Reprezentacja Polski (zbiorczy) - Strona 48

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

#TeamLewandowski czy #TeamProbierz?

#TeamLewandowski
8
40%
#TeamProbierz
4
20%
Na selekcjonera Tomasz Tułacz, niech grają zawodnicy U-20 i naturalizowani Kongijczycy
8
40%
Awatar użytkownika
kibic_korony
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kibic_korony » 13 paź 2005, 18:08

czeher pisze:Nie rozumie was co wy tak tego Rasiaka bronicie!!!
Kto!!!!!!!!????????? go broni jacy wy ja tam widze jedna osobe Cloner, ale sie w sumie nie dziwie podobno rodzina :D z tego co widze to kazdemu brakuje gre aby okreslic jego fatalna gre, a przeklinac nie mozna to i sobie nikt nie ulzy :lol:
Ja tam tylko Jopa bronie bo na to zasluguje!!!!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 13 paź 2005, 18:32

czeher pisze:Franka i Zurawia i tak powinno byc Exclamation

czy oprocz gola(wiem, że to głupio brzmi) pamiętasz jakieś zagrranie Franka?

Nie bronię Rasiaka, dla mnie rownież w tym meczu zagrał tragicznie, ale czy nalży Go odrazu skreślać? Mowię Wam trzeba dać mu szansę. Jestem też ciekaw zestwianie Franerk - Rasiak. W ataku wolałbym Franka od Rossi'ego, ale to nie oznacza, że Grzegorz w ogole się do kadry na WC 2006 nie nadaje ;)

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 13 paź 2005, 18:35

Ja uwazam ze dostal juz swoja szanse i to juz zbyt duzo- czego nie wykorzytsal w najmniejszym procencie :!:
Ja mysle ze szanse teraz trzeba dac innym, bo MS coraz blizej i zostalo niewiele czasu a Rasiak wykorzytsal juz swoj czas
OLI SAGAN BROZEK - im trzeba dac szanse a nie drewno caly czas!!!

Miales wczoraj okazje bserwowac przez okolo 60min duet Rasiak - FRanek
Ostatnio zmieniony 13 paź 2005, 18:40 przez czeher, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 13 paź 2005, 18:38

bagg pisze:Jestem też ciekaw zestwianie Franerk - Rasiak.
A ja nie jestem ciekaw. Duet napastników powinno stanowić dwóch nieco odmiennie grających zawodników tak, aby się uzupełniali. Ani Rasiak ani Franek nie biegają za dużo. Są typowymi egzekutorami. Żurawski potrafi wiele rzeczy o których oni mogą pomarzyć. Za dużo tracimy bez Macieja w składzie.

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 13 paź 2005, 18:39

Ja uwazam ze dostal juz swoja szanse i to juz zbyt duzo- czego nie wykorzytsal w najmniejszym procencie Exclamation

No tak. Na Turnieju im. Łobanowskie bodajże Krol Strzelcow. Co to jest. To jest nic. Byle jaki piłkarz z byle jakiej ligi by to potrafił. Rasiak powinien być w kadrze choćby dla zrożnicowania w ataku. Taki wysoki piłkarz, ktory mogłby pełnić rollę Target Man'a.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 13 paź 2005, 18:41

bagg pisze:czy oprocz gola(wiem, że to głupio brzmi) pamiętasz jakieś zagrranie Franka?
W 85 minucie, gdyby to Rasiak był w polu karnym, nie Frankowski, prawdopodobnie nie bawiłby się w mijanie obrońców, by wyłapał to bramkarz, tylko... oddałby im piłkę bez walki. Frankowski ilekroć dostawał piłkę, uspokajał grę, a raczej nie on powinien się tym zajmować. Ogólnie nie wiem jak można wytykać coś napastnikowi ze 100% skutecznością.

Więc ja zapytam inaczej. Pamietasz coś, co powinien zrobić Franek, a nie zrobił?

