(Primera Division) FC Barcelona - Real Madryt 01.IV.2006 - Strona 2

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 06 paź 2005, 22:06

No widze temat zalozony troche wczesnie .
Ale przed takim widowiskiem to juz teraz mozemy dyskutowac o tym co bedzie .
Jak kazdy Kibic Krolewskich jestem za ukochanym realem :o i mam nadzieje ze jesienia to my bedziemy zadzic w hiszpani .
Sprawa wolnych miejsc uz jest napewno zalatwiona . Bo w ciagu ostatnich 8 lat na Gran Derby . Bez różnicy, Na Bernabeu czy Camp Nou nie bylo ani jednego niezajetego krzeselka .
Bardzo bym chcial sie wybrać kiedys wlasnie na taki mecz w hiszpani , ale na nasze Polskie realia to juz by bylo czyms , zorganiować taki wyjazd . :twisted:

HALA MADRID

Obrazek

Oby najwiecej takich momentów w tych meczach :P

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 06 paź 2005, 22:20

Dzwonson pisze:Co by nie powiedzieć o formie to zawsze Barcy gra się słabo na Santiago Bernabeu.
Taaaaa. Zwłaszcza w ostatnich trzech sezonach kiedy to Barca 3 lata temu zremisowała (1:1) nie będąc na pewno drużyną gorszą, dwa lata temu wygrywając 2:1 no i w zeszłym sezonie przegrywając co prawda 2:4, ale nie grając gorzej (Cassillas uratował dupsko i tyle). Co by nie powiedzieć o formie to w GD Barca raczej nigdy nie gra słabo.
Dzwonson pisze:Forma Realu zwyżkuje grają coraz lepiej
Obrona hula aż miło. Zapraszam Carlosa i Salgado na naszą połowę. Wraz z pierwszym gwizdkiem sędziego pas startowy prosto do bramki Casillasa zostanie otwarty. Zapowiadamy częste przeloty.
Dzwonson pisze:Barca gra jak narazie bez polotu i fantazji za to z dużym problemem w grze obronnej i świetnym bramkarzem VV
O jakiej drużynie mówisz? Gdyby Real był w stanie pokazać tyle polotu w więcej niż jednym spotkaniu na 10 to małoletni kibice Realu dostaliby masowego orgazmu przed relacjami live które oglądają. Fantazję za to pokazują ciesząc się po zdobyciu gola. Naprawdę trzeba mieć fantazję, żeby tak się zachowywać. Barca gra z polotem i fantazją w 90% spotkań tyle, że głupie błędy i problemy ze skutecznością niweczą trud zespołu. Nie mniej jednak na styl gry bardzo rzadko trzeba narzekać. Akurat na świetnego bramkarz VV w GD bym nie liczył. Jak się nie zbłaźni to będzie dobrze. W ostatnich GD nie bronił nic. Teraz musi być chociaż trochę lepiej.
Dzwonson pisze:Kończę bo się za bardzo rozpisałem.
Ale się bardzo rozpisał :o :warrior:

Achtung Achtung :!:
Apel planetarian :arrow: Staram się trochę ponapinać, żeby ożywić temat, ale póki co bezkutecznie. Zapraszam wszystkich napinaczy i frustratów do tego tematu. Niech się coś dzieje.
]:->

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 06 paź 2005, 22:36

kaczy pisze: Bardzo bym chcial sie wybrać kiedys wlasnie na taki mecz w hiszpani , ale na nasze Polskie realia to juz by bylo czyms , zorganiować taki wyjazd . :twisted:
Haha. Zeby miec mozliwosc obejrzenia na zywo tego meczu musialbys miec karnet a i najlepiej byc socio ale sa wyjatki. Jak pwien redaktor B w zeszlym sezonie widzial na zywo z CN kleske mierd :twisted:

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 06 paź 2005, 23:02

Bienias pisze:kleske mierd

Nie ma to jak byc frajerem :?
Niggaz pisze:Obrona hula aż miło

Ta u was tez daja rade, niech nawet stoja gdzie powinni i tak sam becks ich minie jak tyczki, moze czasem sie potknie na puyolu i wsio.
Niggaz pisze:Gdyby Real był w stanie pokazać tyle polotu w więcej niż jednym spotkaniu
Wez pod uwage cos takiego jak progresja, z meczu na mecz graja coraz lepiej i maja coraz wyzszy pulap polotu :P Oczywiscie wszystko sie moze zmienic, ale jest jak jest. A co do polotu barsy, wedlug mnie to wiecej farta niz polotu. Ato sie pilka odbije od obroncy a to ktos zkiksuje i tak to jest. Szczescie sprzyja lepszym, ale tez glupi ma zawsze szczescie :P
Niggaz pisze:Akurat na świetnego bramkarz VV

Ten wolcwagen was moze tylko osmieszyc :? No chyba ze wrescie obudzi sie w nim to co jakos chyba przez mgle widzi Ryjek i Laporta.
Niggaz pisze:Niech się coś dzieje.
Jaaazda !!

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 06 paź 2005, 23:15

frik23 pisze:Ta u was tez daja rade, niech nawet stoja gdzie powinni i tak sam becks ich minie jak tyczki, moze czasem sie potknie na puyolu i wsio.
Oleguer położy się na linii pola karnego i będzie krzyczał: "nie wstanę! tak będe leżał!" i tym samym ograniczy możliwości Robinho. Ostatecznie Robinho może trafić na Puyola który mu wybije piłkę z głowy. Becks żeby minąć kogokolwiek musiałby chyba samochodem jechać.
frik23 pisze:A co do polotu barsy, wedlug mnie to wiecej farta niz polotu
Ten efektowny styl gry trwa już od tylu lat, że nie nazywałbym tego fartem. Rozumiem, że sędziowie są opłaceni, ale na farta póki co brakuje hajsu.

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 06 paź 2005, 23:22

Niggaz pisze:Ten efektowny styl gry trwa już od tylu lat, że nie nazywałbym tego fartem.
Te Niggaz nie rozpedzaj sie tak, bo chyba mowimy o najblizszych GD wiec tak jakby historia ma tutaj niewiele wspolnego...
Niggaz pisze:Oleguer położy się na linii pola karnego i będzie krzyczał: "nie wstanę! tak będe leżał!"
Czyli wreszcie zrobi cos pozytecznego dla barsy :>
Niggaz pisze:Ostatecznie Robinho może trafić na Puyola który mu wybije piłkę z głowy
Ciekawe czy rownie silne przekonanie o tym ma sam Puyol :lol:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 06 paź 2005, 23:23

Faktycznie jeszcze sporo czasu a przed Realem pare naprawde ciezkich meczy!!! Moze lepiej zajac sie nadchodzacymi derbami Madrytu wszak nie bardzo beda odbiegac sportowo od meczu z Barca jednak swieta wojna to to nie jest!!!
Przed Realem bardzo duzo meczow czolowka ligi a Barca raczej spokojniej!!!
Real ____________________________Barcelona
:arrow: Atletico __________________ :arrow: Deportivo
:arrow: Valencia _________________ :arrow: Osasuna
:arrow: Betis_____________________ :arrow: Sociedad
:arrow: Saragossa_________________ :arrow: Getafe
:arrow: Deportivo__________________ :arrow: Malaga
Dlatego mysle ze przed Wielkimi derbami Barca bedzie blisko Realu bo patrzac na calokszalt przeciwnikow to ma latwiejsze zadanie jednak jej forma narazie mnie nie przekonuje!!! Ma wiecej szczescia:
:arrow: z Werderem grala slabo, az szkoda gadac
:arrow: nie moglo poradzic sobie z Alaves
:arrow: wygrala z Mallorca ale ta konczyla w 9tke
:arrow: Wygrana z betisem, jednak bestis 70minut gral w 10tke i w 1 polowie to on byl strona przewzajaca
:arrow: sedzia uratowal remis z saragossa
:arrow: Jedyny dobry mecz to chyba z Udinese chociaz nie wiem czy to nie jest jedynie zasluga Ronniego

Tak czy owak mysle ze Real wygralby spokojnie z Barca!!! Wkoncu wrocil wirtuoz ZIZU!!! i dobrze bo z dwojga zlego wole REAL!!!

Awatar użytkownika
adekk
Pomarańczowy skrytożerca
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 06 paź 2005, 23:27

frik23 pisze: i tak sam becks ich minie jak tyczki, moze czasem sie potknie na puyolu i wsio.
Ja rozumiem, że emocje na 1,5 miesiaca przed meczem sięgają zenitu..no ale nie bądźmy jak to mówi przewodniczący Le Pper "Hurraoptymistami"..Elloo!!!Pora jush chyba zejść na ziemie i spojrzeć prawdzie w oczy..mówią, że prawda w oczy kole..no ale frik czego się nie robi dla swej ulubionej agencji reklamowej....widzę, że używasz zasady pewnego jegomościa, którego nazwisko przez wrodzoną grzeczność nie wspomnę..mówił on coś podobnego"Kłamstwo wielokrotnie powtarzane staje sie prawdą"..no ale tu to wpadaasz w pewną wielką dziurę - takiego niepoprawnego marzycielstwa , z której nawet Ci modele z Madrytu nie wyjdą...a szkoda by było nawet ich :lol: :wink:

Pozdrawiam i czekam na więcej...

->Czemu NASA wysyła swoich astronautów na treningi na SB?
->Bo to jedyne miejsce na Ziemi bez atmosfery....

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 06 paź 2005, 23:29

Krzysztof Jarzyna pisze:Te Niggaz nie rozpedzaj sie tak, bo chyba mowimy o najblizszych GD wiec tak jakby historia ma tutaj niewiele wspolnego...
Dzisiaj jestem tak totalnie rozpędzony, że nic mnie nie zatrzyma chyba :lol: W napince wszystkie chwyty dozwolone. Kto mnie zna ten wie, że nie mam tego w zwyczaju, ale dziś robię wyjątek. A historia ma tyle wspólnego, że ... pokazuje iż aktualna forma (bezpośrednio przed meczem) może mieć niewielkie znaczenie :wink:
Krzysztof Jarzyna pisze:Czyli wreszcie zrobi cos pozytecznego dla barsy
Liczę na to. Może na leżąco będzie wreszcie gryzł ziemię i nie popełniał błędów w ustawieniu.
Krzysztof Jarzyna pisze:Ciekawe czy rownie silne przekonanie o tym ma sam Puyol
Sądze, że tak. Puyol to wielki fighter, który wie na co go stać. Nie sądze, aby obawiał się młokosa.

HALA frustracja
Visca el napinka
GD connecting people

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 06 paź 2005, 23:31

Niggaz pisze:Oleguer położy się na linii pola karnego i będzie krzyczał: "nie wstanę! tak będe leżał!"

Wtem Zidane odpowie "Skoncz wasc wstydu oszczedz!"
Niggaz pisze:na Puyola który

Ktory zaplata sie wokol bambusowych drzew.
Niggaz pisze:Ten efektowny styl gry trwa już od tylu lat

No raczej, szkoda ze nie efektywny :P Ale zwracam honor ladnie graja pilkarze blaugrany.
Niggaz pisze:nie nazywałbym tego fartem
Nie gadaj czesto maja farta.
Niggaz pisze:Rozumiem, że sędziowie są opłaceni, ale na farta póki co brakuje hajsu.
Do cholery ! Zapomniales juz ze trawa byla zielona, zupa za slona a pilka metalowa :?
adekk pisze:no ale frik

My name is smitu, poprostu smitu

Wiem ze przesadzam :P nie musisz mi tego mowic. Ale z drugiej strony ciesze sie z coraz wyzszej formy becksa :P

Niggaz pisze:HALA frustracja
Visca el napinka
GD connecting people

To ci wyszlo :D

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 06 paź 2005, 23:37

frik23 pisze:Ktory zaplata sie wokol bambusowych drzew.
To Woodgate będzie grał? W ataku nawet?
frik23 pisze:Nie gadaj czesto maja farta.
No fakt. Jak każda drużyna osiągająca dobre wyniki. Bez farta to niemożliwe.
frik23 pisze:Do cholery ! Zapomniales juz ze trawa byla zielona, zupa za slona a pilka metalowa
No i ten sędzia z Madrytu :?

PS: Ja przesadzam jak mogę bo mam dosyć tej nudy w temacie. Brakuje tylkie zawdiego i Toudinho :wink:

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 06 paź 2005, 23:43

Niggaz pisze:To Woodgate będzie grał? W ataku nawet?

Ta slyszalem nawet ze Guly na bramce stanie, ale to tylko plotki :?
Niggaz pisze:No i ten sędzia z Madrytu

Gdyby nie on zycie byloby szare bure i ponore :P

Ps.

Poprzesadzamy razem :D

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 06 paź 2005, 23:46

Niggaz pisze:Brakuje tylkie zawdiego i Toudinho
Niggaz nie czepiaj sie, teraz w gimnazjach pewnie wywiadowki sie zblizaja :lol: :lol: :wink:

A co do napinki w tym temacie, to z przykroscia musze stwierdzic, ze chyba smitu tylko po to go tak wczesnie stworzyl :lol: bo niby o czym bedzie mozna tu pisac? jak wszystkie kwestie bierzace sa poroszane w osobnych tematach dotyczacych klubow... tak wiec, za cichyma przyzwoleniem moderatorow - napinajmy sie :D :lol: :wink:
Niggaz pisze:HALA frustracja
Visca el napinka
GD connecting people
Niezle, niezle, pogratulowac :D :wink:

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 07 paź 2005, 0:00

Wiec wlasnie temat zostal stworzony do napinania, ale jak widac w srodku tygodnia nie ma racji bytu :P Zobaczymy po kolejnych ligowych spotkaniach.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 07 paź 2005, 0:00

Dobrze ze real gra w LM we wtorek bo kolejnych GD w niedziele bym nie przezyl :evil:

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”