Domek nr 10 (temat luźny) - Strona 7168

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.

Kiedy robimy zlot forum?

17-19 kwietnia
2
18%
24-26 kwietnia
0
Brak głosów
8-10 maja
1
9%
15-17 maja
3
27%
22-24 maja
5
45%
Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 6751

Domek nr 10 (temat luźny)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 24 lip 2018, 12:00

A ja chyba na Wschód uderzę w sierpniu bo tak jakoś napiłbym się wódki na akermańskich stepach :think:

Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8414

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 24 lip 2018, 12:29

Ja planuję odwiedzić Kórnik na początku sierpnia i Kraków na początku grudnia :D

Awatar użytkownika
Darkman1948
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 229

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Darkman1948 » 24 lip 2018, 12:32

Mnie wywiało (służbowo) do Rudy Śląskiej ale jeszcze dziś powrót.

Awatar użytkownika
j1mmy
30+
30+
Reputacja: 788

Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 24 lip 2018, 12:36

ja w tym roku nie planuję nic , za rok na południe :)

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2236
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 24 lip 2018, 13:32

Wiecie co... Właśnie Zośka mi zaczęła mówić, że ona też chce nagrywać na jutuba :boje się:
W pewnym momencie poszła z książeczką do miejsca, w którym nagrywam swoje filmy i zaczęła gadkę: "Ceść, mam nową ksiązeckę i dzisiaj wam o niej opowiem" :shock: :mrgreen: Z jednej strony fascynujące, jak dzieci naśladują, z drugiej jednak przerażające.
Spoiler:

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2449
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 24 lip 2018, 13:37

Załóż jej ten kanał na Youtube. Na pewno będzie miała więcej subskrybentów i łapek w górę od ciebie. :P

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1802
Kibicuję: Internazionale Serie A

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 24 lip 2018, 13:42

futbolowa pisze: W pewnym momencie poszła z książeczką do miejsca, w którym nagrywam swoje filmy i zaczęła gadkę: "Ceść, mam nową ksiązeckę i dzisiaj wam o niej opowiem"
Znakomite urozmaicenie jak dla mnie. Masz ten komfort że nawet jak sobie na początku nie poradzi to i tak wszystko da się zmontować a mała z biegiem czasu coraz lepiej ogra się przed kamerą. Śmiało możesz iść w tym kierunku, z pewnością wielu osobom się to spodoba :wink:

Awatar użytkownika
Keres
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1546
Kibicuję: FC Barcelona

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 24 lip 2018, 13:44

futbolowa pisze:Wiecie co... Właśnie Zośka mi zaczęła mówić, że ona też chce nagrywać na jutuba :boje się:
W pewnym momencie poszła z książeczką do miejsca, w którym nagrywam swoje filmy i zaczęła gadkę: "Ceść, mam nową ksiązeckę i dzisiaj wam o niej opowiem" Obrazek Obrazek Z jednej strony fascynujące, jak dzieci naśladują, z drugiej jednak przerażające.
Spoiler:
Napisałbym, że to słodkie, ale wyjdę na pedofila, więc napiszę tylko, że spoko. Obrazek
Ale mam już nazwę kanału: Zosia w krainie książek. :D

Ja bez dzieci, ale z włoską pizzą w ustach, więc taki chyba przegrywik ze mnie?

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 24 lip 2018, 13:46

Kluchman pisze: Załóż jej ten kanał na Youtube. Na pewno będzie miała więcej subskrybentów i łapek w górę od ciebie.
No raczej :D
Salas11 pisze: Znakomite urozmaicenie jak dla mnie. Masz ten komfort że nawet jak sobie na początku nie poradzi to i tak wszystko da się zmontować a mała z biegiem czasu coraz lepiej ogra się przed kamerą. Śmiało możesz iść w tym kierunku, z pewnością wielu osobom się to spodoba
Ona ma trzy lata :D Jak dla mnie jest na to jeszcze za młoda. Widzę, że są dzieci, które mają bardzo popularne kanały, ale są ze dwa razy starsze i podejmują takie decyzje bardziej świadomie niż mały naśladowca.
Keres pisze: Napisałbym, że to słodkie, ale wyjdę na pedofila, więc napiszę tylko, że spoko.
Nie ma nic złego w stwierdzeniu, że to słodkie :D
Keres pisze: Ja bez dzieci, ale z włoską pizzą w ustach, więc taki chyba przegrywik ze mnie?
Zależy czy z mięsem czy bez ;)

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 24 lip 2018, 13:53

futbolowa pisze: Ona ma trzy lata Jak dla mnie jest na to jeszcze za młoda.
Zdziwiłabyś się ile potrafią dzieci w tym lub nawet młodszym wieku :wink: To nie czasy naszego dzieciństwa że 3-latek to tylko klocki i wieczorynki :wink:

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 24 lip 2018, 14:02

Salas11 pisze:
futbolowa pisze: Ona ma trzy lata Jak dla mnie jest na to jeszcze za młoda.
Zdziwiłabyś się ile potrafią dzieci w tym lub nawet młodszym wieku :wink: To nie czasy naszego dzieciństwa że 3-latek to tylko klocki i wieczorynki :wink:
Nie no, ja wiem, ile ona potrafi :D Nowe technologie w małym palcu, obsługa Netfliksa opanowana, w którymś momencie wyskoczyła do mnie z pytaniem, czy mamy klucz nasadowy, bo potrzebuje do zabawy w warsztat albo dzwoni do dziadka i pyta, czy gaźnik działa prawidłowo :lol2:

No, ale pokazywanie się w formie wideo to dla mnie za dużo. Tym bardziej, że jeszcze wysłowić się nie potrafi :D

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 24 lip 2018, 14:15

futbolowa pisze: No, ale pokazywanie się w formie wideo to dla mnie za dużo. Tym bardziej, że jeszcze wysłowić się nie potrafi
To przecież nie piszę że ma występować w każdym video. Tak to zaraz byś złapała rzeszę hejterów co stwierdzą że sobie chcesz dzięki dziecku zesięgi zwiększać. Zrób jej od czasu do czasu gościnny występ np na ostatnie kilka minut vloga (czy jaki tam charakter mają mieć Twoje wstawki) i niech się oswaja. Nie umie się wysłowić? Odpal sobie czytanie ustaw w sejmie :wink:

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 24 lip 2018, 14:19

Salas11 pisze: To przecież nie piszę że ma występować w każdym video. Tak to zaraz byś złapała rzeszę hejterów co stwierdzą że sobie chcesz dzięki dziecku zesięgi zwiększać. Zrób jej od czasu do czasu gościnny występ np na ostatnie kilka minut vloga (czy jaki tam charakter mają mieć Twoje wstawki) i niech się oswaja. Nie umie się wysłowić? Odpal sobie czytanie ustaw w sejmie
Z kamerą oswaja się na Insta :D Czasem nagrywam parę scenek z jej czytelniczego życia ;) Może jak będę prezentować jej biblioteczkę, wtedy pokaże się na YT :)

Trochę mnie te czasy współczesne przerażają i fascynują jednocześnie. Wczoraj zorientowałam się, że jeden z moich chrześniaków ma swój kanał i nagrywa tam jakieś dziwactwa. Drugi chrześniak już kiedyś mi pokazał, że pojawia się we vlogach swojego brata ciotecznego. Oni mają dopiero po 11 lat :boje się: :boje się: :boje się:

/oczywiście jak teraz sobie uświadomiłam, że to już 11 lat, to nie brzmi aż tak strasznie, ale w moich oczach dalej są przedszkolakami/

Awatar użytkownika
Delpiero14
Bianconero
Bianconero
Reputacja: 7075
Kibicuję: Futbolowi z XIX wieku

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 24 lip 2018, 14:29

Lubicie to uczucie, kiedy po ciężkim dniu w pracy możecie wreszcie usiąść na kiblu u siebie w domu i postawić kloca, który męczył was od rana? Ech, pięknie :faja:

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 24 lip 2018, 14:37

futbolowa pisze: Trochę mnie te czasy współczesne przerażają i fascynują jednocześnie. Wczoraj zorientowałam się, że jeden z moich chrześniaków ma swój kanał i nagrywa tam jakieś dziwactwa. Drugi chrześniak już kiedyś mi pokazał, że pojawia się we vlogach swojego brata ciotecznego. Oni mają dopiero po 11 lat
Bo w tym jest pieniądz i to naprawdę dobry. Pytanie tylko jak długo to potrwa. Sam nieraz łapię się za głowę na jakich bzdetach ludzie kręcą kasę. Typek z Irlandii np kupił sobie taki symulator "Universe Sandbox" i zderza ze sobą planety czy terraformuje Marsa. W czasach świetności kanału regularnie miewał po milion wyświetleń. Teraz już chyba powoli się wycofuje. Taki z brzegu przykład.
futbolowa pisze: oczywiście jak teraz sobie uświadomiłam, że to już 11 lat, to nie brzmi aż tak strasznie, ale w moich oczach dalej są przedszkolakami
Bo patrzysz na to przez pryzmat dzieciństwa naszego pokolenia, a prawda jest taka że obecni 11-latkowie by nas na pewnie na czarnym rynku przehandlowali :P Szkoda że jednocześnie doczekaliśmy czasów chyba największego kryzysu wartości.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”