Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 26 lip 2018, 20:41
Delpiero14
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 26 lip 2018, 21:24
Ilka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 26 lip 2018, 21:29
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 26 lip 2018, 21:29
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 26 lip 2018, 21:31
Delpiero14

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 26 lip 2018, 21:33
Doradzić Ci nie mogę, ale znam dziewczynę z Warszawy która trochę już w tym siedzi i może mogłaby Ci co nieco podpowiedzieć jak działają mechanizmy tej branży.Ilka pisze:
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 26 lip 2018, 21:36
Dorośnij zejdź na ziemię przestań żyć mrzonkamiIlka pisze: A ja mam taki mały dylemacik. Skoro tutaj radzimy się wzajemnie to i ja się poradzę.
Wiadomo każdy z nas ma marzenia. Ja wiele lat temu miałam marzenie, żeby sobie zrobić sesje fotograficzną taką prawdziwą, w fajnych ciuchach, z fajnym makijażem i żebym się na niej nie poznawała. Ale jak to zwykle marzenie marzeniem, a rzeczywistość rzeczywistością, po za tym dawniej nieśmiałość mnie ograniczała. Ale generalnie ta myśl wracała. Parę lat temu dostałam propozycję reklamowania bodajże dżinsów do jakiegoś katalogu, ale odmówiłam po namyśle. Jakoś w zeszłym roku, we wrześniu na FB napisała do mnie laska, że szuka dziewczyn do sesji i reklamowania ciuchów do katalogu. Że fajna zabawa, a i zarobić przy tym można. Chyba 500 zł za sesję. Napisała to laska więc mnie zainteresowała, po za tym wtedy nie pracowałam więc przydałaby się taka kasa. Zaczęłam z nią rozmawiać i poważnie myśleć o tej propozycji. Oczywiście z zastrzeżeniem, że to będzie sesja w ubraniach, a nie jakaś bielizna itp. Niestety dziewczyna zaczęła mi wymyślać, że mam się zmierzyć tu i tu i jeszcze najlepiej cyknąć sobie fotki piersi itp, czym mnie spłoszyła i zniechęciła. Do tego stwierdziła, że jaka to będzie sesja zadecydujemy na miejscu itp. A w moim przypadku, żadne bielizny, czy nagości nie wchodzą w gręPrzestałam z nią pisać, a laska zablokowała mnie na FB
I tak się mój kolejny krok do marzenia skończył. Gdzieś w marcu rzuciła mi się w oczy jakaś strona o modelingu. Stwierdziłam, że co mi szkodzi, zaloguję się. Wrzuciłam jakieś zdjęcia amatorskie i zaczęłam przeglądać innych. Zdziwko mnie wzięło, ze po 5 minutach już jakąś wiadomość dostałam. Potem następne propozycje i tak dostaje je do dziś. Z niektórymi rozmawiam, ale żadnych kroków nie robię. Oczywiście w większości są to propozycje aktów itp na które nikt nigdy mnie nie namówi. Ale sesję jakąś fajną w plenerze z chęcią bym sobie walnęła. No tylko nadal się wstydzę ...
I co Wy na to? Iść za impulsem i zdecydować się na jakąś małą sesyjkę? Oczywiście fotografa wybrałabym po dobrych opiniach na jego temat i dosyć doświadczonego. Oczywiście sprawdzonego co by nie żałować tego
Tylko się nie śmiać proszę
j1mmy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 26 lip 2018, 22:06
Ta druga opcja nie wchodzi w gre. Na szczescie bylo kilka propozycji normalnych zdjęć w ubraniu. Niestety przewaga tych pierwszych. Z tą odwagą może być ciężko
Delpiero14 pisze: O ile faktycznie trafiłabys na normalnego, profesjonalnego fotografa, a nie jakiegoś zboka to moim zdaniem powinnaś spróbować. Marzenia warto w miarę możliwości realizować, a w przypadku pójścia na to nie będziesz sobie musiała zadawać w przyszłości pytań w stylu: "co by było gdyby..."
O byłoby fajnie.
Postaram się
Ilka
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 27 lip 2018, 7:12
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 27 lip 2018, 8:51
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 27 lip 2018, 9:33
Diamen23
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 27 lip 2018, 10:19
To w dorosłym, odpowiedzialnym życiu nie spełniasz marzeń? hmm to nudne to życie
Po co nam się chwalić?
Ilka
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio