(Primera Division) FC Barcelona - Real Madryt 01.IV.2006 - Strona 3

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Dombroś
Grafomania zaawansowana
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 07 paź 2005, 13:12

NO według mnie ($)Real madryt przegra ..... Kibice Miard'ów podniecają się że ($)real wygrał ostatni mecz 4-0....... (popatrzcie na rywala :wink: ) Ostatnie trzy sezony nie były najgorsze w wykonaniu Katalończyków..W tym sezonie już pare zespołów pokazało jak sie wygrywa z tym waszym Realem. Jak Varlos z Casillasem dalej są tak zgrani i niewiedzą kto ma dojść do piłki to nie mcie czego szukać w Gran Derby :D 8) ..

VęB :!: :!:

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 07 paź 2005, 13:22

Dombroś pisze:W tym sezonie już pare zespołów pokazało jak sie wygrywa z tym waszym Realem

Dokladnie .
Szczególnie Espanyol I Celta pokazaly jak sie z nami wygrywa. Chyba ze nie widziales tych meczy .

Jedyna porazka w tymm sezonie na która zasluzyl Real To była z OL w Lidze mistrzów :roll: .

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 07 paź 2005, 13:28

Dzieci uspokujcie sie.

Odrobiliscie lekcje?

Obiiiiaaad !!!!
Dombroś pisze:Varlos

Co to za jeden :?

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 07 paź 2005, 13:42

Ej no FRIKU . Sam sie uspokuj :)

A żeby nie było oftopa :wink:

frik23 pisze:Odrobiliscie lekcje?

Odrobiłem

Sergeboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergeboy » 07 paź 2005, 14:32

($)Real madryt przegra ..... Kibice Miard'ów podniecają się że ($)real wygrał ostatni mecz
noz [k****] co za debil! I tacy ludzie sie czepiaja jak kots napisze "barsa"....[/quote]

MAXPL
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MAXPL » 07 paź 2005, 15:27

Ma moze ktos jakies filmiki/ gole
L. Enrique i S.Eto'o w Trykocie Realu M ???
co do Eto'o moga byc zdjecia :)

gg 2489708
Bardzo prosze o kontakt:) chce zrobic fajna kompilacje ale brakuje mi materiałó:) Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 07 paź 2005, 15:30 przez MAXPL, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Rumeczek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 07 paź 2005, 15:28

Sergeboy pisze:
($)Real madryt przegra ..... Kibice Miard'ów podniecają się że ($)real wygrał ostatni mecz
noz [k****] co za debil! I tacy ludzie sie czepiaja jak kots napisze "barsa"....
[/quote]

CO racja to racja. Najlepiej napisac ze Real jest taki a taki aby sobie ulżyć, że Barca nie jest w najlepszej formie i szczęśliwie zremisowała z Zaragozą. Nie będę juz nawet pisał o przebiegu meczu. Wiem, że zaraz ktoś napisze, że jak Real by sobie nie radzil a Barca byłaby w analogicznej sytuacji co teraz Real to mógłbym pisać o Barcie to i tamto..jednak ja chyba do trakiej grupy kibiców nie należę:P

A co do tematu to myśle, że za wcześnie na obstawianie wyników tego meczu. Wszystko się moze jescze zmienić. Jednak jako kibic Galacticos mam nadzieje, że wygra Królewski Madryt w iście Królewskim stylu :twisted:

HALA MADRID :!:

Awatar użytkownika
Ultras
Madridismo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 07 paź 2005, 15:52

Nie ma sensu odpowiadac na posty tego typu co napisał Dombroś,nie wiem co chce przez to osiągnąć może zaznaczyć swoją obecność na forum ?
Nie wiecie może więcej o piłkarzu Realu Madryt Varlosie? dziwne jestem kibicem Realu od ponad 10 lat a nic nie wiem o tym piłkarzu i o jego zgraniu z Casillasem :wink:

Tak samo można pisać far$a według mnie to jest bez sensu bo co przez to sobie może udowodnić :?: Może jednak kibice Barcy okazują tym swoją wyższość nad kibicami Realu! :lol: :lol: :lol: :lol:

Do meczu jest jeszcze dużo czasu i wszystko może sie zdarzyć przeciez to Gran Derby a jak doskonale wiemy rządzą się swoimi prawami a niestety jasnowidzami nie jesteśmy.Jako wierny kibic Blancos zawsze stawiam na mój klub :wink:
Ostatnio zmieniony 07 paź 2005, 16:02 przez Ultras, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 paź 2005, 15:57

Ultras-Sur pisze:Nie am sensu odpowiadac na posty tego typu co napisał Dombroś,nie wiem co chce przez to osiągnąć może zaznaczyć swoją obecność na forum ?
Nie wiecie może więcej o piłkarzu Realu Madryt Varlosie? dziwne jestem kibicem Realu od ponad 10 lat a nic nie wiem o tym piłkarzu i o jego zgraniu z Casillasem Wink
a może zwyczajnie mu się palec omsknął :lol: V jest obok C - normalna rzecz - niepotrzebnie się oburzacie.
ja jako, że jestem bardziej obiektywny niż wy - stawiam na emis w tym meczu - będize sprawiedliwie. W rewanżu tez będzie remis - i wszyscy zadowoleni [lub raczej nikt nie zadowolony :lol: ]
Ultras-Sur pisze:ejst ejszcze
o tez Ci się pomyliło - i nie jest to powód, żeby dopytywać się co chcesz prze to osiągnąć

Choć może Dombroś rzeczywiscie specjalnie to napisał - ale kto go tam wie :wink:

Awatar użytkownika
Ultras
Madridismo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 07 paź 2005, 16:09

Remis w takim meczu nigdy nikogo nie satysfakcjonuje.Liczy się tylko zwycięstwo.Każdy kibic swojego klubu chce aby wygrywał wszystkie mecze.Bardzo trudno być obiektywnym wobec swojego ukochanego klubu w 100%, to jest prawie nie możliwe :wink:

Carter
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carter » 07 paź 2005, 16:17

Dombroś pisze:Jak Varlos z Casillasem dalej są tak zgrani i niewiedzą kto ma dojść do piłki to nie mcie czego szukać w Gran Derby :D 8) ..
Obrazek

Nie chcem nikogo obrażać tym postem, tylko pokazać że są większe wpadki niż brak zdecydowania kto ma dojśc do owej piłki.

Awatar użytkownika
Dombroś
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 07 paź 2005, 17:43

Pare sprostowań:
Nie miało być Varlos tylko Carlos ( jak to fieldy napisał V jest obok C :wink: )

Z tym komentarzem też troche (może troche bardziej niż troche) przesadiłem.. Przepraszam wszystkich kiboców Realu i nie tylko..

A te nazwy Realu typu Miardy to pisałem bo nie którzy pisali barsa i to mnie denerwowało... też sorry
Postaram się zmienić :wink:
A co do GD to ja chciał bym żeby wygrała Barca (tak jak każdy jej kibic) a kibice Realu żeby Real (normalka). W sumie Real i Barca mają rónorzęde "11" i zwycięży drużyna która w danym dniu będzie poprostu lepsza. no może z małą pomocą sędziego (w takich meczach chyba każdy karny itp. będzie traktowany przez kibiców przeciwnej drużyny jako błąd arbitra) . Miejmy nadzieję że wdniu meczu (jak i na meczu) kibice nie zachowają się tak jak ja :wink: ( chociaż to chyba nie realne)

Carter może to było też niedociągnęcie ale w tym przypadku przez to zderzenie Eto'o z tym niby słupkiem (nie wiem jak to nazwać) Barca nie straciła gola.

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 07 paź 2005, 19:11

do meczu jest jeszcze duzo czasu i ten temat według mnie bedzie sprawiał ze bedą tutaj ciągłe kłótnie i napinki. Wiadomo kazdy kibic Barcy czy realu bedzie obstawiał za swoją drużyną i upierał sie ze to ona jest najlepsza :P Ja osobiscie nie bede wypowiadał sie na temat wyniku bo wolę poczekac jeszcze troche, niewiadomo jak bedzie z formą za miesiąc.
Wiem jedno napewno bedą emocje i to jest pewne na 100% a wynik ?? niech wygra lepszy w tym dniu :D

Pisanie nazwy przeciwnika z małej litery jest takim dojrzałym sposobem okazania antypatii...

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 08 paź 2005, 13:25

... niech wygra Barca :D
Do meczu jescze sporo dni ale atmosfera z cazsem bedzie rosnac i dobrze :wink: Na chwile obecna Real jest na fali ale pamietajmy o tym ze za miesiac moze ja stracic albo FCB ja wrescie zdobedzie. Dla poziomu meczu druga opcja jest lepsza i jak mi sie wydaje bardziej realna.
A tak przy okazji, prawdziwa wartosc realu dopiero teraz poznamy jak bedzie grala z silniejszymi druzynami

Siempre contra la peste blanca

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 08 paź 2005, 16:14

Krzysztof Jarzyna pisze:
Niggaz pisze:Brakuje tylkie zawdiego i Toudinho
Niggaz nie czepiaj sie, teraz w gimnazjach pewnie wywiadowki sie zblizaja :lol: :lol: :wink:
nie trafiles... nie bylo mnie w domu od 4 dni... to dlatego, ale juz wrocilem, nie martwcie sie. ponapinam sie jak tylko bede mial czas, ale to nie dzisiaj raczej. nie mam czasu. najblizsza wywiadowke mam dopiero za 2 tygodnie, ale mam nadzieje, ze nie naskarza za bardzo na mojego syna :wink: i nie w gim, tylko w podstawowce

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”