Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 20 gru 2018, 22:47
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 20 gru 2018, 22:49
Znowu strzelasz ślepakami. Ja tutaj mówiłem o głębszym problemie ze 3 lata temu i od tamtego momentu niejednokrotnie o tym wspominałem, ale że należysz do tych, którym trzeba to pisać przy każdej okazji, najlepiej na wstępie i zakończeniu...Po prostu szkoda mi sił.
red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 20 gru 2018, 22:59
Standard z Twojej strony. Przeta wszyscy są głupi wkoło skoro nie podzielają Twojej opinii, eeech po [ch**] mi to było.
ryba_82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kojiro » 20 gru 2018, 23:02
Kojiro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 20 gru 2018, 23:09
Co za żenada. Ale w gruncie rzeczy wcale mnie to nie dziwi widząc wasze wypociny w tym temacie to możecie śmiało przybić sobie piataka.
red85
ryba_82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 20 gru 2018, 23:16
red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 20 gru 2018, 23:22
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 21 gru 2018, 1:29
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 21 gru 2018, 9:27
Ja tu widzę troche rozminięcie się z dyskusją. Przecież nikt nie pisze że Solsjaer ma poprowadzić Man United na szczyt, a jedynie że sobie poradzi - co w obocenej sytuacji Manchesteru polega na realizowaniu mniejszych celów, a nie wskoczeniu na szczyt. Tak po prawdzie od czasów Fergusona póki co żadnemu managerowi w mieście Manchester nie udało się poprowadzić swojego zespołu na szczyt, noo chyba że za szczyt ktoś uważa wpierdziel w półfinale LM.ryba_82 pisze: piotrcies można? No [k****] można i takie podejście i wymianę poglądów jestem w stanie zrozumieć. Jaranka Solskjaerem jednak nie, nie po tym co pokazał w Anglii, no chyba że Norwegię sprzed 6 lat weźmiemy jako wyznacznik. Być może pieprzę głupoty i Ole poprowadzi Was na szczyt, ale na chwilę obecną to nie przemawia za nim nic oprócz statusu legendy na Old Trafford jako piłkarza. Tyle z mojej strony..
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 21 gru 2018, 9:37
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 21 gru 2018, 10:10
Właśnie o taką mentalność tutaj apelowałem."I want us to play with courage, for the players to express themselves and take risks. I want the players to be the kids who love to play football."
red85
fillion
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 21 gru 2018, 12:34
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BeBaD » 21 gru 2018, 17:18
BeBaD
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio