Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 01 paź 2005, 15:23
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 01 paź 2005, 17:59
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 01 paź 2005, 18:09
NIestey...po meczu rozżaleni kibice Interu będą mogli wykrzyczeć tylko jedno: PRENDERE UNA EPOserek408 pisze:
I oby po meczu można było wykrzyczeć FORZA GRANDE INTER![]()
![]()
ossy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 01 paź 2005, 19:34
AgaD

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 01 paź 2005, 19:53
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 01 paź 2005, 20:03
*_For_zaza_Milan_* pisze:Coś dziś mało "pyskówek" w mediach na lini klub klubu
Sawyer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 01 paź 2005, 20:19
Ibrahimović pisze:Zadecyduje dyspozycja dnia liderów druzyn
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 01 paź 2005, 22:43
To troche nie w Włosku stylu by przed meczem nie za ostrzyć klimatu.
creek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: artur.makaveli » 01 paź 2005, 22:58
artur.makaveli

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 02 paź 2005, 1:06
Creek już wiem czemu cicho jest. Ponoć Włoskie media dziś strajkowałycreek pisze:To troche nie w Włosku stylu by przed meczem nie za ostrzyć klimatu.
spoko jak znam zycie to po meczu bedzie az za goraco od wzajemnych pretensji
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 02 paź 2005, 11:14
RzuR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 02 paź 2005, 11:39
Piszesz tak jakby Inter grał słabo i byłby bez szans na scudetto.Niestety informacje o smierci Interu sa przedwczesne.Zapomniałes ze Inter poza wpadką z Palermo wygrał wszystkie mecze i w wypadku dzisiejszego zwyciestwa zrówna się punktami z Juve.Uwazaj zeby napompowany wynikami z pierwszych meczów balon Juve nie został przebity na stadionie w Turynie.RzuR pisze:wielkie transfery,magiczny start sezonu w wykonaniu Adriano przekonalywaly mnie do tego ze to wlasnie niebiesko-czarni sa glownym kandydatem do mistrzostwa i stawialem ich sznase wyzej niz nasze...okazalo sie jednak ze to tylko efekt balonu,pompowanego przed sezonem i bolesnie dla wszystkich mediolanskich przeklutego na Sycylii..
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 02 paź 2005, 12:05
RzuR pisze:Inter..hmmm...nie ukrywam ze jestem pozytywnie rozczarowany gra nerazzurii...wielkie transfery,magiczny start sezonu w wykonaniu Adriano przekonalywaly mnie do tego ze to wlasnie niebiesko-czarni sa glownym kandydatem do mistrzostwa i stawialem ich sznase wyzej niz nasze...okazalo sie jednak ze to tylko efekt balonu,pompowanego przed sezonem i bolesnie dla wszystkich mediolanskich przeklutego na Sycylii...wystarczylo ze kolejni przeciwnicy dobrze pilnowali Adiego i nie szlo juz tak dobrze w ofensywie...
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 02 paź 2005, 12:25
Kto ostatnio wygrał Superpuchar
oczywiscie ze nie,nie przecze ani jednemu ani drugiemu..trudno mi jednak oprzec sie wrazeniu ze wasze wizje przed sezonem byly nieco inne?ja nie przecze-Inter gra dobrze,niezle ale nie tak jak przypuszczalem-przejrzyj dobrze mojego posta..tam dokladnie to jest napisane!Jedna porażka szans na Scudetto nie przekreśla , a jeśli się stanie tak jak mówi magiczna kula to Juve spadnie na drugie miejsce
po pierwsze-nie smieje sie...jestem pelen podziwu dla skutecznosci teog pilkarza i jego niebywalej techniki(choc nie powinno mnie ani nikogo to dziwic-w koncu to canarinhos..)Śmiejesz się z Adriano Question spójrz na Zlatana Very Happy 1 bramka w tym sezonie to naprawde imponujący wynik
no tak...w koncu...jak to mowia w Interze?Oby dziś marsz w góre , marsz po 3pkt w Derby D'Italia
RzuR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 02 paź 2005, 12:33
Pierwszy który się przyznał do napinki(co wcale nie jest pozytywem).Jeśli masz napinac to lepiej nic nie piszRzuR pisze:jakze latwo was interowcy napiac.
Babel
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio