Reprezentacja Polski (zbiorczy) - Strona 45

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

#TeamLewandowski czy #TeamProbierz?

#TeamLewandowski
8
40%
#TeamProbierz
4
20%
Na selekcjonera Tomasz Tułacz, niech grają zawodnicy U-20 i naturalizowani Kongijczycy
8
40%
Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 12 paź 2005, 22:54

pippen pisze:ale reszta grała naprawdę nieźle.

Szczegolnie Rasiak jak wszystkich mijal.

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 12 paź 2005, 23:02

Nie będe jechał po Rasiaku, bo uważam, że się przyda na MŚ.Ale to co zagrał dziś to katastrofa...nagle umiejętności zgubił ? No bo chyba nie trema, graliśmy tylko o to z którego miejsca wejdziemy...szczerze mówiąc myślałem, że będzie z niego porzytek, bo na wyspiarski styl gry przyda się taki olbrzym, jednak się srodze zawiodłem.Boruc chyba sobie zapewnił angaż w Arsenalu :wink:.Przyszłość przed nim.Obrona miała chyba aż za wiele do roboty, mimo to wypadła dobrze, ale trochę z niczego padł ten 2 gol :/.Jak dojdzie do formy Jacek + Szymek no to pomoc też nie do wyj*.Oby Sobol nie bawił się w każdym meczu w rzeźnika to też będzie dobrze.W ataku Żuraw, Franek...Rasiak tylko jak będzie pewny, lub w ostateczności.

Awatar użytkownika
kibic_korony
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kibic_korony » 12 paź 2005, 23:02

Pomyśleć ze ja kiedys bronilem Rasiaka, a przeciez ten czlowiek nie powinien w pilke grac, mial pojedynki glowkowe wygrywac a tu nic, mial strzelac, a tu strzalu celnego nie oddal ja proponuje powolac go do Polski B i pogra z rownymi sobie. A druga sprawa jest taka ze jak ten Janas nie zacznie wpuszczac Franka od poczatku to nic nie bedzie z tej kadry, koles w kazdym meczu mu udowadnia jaki jest dobry, a tu Rasiak i Rasiak zalamka. Widac tez jaki jest brak srodkowego ofensywnego pomocnika niema Szymka nie ma gry, Krzynio nie ta forma :cry:

Awatar użytkownika
adekk
Pomarańczowy skrytożerca
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 12 paź 2005, 23:02

pippen pisze:oczywiście Jop, lewandowski sa napewno do wymiany
COOO?? jeżeli chodzi o Lewandowskiego to się zgadzam w 100 %...ale Jop ..ostoja naszej obrony..ja uważam, że zagrał jak zwykle fenomenalne spotkanie...radził sobie świetnie z tymi szybkimi Angolami...nie wiem skąd takie wnioski.....dziwie się :shock: wg mnie Rasiak i Lewandowski do wymiany...ba! do wyrzucenia..żeby nigdy im nie przyszło do głowy znów założyć trikotu z orłem na piersiach...:P
Pozdrawaim...

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 12 paź 2005, 23:03

Dziwi mnie czego Anglicy nie zwolnili jeszcze Ericksona. Człowiek - Drakula ostatnio sprowadza Anglie na dno. Sytuacja Ericksona podobna jest do sytuacji Pekermana w Argentynie. Prezetują fatalny styl, ale chronią ich wyniki. Anglicy w pierwszej połowie zagrali dobrze, ale co z tego skoro na drugą wyszli całkiem zmęczeni :lol: Tak to i Janas może sobie zagrać, ale taki głupi to nie jest. W pierwszej połowie Angole nastawili się atak i ostry pressing. Chcieli strzelić kilka goli dzięki temu; liczyli na błędy Polaków. Błędy, których było dużo, ale dzisiaj delikatnie mówiąc ci wielcy anglicy byli nieskuteczni :lol: .Pierwsza połowa skończyła się 1-1 co pokrzyżowało plany Svena. Zmęczeni anglicy zwolnili. W obronie Polacy grali przyzowicie (mówię o pierwszysch 15 mi. II połowy), ale w ataku Rasialdo wszystko pieprzył co się dało. W tym okresie mogliśmy zdobyć gola. Potem Erickson przeprowadził zmiany i to u nas zaczęło się coś psuć. Trzy razy ratował naszych Boruc, ale za czwartym razem już nie miał szans. Ale co zrobiła obrona? Do Owena (czy tam Ronneya) podbiegło 4 obrońców i jeden wybił mu piłkę, która odbiła się od drugiego i trafiła do Cole'a, który podał do Lamparda. Ten był kompletnie niepilnowany.

Ogólnie nie ma co zarzucać Polakom, bo było wiadomo, że Anglicy będą szturmować naszą bramkę, a my będziemy się bronić. A atakować będziemy z kontry.
Obrona nie popełniał kuriozalnych błędów. Gorzej z pomocą. Kosowski próbował dryblować, co mu nie wychodziło. Smolarek był niewidoczny, ale decyzja o jego zdjęciu była fatalna. Trezba było zdjąć Rasiaka!

Reszta jutro, jak ochłonę.

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 12 paź 2005, 23:03

pippen pisze:a ja myśle że zagralismy dobrze,.
Fenomenalnie, cudownie, z polotem. Ktoś z nas jest w ukrytej kamerze!

Cóż, mecz pokazał, że Anglii nie pokonamy, nawe osłabionej. Wymówką dla naszych piłkarzy może być fakt, iż także nie mieliśmy do dyspozycji wszystkich piłkarzy, a Ci czołowi byli po kontuzjach. Mordercza przewaga Anglii w pierwszej połowie, zabójcza przewaga w posiadaniu piłki, i jeszcze bardziej zabójcza przewaga wizualna po stronie podopiecznych Erikssona. Drugą połowę zagraliśmy nieco bardziej na luzie, widać było małą poprawę w grze, jednak czymze jest ta poprawa, przy dzisiejszej dyspozycji przeciwników. Janas zdenerwował mnie zdjęciem Smolarka. Ogólnie można było się spodziewać takiego wyniku, jednak co do gry naszych rodaków odpowiednim określeniem jest słowo 'chaos'.

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 12 paź 2005, 23:05

Polska przegrała z Anglia 2-1 czas na wstepne podsumowanie zawodników i meczu:
Boruc - kto wie czy tym wystepem nie zapewnił sobie dłuzszy pobyt w Wielkiej Brytanii, przy bramkach nie zawinił a kilkakrotnie nas uratował
Żewłakow i Baszczyński - walczyli, grali poprawnie nie unikneli błedów ale wydaje sie ze najlepsi boczni obrońcy w kraju
Bak, Jop - ogolnie to samo co boczni
Lewandowski - zagrał poprawnie w destrukcji, nie mozna od niego oczekiwac ze zastapi Szymka
Sobolewski - widac ze jest to piłkarz który szczególnie motywuje sie do takich meczy i pokazuje klase, pewne miejsce w srodku obok Szymka
Smolarek i Krzynówek - starali sie ale za bardzo nie było im dane pokazac swoich umiejetnosci choc ten drugi jest usprawiedliwiony niedawna kontuzja
Kosowski - piłkarz ewenement, biega, stara sie często pozytku to nie przynosi, po czym nagle jedno zagranie mu wyjdzie i swietna asysta.Podobnie dzisiaj
Żurawski - niczym sie nie wyróznił.Według mnie głupota było wystawienie go w meczu z nie wyleczona kontuzja
Frankowski - Franek Franek łowca bramek, nawet przy stałych fragmentach gry był grozniejszy od Rasialdo
Rasiak - nie chce mi sie o nim pisac, ale pewnie napisze całe wypracowanie.Co podanie to strata.Zaczął poprawnie najpierw wygrał kilka pojedynków główkowych i byłem pełny wiary ze moze wreszcie zagra mecz zycia.Niestety to co wyprawiał w drugiej połowie woła o pomste do nieba.cloner pewnie znów bedzie bronic Grzesia(nie wiem jaka linie obrony wybierze, moze dzis zatrucie zoładkowe).Widac róznic poziomu Premiership a pierwszej ligi angielskiej
Radomski - za krótko grał by oceniac
Jesli Janas chce wygrywac przez szczesliwe odbicie sie piłki od Rasiaka a nie na zgraniu pewnych formacji i zawodników(nie musze wspominac kogo mam na mysli) to ja mu z całego serca gratuluje i nie licze na wiecej.Proponuje takze wziasc udział w grach liczbowych.Moze wieksze prawdopodobieństwo trafienia szóstki.

Gloria victis, dzieki za awans i za walke.
My w kadrze nie mamy Rooneya czy Lamparda (mamy Rasiak)jednak jestem zadowolony z postawy mentalnej, widac ze chlopaki tworza druzyne i przede wszystkim walcza
Nie bedziemy miec swojego Wembley...moze to i dobrze.Po co starszym odbierac wspomnienia.

pozdrawiam

Musze jeszcze zauwazyc załosny poziom komentarza.Szczególnie mylenie przez Szpaka Jopa z Sobolewskim(bracia xero), Kosy z Krzynówkiem itp.to juz moze irytowac plus tania gadka pana Mielcarskiego(dziwnie czesto nie mogł sie wysłowic).

Awatar użytkownika
pippen
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 12 paź 2005, 23:08

piszac wczęsniej oczywiście zapomniałem o Rasiaku,
Trzeba przynać że gra słabiutko i napaqrwde kolejny raz udowadnia mu Frankowski że jest dużo lepszy.
Nic dzisiaj nie było w meczu z Anglią z jego wzrostu itp.
zagrał poprostu cieniutko i napewno nie powienien grac w pierwszym.

myśle ze tak jak zrezygnowął z Rząsy tak teraz Janas zrezygnuje z Rasiaka

Awatar użytkownika
kibic_korony
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kibic_korony » 12 paź 2005, 23:09

adekk pisze: COOO?? jeżeli chodzi o Lewandowskiego to się zgadzam w 100 %...ale Jop ..ostoja naszej obrony..ja uważam, że zagrał jak zwykle fenomenalne spotkanie...radził sobie świetnie z tymi szybkimi Angolami...nie wiem skąd takie wnioski.....dziwie się :shock: wg mnie Rasiak i Lewandowski do wymiany...ba! do wyrzucenia..żeby nigdy im nie przyszło do głowy znów założyć trikotu z orłem na piersiach...:P
Pozdrawaim...
Jasne że Jop jest obecnie najlepszym polskim obroncom i jak mozna wogole mowic ze jest do wymiany, czyscil przedpole az milo. Lewandowski jak najbardziej do wymiany zadnego praktycznie podanai do przodu, a o prostopadlym juz nie wspomne. Radomski............ wspolautor bramki dla Anglikow, nie ta bajka :cry:
Babel pisze:Żewłakow i Baszczyński - walczyli, grali poprawnie nie unikneli błedów ale wydaje sie ze najlepsi boczni obrońcy w kraju
Myślę że Janas nie zauwazyl jescze Adamskiego, ktory regularnie gra w swoim klubie a na dodatek nalezy do najlepszych zawodnikow w swojej druzynie w Lidze Mistrzow pzdr
Ostatnio zmieniony 12 paź 2005, 23:18 przez kibic_korony, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 12 paź 2005, 23:16

Janas nie ma jaj. Majac awans mogl pokusic sie o bardziej ofensywna gre. A co zrobil wszyscy widzielismy, zmiana Smolarka to jakies nieporozumienie :roll: Rasiak gral taka padake ze szok, pierwszy do zmiany. Jezeli bedziemy grac tak jak w drugiej polowie to mamy szanse pograc w mundialu w innym wypadku tylko sie osmieszymy.
PS: Juz od dawna twierdze ze Boruc jest lepszy od Dudka i jezeli Jurek nie bedzie gral w pierwszym skladzie to bezdyskusyjnie Artur powinien byc naszym nr 1

Awatar użytkownika
adekk
Pomarańczowy skrytożerca
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 12 paź 2005, 23:17

cloner pisze:jakby to Rasiak byl w tym miejscu to pewnie strzelilby gola glowa
Jakby babcia miała wąsy to by była dziadkiem..Rasiak w dobrym miejscu??..to tak jak z wodą na pustynii..no czasami jest, ale jeżeli weźmiemy pod uwagę ogrom pustynii..to tak naprawdę jej nie ma...
cloner pisze:a Lewandowski wg mnie jest bardziej widoczny od np. Sobolewskiego
No na pewno był bardziej widoczny bo stał w jednym miejscu..nie trzeba było za nim miotać oczami po całym boisku...Polska B się kłania...
cloner pisze:fakt, ze w kilku sytuacjach mogl zagrac troche lepiej
w kilku czyt. we wszystkich

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8731
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 12 paź 2005, 23:27

bagg pisze:A ja to trochę inaczej widzę. Shaun rzeczywiście nie może zrobić wszystkiego na prawej stronie jednak czasami za nim Żewłakow nnie nadąża. Choć z drugiej strony za tak szybkim zawodnikiem ciężko nadążyć
brawa dla bagg'a :) jak zwykle bardzo madrze napisal :)
Zewlakow naprawde na wiele nie pozwolil Phillipsowi, i Eriksson byl zmuszony go zdjac w 2.polowie :)
piwus pisze:Ale niech szaleje, bo na MŚ pewnie nie dostanie powołania.
hehe, jest to bardzo mozliwe, jak wiadomo, Janas nie darzy zbyt wielkim zaufaniem Frankowskiego, ale ... chyba jednak bedzie on w kadrze na MŚ :D
rapid pisze:Nie wypowiem sie co do gry Rasiak bo szkoda slow - wystep ponizej jakiejkolwiek krytyki! Rasiak wypad z kadry i nigdy nie wracaj - zreszta kibice juz Cie zapewne odpowiednio nagrodza za "znakomity wystep".
no lepiej sie nie wypowiadaj - NIE WIESZ-NIE PISZ :!:
kibice nagrodza ?? Ty napewno kibicem nie jestes :lol:
Alkoholiko pisze:po holendra on go wystawił? czemu od poczatku nie grał Franek? jak ten Rasiak radził sobie w I lidze Angielskiej zanim trafił do Tottenhamu?
wszystko przez Holendrow :lol: :lol:
a Rasiak sobie bardzo dobrze radzil w 1.lidze angielskiej, mam nadzieje, ze Frankowski strzeli tyle samo bramek w 2.lidze hiszpanskiej :)
pippen pisze:zaprezentowaliśmy się dobrze, walczyli Polacy, udało się strzelić bramkę, a Boruc bronił kapitalnie,
oczywiście Jop, lewandowski sa napewno do wymiany, ale reszta grała naprawdę nieźle.
jak dobrze, ze Ty nie jestes selekcjonerem :lol:
Jop ? przeciez to najlepszy Polski obronca :!:
Lewandowski ? przeciez on dzis bledow nie popelnial :!: naprawde dobry mecz zagral :)
adekk pisze:No cóż meczu z Angolami nie da się wygrać grając w dziewiątkę....o czym mówię...do oprawianego przez was Rasiaka dołączyłbym Lewandowskiego
hmm, a ja dolaczylbym Ciebie do pseudoforumowiczow :lol:
Uchi_ pisze:Nie będe jechał po Rasiaku, bo uważam, że się przyda na MŚ
hehe, ale w dalszej czesci postu go krytykujesz :lol: czyli jednak troche po nim 'pojechales' :lol:
adekk pisze:wg mnie Rasiak i Lewandowski do wymiany...ba! do wyrzucenia..żeby nigdy im nie przyszło do głowy znów założyć trikotu z orłem na piersiach...
hmm, jak juz wyzej pisalem, Lewandowski byl jednym z lepszych zawodnikow z naszej kadry :)
a Rasiak - no niestety zagral ponizej oczekiwan
i jeszzce jedno - "trykot", a nie "trikot" :lol:
pippen pisze:myśle ze tak jak zrezygnowął z Rząsy tak teraz Janas zrezygnuje z Rasiaka
wydaje mi sie, ze nie masz racji, Janas z Rasiaka nie zrezygnuje :)

Ocena poszczegolnych pilkarzy :
w skali 1-10

Artur Boruc - 8 - najlepszy na boisku :)
Marcin Baszczyński - 6 - niezle, malo bledow, ale troche za malo w ofensywie
Mariusz Jop - 7,5 - najlepszy obronca
Jacek Bąk - 6,5 - troche bledow, czasem 'spi', ale tez sporo dobrych wybic
Michał Żewłakow - 7 - niezle :) ale tylko w defensywnie, z przodu niewidoczny
Euzebiusz Smolarek - 6 - malo widoczny, kilka niezlych zagran, ale nic ponadto
(46 min. - Jacek Krzynówek) - 6 - tak jak jego poprzednik, widac, ze jeszcze nie w formie po kontuzji
Mariusz Lewandowski - 7,5 - dobry mecz :) brawa dla tego Pana :) skuteczny w defensywnie, ale malo widoczny w ofensywie
Radosław Sobolewski - 7,5 - podobnie, tylko, ze mial wiecej strat, ale tez lepszy w ataku
(80 min. - Arkadiusz Radomski) - brak noty
Kamil Kosowski - 6,5 - walczyl, ambitny, ale to za malo na dobrych Anglikow, ale z meczu na mecz pewniejszy
Maciej Żurawski - 5 - nic nie pokazal, kontuzja, i nie wiadomo kiedy go znowu zobaczymy
(39 min. - Tomasz Frankowski) - 7.5 - niezle wejscie :) od razu gola strzelil :) brawa :) ale czasem nie radzil sobie (troche przez ten wzrost)
Grzegorz Rasiak - 4,5 - slabo, duzo strat, niestety najslabszy, ale tez nie otrzymywal gornych pilek, w 2.polowie troche lepiej

pozdrawiam

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 12 paź 2005, 23:45

anglia oslabiona? hmmm... nie wydaje mi sie. maja takich pilkarzy, ze tam nie ma mowy o oslabieniu. co innego w polsce, tu za wielkiego wyboru nie ma, ale w anglii... worek bez dna.
pierwsza polowa, a raczej pierwsza polowa pierwszej polowy, rzeczyscie tragiczna. usiedli na nas i nie chcieli zejsc. wytrzymalismy, pozniej bylo troche lepiej, tzn. anglia zwolnila, a polacy jeszcze nie ruszyli. dwie bramki przed przerwa, ok. w drugiej polacy zagrali dobrze, a przynajmniej przez pierwsza polowe drugiej polowy. dobrze przerywali ataki angoli, "konstruowali" cos tam, nie dali sie zdominowac. pozniej spuchli, co u nas normalne. angole strzelili i final, mozna bylo czekac na koncowy gwizdek.
nie jestem bardzo rozczarowany, bo i czym? to, ze nie mamy takich pilkarzy jak angole to wiadomo i to bylo widac.
co mi sie nie podobalo, to zmiana smolarka, mogl przeciez zmienic rasiaka i postawic smolarka obok franka. bylo widac, ze rasiak robi za statyste i tak juz pozostanie do konca. pojedynki glowkowe? nawet jak juz dolozy ta glowe to i tak pilka poleci nie tam gdzie trzeba. to archaiczny futbol, tak sie nie gra. w takich meczach rasiak jest po prostu zbedny! w sumie tylko tyle, wiecej pretensji do janasa nie mam. jestemy po prostu slabsi od angoli, przyzwyczajmy sie.

Awatar użytkownika
kibic_korony
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kibic_korony » 13 paź 2005, 0:08

cloner pisze:
Ocena poszczegolnych pilkarzy :
w skali 1-10

Artur Boruc - 8 - najlepszy na boisku :)
Marcin Baszczyński - 6 - niezle, malo bledow, ale troche za malo w ofensywie
Mariusz Jop - 7,5 - najlepszy obronca
Jacek Bąk - 6,5 - troche bledow, czasem 'spi', ale tez sporo dobrych wybic
Michał Żewłakow - 7 - niezle :) ale tylko w defensywnie, z przodu niewidoczny
Euzebiusz Smolarek - 6 - malo widoczny, kilka niezlych zagran, ale nic ponadto
(46 min. - Jacek Krzynówek) - 6 - tak jak jego poprzednik, widac, ze jeszcze nie w formie po kontuzji
Mariusz Lewandowski - 7,5 - dobry mecz :) brawa dla tego Pana :) skuteczny w defensywnie, ale malo widoczny w ofensywie
Radosław Sobolewski - 7,5 - podobnie, tylko, ze mial wiecej strat, ale tez lepszy w ataku
(80 min. - Arkadiusz Radomski) - brak noty
Kamil Kosowski - 6,5 - walczyl, ambitny, ale to za malo na dobrych Anglikow, ale z meczu na mecz pewniejszy
Maciej Żurawski - 5 - nic nie pokazal, kontuzja, i nie wiadomo kiedy go znowu zobaczymy
(39 min. - Tomasz Frankowski) - 7.5 - niezle wejscie :) od razu gola strzelil :) brawa :) ale czasem nie radzil sobie (troche przez ten wzrost)
Grzegorz Rasiak - 4,5 - slabo, duzo strat, niestety najslabszy, ale tez nie otrzymywal gornych pilek, w 2.polowie troche lepiej
To ja bym sie nie zgodzil we wszystkich ocenach wg mnie:
BORUC - 8 pewny punkt naszej kadry szkoda przypadkowej bramki na 1-0
BASZCZYNSKI - 7 widac, że jest to bardzo ambitny zawodnik i po incydencie z Janasem odzyskal zaufanie u selekcjonera
JOP - 7 podtrzymuje to co powiedzialem wczesniej, najlepszy polski obronca
BĄK - 5 nie za pewny w swoich poczynaniach, od srodkowego obroncy wymaga sie takze poczatkowania akcji ofensywnych czego nie widzialem w wykonaniu Bąka
ŻEWLAKOW - 6 za malo sie wlaczal, nadal jestem zwolennikiem Adamskiego na tej pozycji
SMOLAREK - 5 nie poznalem tego zawodnika, prawa strona kompletnie niewidoczna, zero driblingu, widac ze sie spalil, ale Janas powinien nadal na niego stawiac
KRZYNOWEK - 5 oj oj brakuje do dawnej dyspozycji, trening, trening i jescze raz trening, ale nie martwmy sie w razie czego KACZMAREK go zastapi
LEWANDOWSKI - 3 nigdy nie bylem zwolennikie jego talentu, a dzisiaj jak na srodkowego pomocnika tragedia, ten zawodnik jest srodkowym obronca to co on robi w pomocy
SOBOLEWSKI - 6 zadania defensywne wykonane bardzo dobrze, gorzej z ofensywa zero strzalow celnych
RADOMSKI - 2 nie to miejsce nie ten czas, wspol - autor bramki dla Anglikow, chaos, chaos i jeszcze raz chaos
KOSOWSKI - 8 juz od kilku meczow bardzo wysoka forma, walczy za trzech, biega za pieciu, czapki z glow przed tym zawodnikiem
ŻURAWSKI - 2 same straty, wystawienie go w dzisiejszym meczu mijalo sie z celem, wracaj szybko do zdrowia Polska cie potrzebuje
FRANKOWSKI - 8 ok typowy napastnik niczym Grzesiu Piechna tam gdzie pilka tam Franek
RASIAK - 1-2 żona z dziecmi na trybunach a tu taka klapa, az wstyd,...... troche mi go szkoda

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”