Przekonałeś nas, idziemy w kimono.
Ciekaw tylko jestem ilu z Was chciało by mieć dwóch tatusiów i jakby Wam się z tym żyło. Dobranoc.
ryba_82

Delpiero14

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 20 lip 2018, 23:50
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 20 lip 2018, 23:53
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 20 lip 2018, 23:53
Poczekaj do jutra, może zjawi się tu ktoś, kto będzie chciał dyskutować na tym poziomie
Myślisz, że dzieci dopiero na etapie szkoły orientują się, że większość dzieciaków ma mamę i tatę?
Nie muszę sobie wyobrażać, bo znam ludzi, których tata nie mógł przyjść na Dzień Ojca albo na zebranie, bo mieli tylko mamę.
Jeżeli żadne z nas nie jest sierotą wychowaną w domu dziecka, to trudno tutaj wczuwać się w rolę dziecka potrzebującego domu.
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 20 lip 2018, 23:55
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 20 lip 2018, 23:58
ozob
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 21 lip 2018, 0:00
Zgadzam sie ze pytanie bylo glupie ale akurat w Polsce zoofilia nie jest przestepstwem seksualnym. Podchodzi tylko pod znecanie sie nad zwierzetami. Mozna tez dostac paragraf za jej rozpowszechnianie ale sam akt nie jest scigany z urzedu tak jak ma to miejsce w przypadku na przyklad pedofilii.
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 21 lip 2018, 0:01
W sumie na ten temat też można podyskutować, bo kto wie może jakiejś kozie się podobać jak ładuje ją Józek w czerwonych gumowcach
Niektóre choroby są nieuleczalne
ryba_82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 21 lip 2018, 0:02
ozob

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 21 lip 2018, 0:05
Dla mnie głupia jest adopcja przez osoby homoseksualne.
futbolowa - lubię Cię, ale zarzucanie mi poziomu dyskusji jest śmieszne. Zawsze trzymam jakiś poziom, nie obrażam nikogo, staram się odpowiadać na zadane mi pytania, a także stawiam inne, czasami prowokujące. Więc Ty, jako osoba, która bardzo często nie potrafi utrzymać emocji w dyskusji (adopcja, dzieci, aborcja) nie powinnaś zwracać mi uwagi na poziom jej prowadzenia.
DDK
ryba_82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 21 lip 2018, 0:07
ozob

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 21 lip 2018, 0:07
Osobiście odlesbiłem jedną lesbę, o czym już tutaj na forum kilka razy pisałem. Była zdeklarowaną lesbą już w drugim tego typu związku, nie cierpiała facetów, z żadnym zresztą nigdy blisko nie była. Prawdopodobnie wzięła mnie za trampolinę a nie faceta, bo nie potrafiła przestać po mnie skakać. Okazało się w mój kutas o wiele bardziej do niej przemawia niż moździerz której używały ze swoją dziewczyną, a ten facetowstręt to nie była orientacja tylko psychiczne blokady, których się pozbyła i teraz jestem już dla niej tylko jedną z wielu trampolin, po których sobie skacze.
sickstick
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio