Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 24 lip 2018, 12:00
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 24 lip 2018, 12:29
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Darkman1948 » 24 lip 2018, 12:32
Darkman1948
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 24 lip 2018, 12:36
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 24 lip 2018, 13:32
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 24 lip 2018, 13:37
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 24 lip 2018, 13:42
Znakomite urozmaicenie jak dla mnie. Masz ten komfort że nawet jak sobie na początku nie poradzi to i tak wszystko da się zmontować a mała z biegiem czasu coraz lepiej ogra się przed kamerą. Śmiało możesz iść w tym kierunku, z pewnością wielu osobom się to spodoba
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 24 lip 2018, 13:44
Napisałbym, że to słodkie, ale wyjdę na pedofila, więc napiszę tylko, że spoko.futbolowa pisze:Wiecie co... Właśnie Zośka mi zaczęła mówić, że ona też chce nagrywać na jutuba![]()
W pewnym momencie poszła z książeczką do miejsca, w którym nagrywam swoje filmy i zaczęła gadkę: "Ceść, mam nową ksiązeckę i dzisiaj wam o niej opowiem"![]()
Z jednej strony fascynujące, jak dzieci naśladują, z drugiej jednak przerażające.
Spoiler:A wy co przegrywy? Dalej bez dzieci?

Keres
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 24 lip 2018, 13:46
No raczej
Ona ma trzy lata
Nie ma nic złego w stwierdzeniu, że to słodkie
Zależy czy z mięsem czy bez
futbolowa
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 24 lip 2018, 14:02
Nie no, ja wiem, ile ona potrafi
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 24 lip 2018, 14:15
To przecież nie piszę że ma występować w każdym video. Tak to zaraz byś złapała rzeszę hejterów co stwierdzą że sobie chcesz dzięki dziecku zesięgi zwiększać. Zrób jej od czasu do czasu gościnny występ np na ostatnie kilka minut vloga (czy jaki tam charakter mają mieć Twoje wstawki) i niech się oswaja. Nie umie się wysłowić? Odpal sobie czytanie ustaw w sejmie
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 24 lip 2018, 14:19
Z kamerą oswaja się na InstaSalas11 pisze: To przecież nie piszę że ma występować w każdym video. Tak to zaraz byś złapała rzeszę hejterów co stwierdzą że sobie chcesz dzięki dziecku zesięgi zwiększać. Zrób jej od czasu do czasu gościnny występ np na ostatnie kilka minut vloga (czy jaki tam charakter mają mieć Twoje wstawki) i niech się oswaja. Nie umie się wysłowić? Odpal sobie czytanie ustaw w sejmie
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 24 lip 2018, 14:29
Delpiero14

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 24 lip 2018, 14:37
Bo w tym jest pieniądz i to naprawdę dobry. Pytanie tylko jak długo to potrwa. Sam nieraz łapię się za głowę na jakich bzdetach ludzie kręcą kasę. Typek z Irlandii np kupił sobie taki symulator "Universe Sandbox" i zderza ze sobą planety czy terraformuje Marsa. W czasach świetności kanału regularnie miewał po milion wyświetleń. Teraz już chyba powoli się wycofuje. Taki z brzegu przykład.futbolowa pisze: Trochę mnie te czasy współczesne przerażają i fascynują jednocześnie. Wczoraj zorientowałam się, że jeden z moich chrześniaków ma swój kanał i nagrywa tam jakieś dziwactwa. Drugi chrześniak już kiedyś mi pokazał, że pojawia się we vlogach swojego brata ciotecznego. Oni mają dopiero po 11 lat
Bo patrzysz na to przez pryzmat dzieciństwa naszego pokolenia, a prawda jest taka że obecni 11-latkowie by nas na pewnie na czarnym rynku przehandlowali
Salas11
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio