Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 18 gru 2018, 22:09
Delpiero14
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kojiro » 18 gru 2018, 22:10
Kojiro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 18 gru 2018, 22:12
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kojiro » 18 gru 2018, 22:14
Kojiro
ozob
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 18 gru 2018, 22:41
Bassu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 18 gru 2018, 22:45
red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 18 gru 2018, 22:58
W którym miejscu porównałem transfery obu klubów?Bassu pisze: Serio Piotrek. Porownujesz transfery Pepa do Mou? Głównie w kwestii obrońców jesteśmy za City lata świetlne. Miał być Godin, Aldiewierd - jest... Sam wiesz kto. Bez przesady już z tym jadem. Edward też dał dupy nie raz i braliśmy gorszy sort. Inna sprawa, że ta ekipa ma potencjał by mimo wszystko rywalizować z najlepszymi i Mou nie potrafił tego zrobić.
Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 18 gru 2018, 23:06
Tutaj nie chodzi o umiejętności piłkarzy a o ich charakter i mentalność. Z jednej strony można mówić że Mou nie zdobył szatni itd., ale wydaje mi się że w United trafił na piłkarzy którzy nie byli skłonni "życia" oddać za dość specyficznego trenera jak to było w Mediolanie, Porto czy za pierwszym razem w CFC. Góra też bardziej dbała o ofensywę niż obronę, więc nie dziwota iż skończyło się jak się skończyło. Oczywiście sam Jose swoją cegiełkę dołożył, ale IMO to nie jest tak iż tylko jego można obwiniać za niezbyt udaną przygodę w czerwonej części Manchesteru.red85 pisze: No to wiemy teraz jak można tłumaczyć niepowodzenia jakiegokolwiek managera - nie kupiono mu zawodników jakich chciał. Kij z tym, że z zastanego materiału nie potrafił NIC ulepić. NIC. Zawodnicy co najwyżej grali równie przeciętnie jak wcześniej, albo jeszcze gorzej. Z pewnością z innymi radziłby sobie lepiej. Tych ponad 20 głów to niedorajdy i tyle.
ryba_82

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 18 gru 2018, 23:18
W tym temacie raczej nikt tak nie upraszcza problemu. Każdy zdaje sobie sprawę z tego, że mamy bałagan organizacyjny i brakuje nam jakiejś wizji, która dotyczy przyszłości klubu. Zmiany są potrzebne, Mou to powinien być ich początek, bo tu trzeba kogoś z głową na górze, kto zadba o projekt sportowy, a nie tylko finansowy. Przy czym zmiana trenera była absolutnym minimum, by coś tu się poprawiło, była też kluczem do tego, by ten zespół ruszył, teraz gorzej być nie powinno. Ja czekam na to, co dalej, mam nadzieję, że następna zmiana będzie tą, na którą od lat czekamy
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 18 gru 2018, 23:26
ryba_82

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 18 gru 2018, 23:30
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bernabeu » 18 gru 2018, 23:31
Bernabeu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 18 gru 2018, 23:33
piotrcies
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin