Gry... - Strona 305

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.

Na czym najchętniej grasz?

PS4
24
34%
XBOX One
6
8%
PC
35
49%
komórka
1
1%
tablet
0
Brak głosów
na starszej generacji konsol
4
6%
na innej platformie
1
1%
Awatar użytkownika
Delpiero14
Bianconero
Bianconero
Reputacja: 7075
Kibicuję: Futbolowi z XIX wieku

Gry...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 03 gru 2018, 13:28

Była jeszcze taka gra jak "Def Jam fight for NY". Chyba najlepsza bijatyka w jaka grałem. Multum możliwości wykorzystania areny oraz elementów otoczenia jako broni.

Awatar użytkownika
fillion
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1166
Kibicuję: FC Barcelona Holandia

Gry...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fillion » 03 gru 2018, 13:47

Oj grało się w tą grę. Danny Trejo , Snoop Dog , Omar Epps :) rurki, butelki... 8)

Awatar użytkownika
dziki
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 66
Kibicuję: Arsenal

Gry...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dziki » 03 gru 2018, 13:56

Kesz pisze:Ja czekam aż dadzą pożądnego Fight Night Round.
EA jak by olało serię uznając, że lepiej wydawać gry z pod szyldu UFC niż skupiać się na boksie.
Szkoda, Fight Night Round 4 wspominam z sentymentem do dziś.
Późniejszy Fight Night Champion miał fajny story mode ale zmiany w mechanice walk mi nie przypadły do gustu zwłaszcza jeśli chodzi o uniki i kontry. Po prostu jest gorsze uczucie tego.

Wierzę, że Fight Night Round kiedyś wróci.

Parę miesięcy temu pojawiły się spekulacje o tym, że seria ma wrócić. Na stronie EA w bibliotece gier na PS4 nieoczekiwanie pojawiło się właśnie Fight Night na PS4-kę ale kilka dni później EA usunąło tą grę z biblioteki.

Fajnie by było jak by taka seria wróciła. Od dawna marzy mi się tryb klasyczny gdzie pojawiły by się stare legendy boksu na takim ringu z dawnych czasów, rękawicach, gatkach, stare zasady i jeszcze aby to fajnie okraszyć otoczką z tych czasów. Współczesny boks faktycznie ma się coraz gorzej, chociaż waga ciężka wydaje się wychodzić z tej nudy po braciach Kliczko i jest w niej znacznie ciekawiej. Jednak nie podoba mi się, że EA zrezygnowało z takiej serii tylko dlatego, że wydają inną serię a mianowicie UFC.

W Fight Night Champion był fajny motyw więzienny, gdzie walczyliśmy w bójkach z innymi więźniami a później stanęliśmy do nielegalnych więziennych walk. Po wyjściu z paki zaczęliśmy karierę pięściarską. Motyw walk w więzieniu mógłby wrócić, bo jest na czasie. To na tym popularność zdobyła seria filmów Undisputed nim pojawił się Yuri Boyka.
O tak, Fight Night to było coś,też mam nadzieję,że jakaś nowa wersja wyjdzie. Pykałem na X360 w to. Świetnie się grało.

Awatar użytkownika
Kesz
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 359

Gry...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kesz » 03 gru 2018, 15:06

Delpiero14 pisze: Była jeszcze taka gra jak "Def Jam fight for NY". Chyba najlepsza bijatyka w jaka grałem. Multum możliwości wykorzystania areny oraz elementów otoczenia jako broni.
Ostatnio odpalałem tą grę na PC korzystając z emulatora ;)
Szkoda, że kontynuacja była słabsza (Def Jam Icon) a później już odeszli od pomysłu naparzających się raperów ;)
Ale fakt, Def Jam NY miał ten feel, kiedy to okładaliśmy przeciwników, wrzucaliśmy "rage'a" i człowiek czuł sie jak taki mordobitny gangsta. Pomimo, że gra była tak naprawdę takim ulicznym wrestlingiem ale w świetnej otoczce.

Z kumplami była świetna zabawa przy tej grze. Walki 2 vs 2 w metrze, wrzucanie ziomków pod pociąg :mrgreen:

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Gry...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 04 gru 2018, 18:07

https://planetagracza.pl/swiateczne-pro ... ry-na-ps4/

Nie będę wklejał listy bo za długa, ale może kogoś zainteresuje jakaś gra z PS Store w promocji na święta

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2188
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Gry...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 04 gru 2018, 18:11

Tomusmc pisze: https://planetagracza.pl/swiateczne-pro ... ry-na-ps4/

Nie będę wklejał listy bo za długa, ale może kogoś zainteresuje jakaś gra z PS Store w promocji na święta
Nie.

#teamxbox

:mrgreen: :mrgreen:

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Gry...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 04 gru 2018, 18:23

To nie była wiadomość do Ciebie :P Wy szukajcie w swoim gronie ;)

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Gry...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 04 gru 2018, 18:25

Tomusmc pisze: To nie była wiadomość do Ciebie :P Wy szukajcie w swoim gronie ;)
Kupiłam mężowi PSP na urodziny, więc jestem posiadaczką czegoś z tej stajni :D

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Gry...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 04 gru 2018, 18:37

Twój mąż jest ;) z tego co pamiętam to na Vitę i PSP też są jakieś promocje zazwyczaj, ale nie wiem jak ta lista ma się do przenośnych konsol

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Gry...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 04 gru 2018, 18:38

Tomusmc pisze: Twój mąż jest
Mamy wspólnotę majątkową :mrgreen:
Tomusmc pisze: z tego co pamiętam to na Vitę i PSP też są jakieś promocje zazwyczaj, ale nie wiem jak ta lista ma się do przenośnych konsol
W sumie byłoby spoko. Póki co kupiliśmy parę gier na płytach, ale gdyby udało się upolować fajną promocję online, nie obraziłabym się.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Gry...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 04 gru 2018, 18:42

https://store.playstation.com/pl-pl/gri ... TFORMPSP/1

Tutaj masz gry na PSP, a wyżej jest zakładka okazje więc co jakiś czas sobie sprawdzaj

Awatar użytkownika
MazurXIII
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1375
Kibicuję: AC Milan

Gry...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 04 gru 2018, 19:39

Delpiero14 pisze: Była jeszcze taka gra jak "Def Jam fight for NY". Chyba najlepsza bijatyka w jaka grałem. Multum możliwości wykorzystania areny oraz elementów otoczenia jako broni.
:E ty chyba nie grałeś w bijatyki na poziomie odrobinę wyższym niż z kumplami mashującymi przyciski. Virtua Fighter, Tekken, Soul Calibur z 3d, z 2d/quasi2d Street Fighter, Guilty Gear, King of Fighers. Moją ulubioną jest trącące już myszką Garou: Mark of the Wolves. Każda z tych gier z systemem o niebo głębszym i dającym więcej funu niż Def Jam.
futbolowa pisze:
Tomusmc pisze: To nie była wiadomość do Ciebie :P Wy szukajcie w swoim gronie ;)
Kupiłam mężowi PSP na urodziny, więc jestem posiadaczką czegoś z tej stajni :D
PSP jest w sumie już chyba passé. Czemu nie świetny Switch? Dla samej Zeldy warto...

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Gry...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 04 gru 2018, 20:11

Spojrzałem wcześniej i faktycznie PSP nie ma już takiego wsparcia. Coś tam się znajdzie, ale bardziej Vita

Switch ma swoją cenę, jak ktoś nie jest napalony to PSP wystarczy ;)

cruel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 332

Gry...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 04 gru 2018, 21:44

Ja pare dni temu kupiłem Switcha właśnie, na start Zelda i Octopath Traveler. Bardzo przyjemne toto w uzytku

Sent from my SM-G935V using Tapatalk

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Gry...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 04 gru 2018, 22:17

Ja też kupiłem Switcha gdzieś 2 tygodnie temu :P na pierwszy ogień poszedł Just Dance (głównie dla żony, ale się wciągnąłem), Super Mario Odsyssey (czekam tydzień na kuriera, DHL...) i Football Manager 2019 Touch. FM jak na razie u mnie porażka, zacząłem Brescią i kombinuję co chwilę i w 7 meczach udało mi się strzelić tylko jednego gola :shock: W ogóle w meczach nic się nie dzieje, zero akcji. Jeśli chodzi o trening to praktycznie zero opcji do pobawienia się, jedyne pole do popisu jakie widzę do taktyka. Średnio mi się podoba jak na razie...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”