A jeszcze w trakcie meczu Bereś grał równo z atakiem i nie było jak grać między pomocą i atakiem.simo360 pisze: Wczorajszy mecz, to absurd na absurdzie. Wszyscy chyba wierzyli w zwycięstwo do samego końca. Jeśli chodzi o mnie wiedziałem że przegramy na 3 minuty przed meczem. Oto dlaczego:
Jan Bednarek - 22 lata. 5 meczy i 1 gol dla Southampton. W reprezentacji 5 meczy. To było z góry przesądzone, że z takim "doświadczeniem" sobie nie poradzi. Najlepszym zmiennikiem dla Glika byłby 26-letni Kamiński (23 mecze dla VfB Stuttgart i też 5 meczy w reprezentacji).
Zagrał Góralski, który miał dotąd zaledwie 6 meczy w reprezentacji. Na bokach Rybus i Bereszyński - obrońcy... Obok Lewandowskiego na siłę Zieliński wciśnięty. Do tego ustawienie, do którego kadra nie jest przyzwyczajona.
Co tu się odwaliło, to ja nie wiem.
czarny samael
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 26 cze 2018, 13:25
Grosicki tak powiedział. No świeta krowa myśli że jest nietykalna.Uważam, że nie zasłużyłem sobie na takie potraktowanie, po meczu z Senegalem nawet przez myśl mi nie przeszło, że z Kolumbią zacznę na ławce. U trenera Nawałki zawsze grałem od początku, rezerwowym bywałem w meczach towarzyskich, kiedy trzeba było odpocząć. W tych o punkty zdarzyło się to po raz pierwszy. Aż trzy dni zajęło mi pogodzenie się i oswojenie z tą sytuacją.
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kesz » 26 cze 2018, 13:44
Kesz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 26 cze 2018, 13:55
I jeśli ktoś się na tyle zmęczy, że obejrzy ten mecz z Kolumbią raz jeszcze to zobaczy prostą rzecz - po 15 minutach nasi przestali biegać i udawali ten pressing. A takie spotkania trzeba po prostu wybiegać. Gdy rywale atakowi, nasi nie podbiegali, nie asekurowali, nie pomagali sobie na wzajem. Nikt na nikogo nie krzyknął. Polecam w celu odrobienia lekcji zobaczyć Lewemu i spółce jak to robi Klopp w L'poolu. Niedopuszczalne jest granie na pół gwizdka a potem płakanie, że rywal był taki mocny.
Bassu
Wróć do „GRUPA H: Polska, Senegal, Kolumbia, Japonia (MŚ 2018)”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio