Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 27 lip 2018, 16:27
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 27 lip 2018, 16:44
Znów to "praktycznie". Masz ognisko które paliło się jakiś dłuższy czas ale w pewnym momencie zaczęło przygasać. Bo zerwał się wiatr, bo zaczęło padać, bo się zagapiłeś i (uwaga: przekaz!) zapomniałeś dorzucić drewna. Co robisz? Próbujesz je podtrzymać czy stwierdzasz - a pierdolę, rozpalę sobie następne jak się rozpogodzi?Tomusmc pisze: Przed kryzysem to jeszcze rozumiem, ale w trakcie czy po to już nie bardzo. Ja dla ratowania związku poleciałem do Egiptu i był to bardzo słaby pomysł. Tutaj mówimy o dziecku. Jak się sypie i uczucia praktycznie nie ma to nie wierzę w to, że nagle wróci. Najlepiej po prostu się rozejść niż sztucznie ze sobą być. To oczywiście moje zdanie i wizja związku
Nie obraź się, to w żadnym wypadku nie jest przytyk w Twoją stronę ale choćby na podstawie ostatniej opisanej przez Ciebie akcji odnoszę wrażenie że to "odpuszczanie" przychodzi Ci trochę zbyt łatwo
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 27 lip 2018, 16:50
To może teraz to wina Tomka, bo nie załapał jakiejś śmiesznej gierki dorosłej kobiety na poziomie gimnazjalistki?
Delpiero14
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 27 lip 2018, 17:02

cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 27 lip 2018, 17:19
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 27 lip 2018, 17:21
Madrego to az przyjemnie poczytac, swietny post Morrow. Jestes chyba najrozsadniejsza / najmocniej stopajaca po ziemi osoba na tym forum.Morrow pisze: Wybacz futbolowa, tak jak Cię lubię, tak to są tak straszne brednie, że aż zęby bolą. Ewidentnie już któryś raz pokazujesz, że masz jakiś nieokreślony problem z facetami, podziałami obowiązków czy rolami społecznymi obu płci. Być może to wynik Twoich doświadczeń albo kwestia otoczenia ale po raz kolejny generalizujesz, choć nie masz do tego podstaw i wałkujesz narrację o pokrzywdzonych kobietach/dziewczynkach, mających ciągle pod górę w stosunku do uprzywilejowanych mężczyzn.
cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 27 lip 2018, 17:24
Tu już wiele razy były dyskusje, że laski w ogromnej większości nie mają żadnych zainteresowan poza paznokciamicruel pisze: Kobieta:
- byc ladna / atrakcyjna
Facet:
- przystojny
- fajna kariera
- auto, dochod (moze sie wiazac z kariera, ale nie musi)
- silka, sport, forma (przeciez nikt grubasa nie zechce)
- lifestyle zeby nie byc nudnym (nerd zarabiajacy dobra kase nie jest atrakcyjny)
- szerokie hobby
- meskosc, silny charaketer, poczucie bezpieczenstwa
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 27 lip 2018, 17:30
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 27 lip 2018, 17:52

Delpiero14
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 27 lip 2018, 17:53
Nie lubię się bawić w takie porównaniaSalas11 pisze: Znów to "praktycznie". Masz ognisko które paliło się jakiś dłuższy czas ale w pewnym momencie zaczęło przygasać. Bo zerwał się wiatr, bo zaczęło padać, bo się zagapiłeś i (uwaga: przekaz!) zapomniałeś dorzucić drewna. Co robisz? Próbujesz je podtrzymać czy stwierdzasz - a pierdolę, rozpalę sobie następne jak się rozpogodzi?
W poprzednim związku miałem wiele kryzysów, ale zawsze jakoś dało się to przepchać dalej. Jak się skończyło to żałowałem, że stało się to tak późno. Doświadczenie nauczyło mnie na tyle, że teraz wiem, że jak nie widzisz przyszłości to odpuść zamiast na siłę starać się to naprawić
Tomusmc
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 27 lip 2018, 19:15
Wygląda jak wpis jakiegoś frustrata który dzień wcześniej dostał kosza. Widać obraca się w towarzystwie tych wszystkich pustych lal żyjących od soboty do soboty, od imprezy do imprezy. Jeśli nie ma punktu odniesienia to później klei takie wpisy, ale przyklasną mu tylko goście z podobnym "bagażem" doświadczeń. Kobiety (te normalne) mają swoje hobby czy pasje (nie mylić jednego z drugim) którym z chęcią się oddają tyle że dla nas, facetów wydają się bzdurne. Tak jak dla wielu kobiet bez sensu wydaje się oglądanie 22 gości latających za piłką. Punkt widzenia. Jeszcze co do zainteresowań na podstawie "kryterium" tego gościa:
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 27 lip 2018, 19:18
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 27 lip 2018, 19:20
Tu raczej nie chodzi o rodzaj zainteresowania, tylko o ich głebię, o wiedzę.
cloner
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio