Domek nr 10 (temat luźny) - Strona 7179

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.

Kiedy robimy zlot forum?

17-19 kwietnia
2
18%
24-26 kwietnia
0
Brak głosów
8-10 maja
1
9%
15-17 maja
3
27%
22-24 maja
5
45%
Awatar użytkownika
Delpiero14
Bianconero
Bianconero
Reputacja: 7075
Kibicuję: Futbolowi z XIX wieku

Domek nr 10 (temat luźny)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 26 lip 2018, 20:41

Ciekawe ile z tego poszło Ci na samą pirotechnikę :wink:

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8779
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 26 lip 2018, 20:44

Delpiero14 pisze: Ciekawe ile z tego poszło Ci na samą pirotechnikę :wink:
Niewiele.
Ale wesele to jednak jest wydatek. Pranie i prasowanie garniaka, kupno koszuli, dodatkowy fryzjer, koperta musi być solidna, taxi do kościoła, no i kawalerski, tam też sporo hajsu się wydało :P

Awatar użytkownika
Ilka
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2807
Kibicuję: Widzew Barca MU Juve

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 26 lip 2018, 21:24

A ja mam taki mały dylemacik. Skoro tutaj radzimy się wzajemnie to i ja się poradzę.
Wiadomo każdy z nas ma marzenia. Ja wiele lat temu miałam marzenie, żeby sobie zrobić sesje fotograficzną taką prawdziwą, w fajnych ciuchach, z fajnym makijażem i żebym się na niej nie poznawała. Ale jak to zwykle marzenie marzeniem, a rzeczywistość rzeczywistością, po za tym dawniej nieśmiałość mnie ograniczała. Ale generalnie ta myśl wracała. Parę lat temu dostałam propozycję reklamowania bodajże dżinsów do jakiegoś katalogu, ale odmówiłam po namyśle. Jakoś w zeszłym roku, we wrześniu na FB napisała do mnie laska, że szuka dziewczyn do sesji i reklamowania ciuchów do katalogu. Że fajna zabawa, a i zarobić przy tym można. Chyba 500 zł za sesję. Napisała to laska więc mnie zainteresowała, po za tym wtedy nie pracowałam więc przydałaby się taka kasa. Zaczęłam z nią rozmawiać i poważnie myśleć o tej propozycji. Oczywiście z zastrzeżeniem, że to będzie sesja w ubraniach, a nie jakaś bielizna itp. Niestety dziewczyna zaczęła mi wymyślać, że mam się zmierzyć tu i tu i jeszcze najlepiej cyknąć sobie fotki piersi itp, czym mnie spłoszyła i zniechęciła. Do tego stwierdziła, że jaka to będzie sesja zadecydujemy na miejscu itp. A w moim przypadku, żadne bielizny, czy nagości nie wchodzą w grę :) Przestałam z nią pisać, a laska zablokowała mnie na FB :P

I tak się mój kolejny krok do marzenia skończył. Gdzieś w marcu rzuciła mi się w oczy jakaś strona o modelingu. Stwierdziłam, że co mi szkodzi, zaloguję się. Wrzuciłam jakieś zdjęcia amatorskie i zaczęłam przeglądać innych. Zdziwko mnie wzięło, ze po 5 minutach już jakąś wiadomość dostałam. Potem następne propozycje i tak dostaje je do dziś. Z niektórymi rozmawiam, ale żadnych kroków nie robię. Oczywiście w większości są to propozycje aktów itp na które nikt nigdy mnie nie namówi :). Ale sesję jakąś fajną w plenerze z chęcią bym sobie walnęła. No tylko nadal się wstydzę ... :P I co Wy na to? Iść za impulsem i zdecydować się na jakąś małą sesyjkę? Oczywiście fotografa wybrałabym po dobrych opiniach na jego temat i dosyć doświadczonego. Oczywiście sprawdzonego co by nie żałować tego :)

Tylko się nie śmiać proszę :P

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 26 lip 2018, 21:29

podążaj za marzeniami :afro:

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 26 lip 2018, 21:29

Logiczne dosyć, że jak chcesz zwykłą sesję to Ty płacisz, jak chcesz zarobić to musisz się rozebrać. I trzymam kciuki za odwagę.

Awatar użytkownika
Delpiero14
Bianconero
Bianconero
Reputacja: 7075
Kibicuję: Futbolowi z XIX wieku

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 26 lip 2018, 21:31

O ile faktycznie trafiłabys na normalnego, profesjonalnego fotografa, a nie jakiegoś zboka to moim zdaniem powinnaś spróbować. Marzenia warto w miarę możliwości realizować, a w przypadku pójścia na to nie będziesz sobie musiała zadawać w przyszłości pytań w stylu: "co by było gdyby..."

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1802
Kibicuję: Internazionale Serie A

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 26 lip 2018, 21:33

Ilka pisze:
Doradzić Ci nie mogę, ale znam dziewczynę z Warszawy która trochę już w tym siedzi i może mogłaby Ci co nieco podpowiedzieć jak działają mechanizmy tej branży.

Awatar użytkownika
j1mmy
30+
30+
Reputacja: 784

Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 26 lip 2018, 21:36

Ilka pisze: A ja mam taki mały dylemacik. Skoro tutaj radzimy się wzajemnie to i ja się poradzę.
Wiadomo każdy z nas ma marzenia. Ja wiele lat temu miałam marzenie, żeby sobie zrobić sesje fotograficzną taką prawdziwą, w fajnych ciuchach, z fajnym makijażem i żebym się na niej nie poznawała. Ale jak to zwykle marzenie marzeniem, a rzeczywistość rzeczywistością, po za tym dawniej nieśmiałość mnie ograniczała. Ale generalnie ta myśl wracała. Parę lat temu dostałam propozycję reklamowania bodajże dżinsów do jakiegoś katalogu, ale odmówiłam po namyśle. Jakoś w zeszłym roku, we wrześniu na FB napisała do mnie laska, że szuka dziewczyn do sesji i reklamowania ciuchów do katalogu. Że fajna zabawa, a i zarobić przy tym można. Chyba 500 zł za sesję. Napisała to laska więc mnie zainteresowała, po za tym wtedy nie pracowałam więc przydałaby się taka kasa. Zaczęłam z nią rozmawiać i poważnie myśleć o tej propozycji. Oczywiście z zastrzeżeniem, że to będzie sesja w ubraniach, a nie jakaś bielizna itp. Niestety dziewczyna zaczęła mi wymyślać, że mam się zmierzyć tu i tu i jeszcze najlepiej cyknąć sobie fotki piersi itp, czym mnie spłoszyła i zniechęciła. Do tego stwierdziła, że jaka to będzie sesja zadecydujemy na miejscu itp. A w moim przypadku, żadne bielizny, czy nagości nie wchodzą w grę :) Przestałam z nią pisać, a laska zablokowała mnie na FB :P

I tak się mój kolejny krok do marzenia skończył. Gdzieś w marcu rzuciła mi się w oczy jakaś strona o modelingu. Stwierdziłam, że co mi szkodzi, zaloguję się. Wrzuciłam jakieś zdjęcia amatorskie i zaczęłam przeglądać innych. Zdziwko mnie wzięło, ze po 5 minutach już jakąś wiadomość dostałam. Potem następne propozycje i tak dostaje je do dziś. Z niektórymi rozmawiam, ale żadnych kroków nie robię. Oczywiście w większości są to propozycje aktów itp na które nikt nigdy mnie nie namówi :). Ale sesję jakąś fajną w plenerze z chęcią bym sobie walnęła. No tylko nadal się wstydzę ... :P I co Wy na to? Iść za impulsem i zdecydować się na jakąś małą sesyjkę? Oczywiście fotografa wybrałabym po dobrych opiniach na jego temat i dosyć doświadczonego. Oczywiście sprawdzonego co by nie żałować tego :)

Tylko się nie śmiać proszę :P
Dorośnij zejdź na ziemię przestań żyć mrzonkami

Awatar użytkownika
Ilka
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 26 lip 2018, 22:06

Dzięki za rady ;)
Niestety to nie jest łatwa decyzja ...
cloner pisze: Logiczne dosyć, że jak chcesz zwykłą sesję to Ty płacisz, jak chcesz zarobić to musisz się rozebrać. I trzymam kciuki za odwagę.
Ta druga opcja nie wchodzi w gre. Na szczescie bylo kilka propozycji normalnych zdjęć w ubraniu. Niestety przewaga tych pierwszych. Z tą odwagą może być ciężko ;) Kwestia wybrania tego normalnego fotografa. Ale kciuki się przydadzą ;)
Delpiero14 pisze: O ile faktycznie trafiłabys na normalnego, profesjonalnego fotografa, a nie jakiegoś zboka to moim zdaniem powinnaś spróbować. Marzenia warto w miarę możliwości realizować, a w przypadku pójścia na to nie będziesz sobie musiała zadawać w przyszłości pytań w stylu: "co by było gdyby..."

Wiadomości od zboków też się trafiły. Ale chyba większość była w miarę normalna. W tej kwestii chyba większe zaufanie miałabym do kobiet. Niestety większość wvtdj branży jest facetów.

Ja nie lubię czegoś żałować więc chyba muszę się zdecydować. ;)
Salas11 pisze:
Ilka pisze:
Doradzić Ci nie mogę, ale znam dziewczynę z Warszawy która trochę już w tym siedzi i może mogłaby Ci co nieco podpowiedzieć jak działają mechanizmy tej branży.
O byłoby fajnie. :) Wiedzialabym na co zwrócić uwagę w wyborze tego za obiektywem. A mechanizmy tej branży też się przydadzą, żeby wiedzieć na co zwrócić uwagę przy ewentualnej umowie co do wykorzystania np. zdjęć.
Diamen23 pisze: podążaj za marzeniami :afro:
Postaram się :P

j1mmy Ja chyba nigdy nie dorosne ;)

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1802
Kibicuję: Internazionale Serie A

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 26 lip 2018, 22:09

Ilka pisze: O byłoby fajnie.
To zapraszam na Priv :wink:

Awatar użytkownika
j1mmy
30+
30+
Reputacja: 784

Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 27 lip 2018, 7:12

Właśnie widzę że Ilka średnio u ciebie jest z dojrzewaniem,wiadomo dlaczego ciągnie cię do łobuzów. Dorosłe odpowiedzialne życie też jest fajne po prostu cieszysz się innymi rzeczami i to wam polecam :)

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 27 lip 2018, 8:51

Ilka chwaliła się w ogóle ile ma lat? Bo po tych jej zdjęciach jakoś nie umiem wyczuć.

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 27 lip 2018, 9:33

miałem kolegę w podstawówce, który na wfie walił często przewrotką i nieźle mu to wychodziło ;) Czyli nawet dzieci są w stanie to opanować. Ja bym się niestety połamał przy takiej próbie :P

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 lip 2018, 9:54

cloner pisze: Ilka chwaliła się w ogóle ile ma lat?
nie chwaliła, pewnie nie ma sie czym chwalić :mrgreen:
strzelam, ze ponad 30, ba - bliżej 40 niż 30 :mrgreen:

edit: o, już wiem.... :P

Awatar użytkownika
Ilka
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 27 lip 2018, 10:19

j1mmy pisze: Właśnie widzę że Ilka średnio u ciebie jest z dojrzewaniem,wiadomo dlaczego ciągnie cię do łobuzów. Dorosłe odpowiedzialne życie też jest fajne po prostu cieszysz się innymi rzeczami i to wam polecam :)
To w dorosłym, odpowiedzialnym życiu nie spełniasz marzeń? hmm to nudne to życie ;) Wybieram to podobno nieodpowiedzialne. ;)

Wiele kobiet ciągnie do lobuzów :) Nawet tę dorosłe i odpowiedzialne :)
cloner pisze: Ilka chwaliła się w ogóle ile ma lat? Bo po tych jej zdjęciach jakoś nie umiem wyczuć.
Po co nam się chwalić? :P Najważniejsze na ile się czuje, a na zdecydowanie mniej ;) I znów chyba to dowodzi nieoodpowiedzialnosci ;)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”