Prawdę mówiąc nie jestm fanatycznym kibicem tego klubu ani nie znam piłkarzy od podszewki, tylko poprostu śledzę ich wyniki.
Pamiętam jak grali w VI lidze.
Motor Lublin w latach 90. grał w I lidze polskiej, ale potem staczał się w dół aż do VI ligi.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 07 lip 2005, 1:03
Corinthians

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 07 lip 2005, 1:07
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: xaver » 25 lip 2005, 11:42
xaver
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 25 lip 2005, 11:50
Nad Bystrzycą pragnę marzyćpiwus pisze:Pamięć mi szwankuje. Jaka przyśpiewka zawierała w sobie "Motorek", żeby ilość zgłosek się zgadzała i było rytmicznie?
Mam nadzieję, że jasno się wyraźiłem. Kiedyś coś takiego słyszałem na meczu, ale za nic nie pamiętam melodii, ani słów. Tylko ten nieszczęsny Motorek.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 27 lip 2005, 0:23
MLSoccer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 27 lip 2005, 0:41
Rom$on
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 27 lip 2005, 0:49
Jest : IV Liga, Klasa okręgowa (V) , oraz tzw. "Klasa A" czyli potencjalnie VI liga.MLSoccer pisze:Niezla pioseneczka Niggaz jak bys tak dorzucil muzyke i wydal na dysku to mysle,ze Motor awansowalby nawet i do I ligi.
Corinthians a czy jest oficjalna VI liga w Polsce? Myslalem,ze ponizej V to w Polsce nie ma zorganizowanej pilki..
Uchi_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 27 lip 2005, 0:57
Jak już kumpel z Oporowskiej (Bogi) wspomniał to po V lidze jest A klasa, ale dalej jest jeszcze B-Klasa i C-klasa. V liga rozgrywana jest na szczeblu okręgowym, A-klasa na terenowym (wielkość 2-3 powiatów), B-klasa powiatowym, a C-Klasa gminnym. W niektórych (bogatszych) gminach zainteresowanie piłką jest większe i są tam tworzone D-klasy równorzędne z C-klasami, aby liga nie była zaduża.MLSoccer pisze:Niezla pioseneczka Niggaz jak bys tak dorzucil muzyke i wydal na dysku to mysle,ze Motor awansowalby nawet i do I ligi.
Corinthians a czy jest oficjalna VI liga w Polsce? Myslalem,ze ponizej V to w Polsce nie ma zorganizowanej pilki..
Rom$on
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 27 lip 2005, 1:03
Uchi_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 27 lip 2005, 1:30
Rom$on
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 27 lip 2005, 14:43
C klasa jest najniższa. Jest świetnie zorganizowana. W moim powiecie jest klub: AbsolwentMLSoccer pisze:Corinthians a czy jest oficjalna VI liga w Polsce? Myslalem,ze ponizej V to w Polsce nie ma zorganizowanej pilki. .
Corinthians

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cinek » 27 lip 2005, 15:23
Cinek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: xaver » 26 wrz 2005, 14:28
No tak niby miało byc (chociaz przed sezonem Hutnik był jeszcze wymieniany do faworytów), ale teraz np dobrze gra Avia. Czekam na awans, ale Motorek zawodzi... wydawało sie że są najpoważniejszym kandydatem do awansu.Bogi pisze:pozbył się wszystkich rywali o awans ( no może Rzeszów i Tłoki).Życzymy powodzenia Śląsk & Motorek, dwa bratanki i do piłki i do szklanki.
Napisałem na Cracovie bo miałes ich w avatarze a teraz to już sam mnie wiem za kim jestesxaver pisze:Na cracovie tez jest wiele przyspiewek.
xaver
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 02 paź 2005, 16:22
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 02 paź 2005, 16:34
Mentor
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio