Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 18 gru 2018, 23:45
ryba_82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 19 gru 2018, 0:20
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 19 gru 2018, 7:38
Ja nie straciłem wiary. Po prostu on nie wypełnił warunków, które bym mu dał przyjmując go do klubu. Wicemistrza się nie zwalnia, szczególnie jeśli sezon wcześniej wygrał 2 puchary (+superpuchar) i wychodzi z poziomu na którym było MU.
czarny samael
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kojiro » 19 gru 2018, 8:38
Cholera to ja już mam mętlik w głowie, to masz szacunek do faceta czy go nie masz?
Kojiro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 19 gru 2018, 9:05
O czym zresztą piszą kibice w oficjalnym komunikacie. Pełnia władzy trenera w kwestii transferów i reorganizacja to ważne rzeczy. Ciekawe jak Ole odnajdzie się w takich pracach u podstaw.
Bassu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 19 gru 2018, 9:33
Ty trollujesz czy naprawdę wierzysz w to, że Mou nie odwalał "błazenady"? Oglądałeś w ogóle United pod jego dowództwem?
? Tzn. mamy podejrzewać, że to nie jego wybory? Wiesz, równie dobrze - jak już wcześniej wspomniałem - można tak tłumaczyć nieporadność każdego managera. To dyskusje, które trudno na chwilę obecną zweryfikować. Wiemy natomiast jedno. Mou nie miał najmniejszych oporów, żeby jechać po swoich piłkarzach, żeby sugerować nieporadność swoich przełożonych, więc...Tak jak podaj Piotrek wcześniej zaznaczył, trudno mi uwierzyć w to, żeby miał opory mówić o tym, że on chciał tak naprawdę innych zawodników.
red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 19 gru 2018, 9:36
Jako trenera United oceniam go źle. Wypowiedzi po meczu z Sevillą, przed meczem z City w poprzednim sezonie czy te ze Stanów latem były tak bezczelne, że powinien dostać jakąś karę od zarządu. Zachowywał się często jak zwykły cham w stosunku do swojego klubu i tu tym chamem go nazwałem i będę nazywał. Atakowanie to za inne rzeczy uważam za słabe. Po tym wszystkim mam go dość jako trenera United, przy czym doceniam dorobek i to, co wniósł na przestrzeni lat. Wypowiedź kibica pod wpływem emocji a ocena wieloletniej kariery to dwie różne rzeczy.
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kojiro » 19 gru 2018, 9:46
No właśnie a ty oglądałeś, widziałeś skład, kto tam gra? Piłkarze z podwórka, którzy się uczą gry, czy jednak doświadczeni gracze, którzy jednak powinni ciągnąc wózek. Ja wcale go nie bronie, ale uważam, że trzeba patrzeć szerzej niż tylko na trenera. Ten klub się zmienił, to już nie jest UTD rodzinne, oparte na wychowankach, to jest klub biznesowy, oparty na zaciągu najemników, od którego kibice i fani żądają sukcesów, ale tak się nie da. Ile Real pracował na sukcesy, też nakupowali drogich zawodników, ile czeka CITY, ile PSG.
Kojiro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 19 gru 2018, 9:48
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kojiro » 19 gru 2018, 10:01
Kojiro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 19 gru 2018, 10:04
Bassu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 19 gru 2018, 10:08
Bassu, każdy o tym pisze, ja od wczoraj tylko ze trzy razy. Wiadomo że problem jest głębszy, Mou po prostu ten bałagan niejako firmował swoją twarzą i do niego mocno się przyłożył (do bałaganu w drużynie, nie do braku koncepcji na górze na budowę zespołu, przy czym to po prostu burdel na każdym poziomie).Bassu pisze: mylicie dwa pojęcia. To że Mou przygoda nie wyszła to jest fakt, tam się już nic nie dało więcej wycisnąć. Inna bajka to struktura klubu, o której (jak już pisałem) ludzie z otoczenia mówią, że wymaga przebudowy. Trzeba ustalić, w jakim celu to wszystko idzie, bo nikt nie wie. Inwestujemy we wszystko, czyli w nic. Klub nie był też przygotowany na odejście Fergusona, a potem nikt nie umiał dźwignąć tematu.
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kojiro » 19 gru 2018, 10:15
Zgadza się, tam się chyba też nałożyła zmiana właściciela klubu.Bassu pisze:mylicie dwa pojęcia. To że Mou przygoda nie wyszła to jest fakt, tam się już nic nie dało więcej wycisnąć. Inna bajka to struktura klubu, o której (jak już pisałem) ludzie z otoczenia mówią, że wymaga przebudowy. Trzeba ustalić, w jakim celu to wszystko idzie, bo nikt nie wie. Inwestujemy we wszystko, czyli w nic. Klub nie był też przygotowany na odejście Fergusona, a potem nikt nie umiał dźwignąć tematu.
To chociaż mając te 24 bańki postawi mi browara.piotrcies pisze:Mou popełnił wiele błędów, których nie widzą chyba tylko on sam i niejaki Kojiro z piłkarskiego forum w Polsce.
Kojiro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 19 gru 2018, 10:27
spoko, nie czytałem wszystkiego. Chodzi mi o to, że nawet jeśli zatrudnimy hybrydę Kloppa i Pepa, to nie jest powiedziane że w połączeniu z takim zarządem damy rade coś zrobić. Mówić coś, mam na myśli powrót do lat rządów SAF-a.piotrcies pisze: Bassu, każdy o tym pisze, ja od wczoraj tylko ze trzy razy. Wiadomo że problem jest głębszy, Mou po prostu ten bałagan niejako firmował swoją twarzą i do niego mocno się przyłożył (do bałaganu w drużynie, nie do braku koncepcji na górze na budowę zespołu, przy czym to po prostu burdel na każdym poziomie).
Bassu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 19 gru 2018, 10:31
piotrcies
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio