Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 03 gru 2018, 13:28
Delpiero14

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fillion » 03 gru 2018, 13:47
fillion
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dziki » 03 gru 2018, 13:56
O tak, Fight Night to było coś,też mam nadzieję,że jakaś nowa wersja wyjdzie. Pykałem na X360 w to. Świetnie się grało.Kesz pisze:Ja czekam aż dadzą pożądnego Fight Night Round.
EA jak by olało serię uznając, że lepiej wydawać gry z pod szyldu UFC niż skupiać się na boksie.
Szkoda, Fight Night Round 4 wspominam z sentymentem do dziś.
Późniejszy Fight Night Champion miał fajny story mode ale zmiany w mechanice walk mi nie przypadły do gustu zwłaszcza jeśli chodzi o uniki i kontry. Po prostu jest gorsze uczucie tego.
Wierzę, że Fight Night Round kiedyś wróci.
Parę miesięcy temu pojawiły się spekulacje o tym, że seria ma wrócić. Na stronie EA w bibliotece gier na PS4 nieoczekiwanie pojawiło się właśnie Fight Night na PS4-kę ale kilka dni później EA usunąło tą grę z biblioteki.
Fajnie by było jak by taka seria wróciła. Od dawna marzy mi się tryb klasyczny gdzie pojawiły by się stare legendy boksu na takim ringu z dawnych czasów, rękawicach, gatkach, stare zasady i jeszcze aby to fajnie okraszyć otoczką z tych czasów. Współczesny boks faktycznie ma się coraz gorzej, chociaż waga ciężka wydaje się wychodzić z tej nudy po braciach Kliczko i jest w niej znacznie ciekawiej. Jednak nie podoba mi się, że EA zrezygnowało z takiej serii tylko dlatego, że wydają inną serię a mianowicie UFC.
W Fight Night Champion był fajny motyw więzienny, gdzie walczyliśmy w bójkach z innymi więźniami a później stanęliśmy do nielegalnych więziennych walk. Po wyjściu z paki zaczęliśmy karierę pięściarską. Motyw walk w więzieniu mógłby wrócić, bo jest na czasie. To na tym popularność zdobyła seria filmów Undisputed nim pojawił się Yuri Boyka.
dziki
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kesz » 03 gru 2018, 15:06
Ostatnio odpalałem tą grę na PC korzystając z emulatora
Kesz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 04 gru 2018, 18:07
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 04 gru 2018, 18:11
Nie.Tomusmc pisze: https://planetagracza.pl/swiateczne-pro ... ry-na-ps4/
Nie będę wklejał listy bo za długa, ale może kogoś zainteresuje jakaś gra z PS Store w promocji na święta
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 04 gru 2018, 18:23
Tomusmc
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 04 gru 2018, 18:37
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 04 gru 2018, 18:38
Mamy wspólnotę majątkową
W sumie byłoby spoko. Póki co kupiliśmy parę gier na płytach, ale gdyby udało się upolować fajną promocję online, nie obraziłabym się.
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 04 gru 2018, 18:42
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 04 gru 2018, 19:39
:E ty chyba nie grałeś w bijatyki na poziomie odrobinę wyższym niż z kumplami mashującymi przyciski. Virtua Fighter, Tekken, Soul Calibur z 3d, z 2d/quasi2d Street Fighter, Guilty Gear, King of Fighers. Moją ulubioną jest trącące już myszką Garou: Mark of the Wolves. Każda z tych gier z systemem o niebo głębszym i dającym więcej funu niż Def Jam.
PSP jest w sumie już chyba passé. Czemu nie świetny Switch? Dla samej Zeldy warto...
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 04 gru 2018, 20:11
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 04 gru 2018, 21:44
cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 04 gru 2018, 22:17
Diamen23
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio