Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 127

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 01 paź 2005, 15:23

Mancio powołał kadre na Juventus:

Bramkarze: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar Soares, 22 Paolo Orlandoni;

Obrońcy: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 3 Nicolas Burdisso, 13 Zé Maria , 16 Giuseppe Favalli, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 33 Pierre Wome;

Pomocnicy: 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo , 8 David Pizarro, 14 Juan Sebastian Veron, 18 Cristian Kily González, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 55 Daniel Maa Boumsong

Napastnicy:
9 Julio Ricardo Cruz, 10 Adriano, 20 Alvaro Recoba, 30 Obafemi Martins.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 01 paź 2005, 17:59

Takie mecze są jak szachy. Trzeba wykorzystać każdy błąd przeciwnika. Teraz ciekawe jakim składem zagra Mancio. Moim zdaniem na taki mecz nie ma co eksperymentować i trzeba wystawić żelazną jedenastke

------------J.Cesar-------------
-------Cordoba----Samuel----Materazzi----Favalli-------
----Figo----Cambiasso----Veron----Stankovic--------
-----Adriano------------Martins-------

I oby po meczu można było wykrzyczeć FORZA GRANDE INTER :D :!:

Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 01 paź 2005, 18:09

serek408 pisze:
I oby po meczu można było wykrzyczeć FORZA GRANDE INTER :D :!:
NIestey...po meczu rozżaleni kibice Interu będą mogli wykrzyczeć tylko jedno: PRENDERE UNA EPO

Czuje w kościach że Juve wygra 2-1. Po bramkach Del Piero i Trezeguet :wink:
Czekamy na końcowy wynik, miejmy nadzieje korzystny dla JUVE! :twisted:

FORZA JUVE

Awatar użytkownika
AgaD
I am the Special One

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 01 paź 2005, 19:34

ossy prorokiem jesteś? Skąd wiesz, co kibice Interu będą mogli wykrzyczeć?

Moim zdaniem czeka nas wyrównany mecz. Tu każdy wynik jest możliwy.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 01 paź 2005, 19:53

Agnieszka ale co ważne kibice Interu bo po wygranej Juve kto by krzyczał ?? :roll:

Mecz który może sie rostrzygnąć w środku pola. Pomoc - pogoda - sędzie [Paparesta] trzy elementy zwycięstwa. Ciekawe pojedynki szczególnie stawiam na pare Materazzi Ibrahimović. A ciekawa też bedzie postawa Abiattiego bo to róznie bywa. Sądze że w tym meczu czołowi snajprze nic nie strzelą a bedzie to mecz graczy "drugiego planu" Już wcześniej stawiałem 1:2 dla Interu Nedved - Stanko i ObaOba choć Martins to w tym sezonie czołowy snajper Inter wiec postawie na Figo.

Coś dziś mało "pyskówek" w mediach na lini klub klubu. Jak by Włosi nie czuli jeszcze blusa. Wczoraj troche sie dzialo a dzis milcza. Chyba zyja meczem Udinese Lazio :wink:

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 01 paź 2005, 20:03

*_For_zaza_Milan_* pisze:Coś dziś mało "pyskówek" w mediach na lini klub klubu

Pyskówki to beda na boisku i po zakończeniu meczu :wink:

Ja stawiam ,ze bedzie co najmniej 1 czerwona kartka :lol: Dal kogo nie wiem ,ale oby nie dla Vieiry :?

Napewno bedzie to mecz walki ,nikt nie bedzie chcial sie odkryc ,cos czuje ,ze bedzie malo bramek 1 góra 2

Zadecyduje dyspozycja dnia liderów druzyn :twisted:

Ja mam nadzieje ,ze wreszcie przełamie sie Ibrahimović i cos strzeli ,najlepiej bramke na wage zwyciestwa ... trzeba czekac :wink:

Pozdro

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 01 paź 2005, 20:19

To troche nie w Włosku stylu by przed meczem nie za ostrzyć klimatu. Po meczu to już jeden trener bedzie mądrzejszy. :wink: Ale moze taka taktyke obrali. Choć na każdej konferencji przed meczowej inny trenerzy byli pytani o tem klasyk.
Ibrahimović pisze:Zadecyduje dyspozycja dnia liderów druzyn

Zawsze decyduje dyskozycja :) Ale kogo nazywasz liderem ? bo ja sądze ze właśnie Ci liderzy bedą w tym meczu "bez użyteczni" Ten mecz wygraja gracz drugiego planu.

Oczywiście zależy kogo nazywawmy w Inter i Juve tym liderem :roll:

Awatar użytkownika
creek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 01 paź 2005, 22:43

To troche nie w Włosku stylu by przed meczem nie za ostrzyć klimatu.

spoko jak znam zycie to po meczu bedzie az za goraco od wzajemnych pretensji 8)

Awatar użytkownika
artur.makaveli
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: artur.makaveli » 01 paź 2005, 22:58

Mam takie przeczucie ze Inter wygra ten mecz, ostatnie mecze byly dla Interu sa w dobrej formie przegrali tylko jeden mecz w sezonie, oczywiscie Juventus moze sie pochwalic ze jeszcze nie przegral ale jak dla mnie gdy dobrze zagra Adi i Martins to wygramy ten wielki mecz, mam nsdzieje ze w tym sezonie Inter będzie przynajmiej drugi, w tym meczu obstawiam wynik 1:0 dla Interu, jakos nie bardzo spodziewam sie wielu goli.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 02 paź 2005, 1:06

creek pisze:
To troche nie w Włosku stylu by przed meczem nie za ostrzyć klimatu.

spoko jak znam zycie to po meczu bedzie az za goraco od wzajemnych pretensji 8)
Creek już wiem czemu cicho jest. Ponoć Włoskie media dziś strajkowały :shock: :lol: aż sam się dziwie co pisze. Czemu w mercato nie strajkowali :lol: hehe Ale za pewne masz racje po meczu też sie będzie działo. Tylko to już nie bedzie to samo :wink:

Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 02 paź 2005, 11:14

hmmm...takze i na forum jest jakos spokojnie przed Grande Derby..osmiele sie stwierdzic ze to najwazniejsze dla nas spotkanie tej rundy w lidze...

narazie nasz marsz do Scudetto no. *29* idzie lepiej niz przypuszczalem przed rozpoczeciem rogrywek...bardzo dobrze dopasowal sie Vieira ktory swoja pomyslowoscia nadal nowy,bardziej skuteczny wymiar grze w pomocy,znacznie poprawila sie od ostatniego sezonu nasza gra ofensywna,Zlatan juz na dobre zadomowil sie w skladzie i na boisku i ma jakby wiecej "luzu" w grze w porownaniu do ostatniego sezonu....

Inter..hmmm...nie ukrywam ze jestem pozytywnie rozczarowany gra nerazzurii...wielkie transfery,magiczny start sezonu w wykonaniu Adriano przekonalywaly mnie do tego ze to wlasnie niebiesko-czarni sa glownym kandydatem do mistrzostwa i stawialem ich sznase wyzej niz nasze...okazalo sie jednak ze to tylko efekt balonu,pompowanego przed sezonem i bolesnie dla wszystkich mediolanskich przeklutego na Sycylii...wystarczylo ze kolejni przeciwnicy dobrze pilnowali Adiego i nie szlo juz tak dobrze w ofensywie...

dlatego tez zarowno serce jak i rozsadek podpowiada ze zwyciesko wyjdzie z Grande Derby D'Italia Stara Dama z Turynu...jednak ten mecz jest inny niz wszystkie,innej wagi niz pojedynek z kimkolwiek we Wloszech,a nawet na swiecie...swieta wojna rozpoczeta..niech wygra lepszy!!!

DUMA *28* KROLEWSKIEGO *28* PIEMONTU

GRANDE JUVENTUS TORINO

...bo dwie gwiazdki zawsze beda lepsze od jednej...

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 02 paź 2005, 11:39

RzuR pisze:wielkie transfery,magiczny start sezonu w wykonaniu Adriano przekonalywaly mnie do tego ze to wlasnie niebiesko-czarni sa glownym kandydatem do mistrzostwa i stawialem ich sznase wyzej niz nasze...okazalo sie jednak ze to tylko efekt balonu,pompowanego przed sezonem i bolesnie dla wszystkich mediolanskich przeklutego na Sycylii..
Piszesz tak jakby Inter grał słabo i byłby bez szans na scudetto.Niestety informacje o smierci Interu sa przedwczesne.Zapomniałes ze Inter poza wpadką z Palermo wygrał wszystkie mecze i w wypadku dzisiejszego zwyciestwa zrówna się punktami z Juve.Uwazaj zeby napompowany wynikami z pierwszych meczów balon Juve nie został przebity na stadionie w Turynie.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 02 paź 2005, 12:05

RzuR pisze:Inter..hmmm...nie ukrywam ze jestem pozytywnie rozczarowany gra nerazzurii...wielkie transfery,magiczny start sezonu w wykonaniu Adriano przekonalywaly mnie do tego ze to wlasnie niebiesko-czarni sa glownym kandydatem do mistrzostwa i stawialem ich sznase wyzej niz nasze...okazalo sie jednak ze to tylko efekt balonu,pompowanego przed sezonem i bolesnie dla wszystkich mediolanskich przeklutego na Sycylii...wystarczylo ze kolejni przeciwnicy dobrze pilnowali Adiego i nie szlo juz tak dobrze w ofensywie...

Kto ostatnio wygrał Superpuchar :?: :D Jedna porażka szans na Scudetto nie przekreśla , a jeśli się stanie tak jak mówi magiczna kula to Juve spadnie na drugie miejsce :twisted:
Śmiejesz się z Adriano :?: spójrz na Zlatana :D 1 bramka w tym sezonie to naprawde imponujący wynik :twisted: . Oby dziś marsz w góre , marsz po 3pkt w Derby D'Italia 8) :!:

Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 02 paź 2005, 12:25

jakze latwo was interowcy napiac...ja naprawde nie napisalem nic niegrzecznego,ani zaczepnego?wiec skad taki nagly przyplyw emocji?wasz glod sukcesow jest tak bardzo silny...?:D

serek:
Kto ostatnio wygrał Superpuchar

FC INTERNAZIONALE MILAN...with a little help of the referee..
Jedna porażka szans na Scudetto nie przekreśla , a jeśli się stanie tak jak mówi magiczna kula to Juve spadnie na drugie miejsce
oczywiscie ze nie,nie przecze ani jednemu ani drugiemu..trudno mi jednak oprzec sie wrazeniu ze wasze wizje przed sezonem byly nieco inne?ja nie przecze-Inter gra dobrze,niezle ale nie tak jak przypuszczalem-przejrzyj dobrze mojego posta..tam dokladnie to jest napisane!
Śmiejesz się z Adriano Question spójrz na Zlatana Very Happy 1 bramka w tym sezonie to naprawde imponujący wynik
po pierwsze-nie smieje sie...jestem pelen podziwu dla skutecznosci teog pilkarza i jego niebywalej techniki(choc nie powinno mnie ani nikogo to dziwic-w koncu to canarinhos..)
Ibrahimovic,jak zapewne wiesz,pare bramek juz dla nas strzelil,jesli ma zamiar tak nagrywac kolegom z zespolu jak robi to do tej pory to moze miec nawet 5 goli na zakonczenie sezonu,jesli druzyna bedzie na tym tak wychodzic jak teraz...
Oby dziś marsz w góre , marsz po 3pkt w Derby D'Italia
no tak...w koncu...jak to mowia w Interze?

..teraz albo nigdy... :>:>:>>

FORZA GRANDE *28* JUVENTUS[/quote]

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 02 paź 2005, 12:33

RzuR pisze:jakze latwo was interowcy napiac.
Pierwszy który się przyznał do napinki(co wcale nie jest pozytywem).Jeśli masz napinac to lepiej nic nie pisz

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”