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 13 paź 2005, 18:44

buhahaahha jakie on tez tam bramki strzelal!!! a poza tym dostawial tylko koslawe nogi lub glowe nic poza tym, niech jest w kadrze podkreslam to ale w 11 nie ma miejsca dla niego :!:
i nie chce mi sie juz o nim pisac gosc jest beznadziejny i tyle :!: :!: im mniej bedzie grac tym lepeij dla Polski

Awatar użytkownika
RadoGol
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RadoGol » 13 paź 2005, 18:46

Franek moim zdaniem był jedynym Polskim zawodnikiem który umiejętnie przetrzymywał piłkę tzn. gdy trzeba było uspokoić grę to miał ją przy nodze a nie wdawał się w jakieś bez sensowne rajdy (vide Kosowski).

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 13 paź 2005, 18:48

piwus pisze:Więc ja zapytam inaczej. Pamietasz coś, co powinien zrobić Franek, a nie zrobił?

Nie pamiętam, w ktorej minucie, ale była taka sytuacja gdzie mogli nasi reprezentanci wyjść z kontrą, ale Tomasz bezsensownie w beznadziejny sposob stracił piłkę.

piwus pisze:Ogólnie nie wiem jak można wytykać coś napastnikowi ze 100% skutecznością.

ja mu nic nie wytykam. Spytałem się tylko czy pamięta jakieś inne zagranie. Nigdzie nie napisałem, że Franek grał źle.

Niggaz pisze: A ja nie jestem ciekaw. Duet napastników powinno stanowić dwóch nieco odmiennie grających zawodników tak, aby się uzupełniali. Ani Rasiak ani Franek nie biegają za dużo. Są typowymi egzekutorami. Żurawski potrafi wiele rzeczy o których oni mogą pomarzyć. Za dużo tracimy bez Macieja w składzie.

w jakimś sparingu można dać im szansę. Wysoki Rasiak i szybki, potrafiący się znaleźć w polu karnym Franek. Coś jak Koller i Baros :lol:
Ostatnio zmieniony 13 paź 2005, 18:57 przez bagg, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 13 paź 2005, 18:50

Nie ma co ukrywać. Nasza kadra bez Rasiaka traci 90% siły ognia. Wczoraj rezerwowy Totenhamu fenomenalnie dryblował , dochodził do sytuacji strzeleckich i co najważniejsze został najlepszym strzelcem Polski w el.MŚ. Takich wysokich , dobrze grających głową zawodników nam potrzeba. Trzeba już teraz podkreślić , że Grzesiu jest faworytem bukmacherów w walce o tytuł króla strzelców World Cup. Co by było gdyby nie Rasiak :roll:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 13 paź 2005, 18:51

bagg pisze:]b]piwus napisał:
Więc ja zapytam inaczej. Pamietasz coś, co powinien zrobić Franek, a nie zrobił?

Nie pamiętam, w ktorej minucie, ale była taka sytuacja gdzie mogli nasi reprezentanci wyjść z kontrą, ale Tomasz bezsensownie w beznadziejny sposob stracił piłkę. [/b]
A powiedz mi ile razy ten koles za ktorym sie tak wstawiasz stracil pilke :?: Odpowiem ci :arrow: to raczej granicy z cudem zeby to wszytsko zliczyc!!!

a co do Franka to zdarza sie nie zawsze wszystko musi sie udac w meczu

Bagg cgyba wczoraj mogles obsrewowac taka pare - rasiak Franek
Ostatnio zmieniony 13 paź 2005, 18:53 przez czeher, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 13 paź 2005, 18:52

bagg pisze:Wysoki Rasiak i szybki, potrafiący się znaleźć w polu karnym Rasiak.
O tak! To byłby optymalny duet :rotfl:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 13 paź 2005, 18:55

moze sklonujemy Rasiaka 11 razy i bedzie optymalny team na Final MS :!: :!:

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 13 paź 2005, 18:56

Niggaz pisze:bagg napisał:
Wysoki Rasiak i szybki, potrafiący się znaleźć w polu karnym Rasiak.

O tak! To byłby optymalny duet Rotfl

zamyśliłem się :lol: stworzyłem drugiego Rasiaka....tylko nie bijcie :P

zaraz poprawię ;)

czeher pisze:A powiedz mi ile razy ten koles za ktorym sie tak wstawiasz stracil pilke Question Odpowiem ci Arrow to raczej granicy z cudem zeby to wszytsko zliczyc!!!

Stwierdzam, że moja 10-letnia siostra potrafiłaby to zliczyć. Bo do jakiś 20 liczyć umie napewno.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 13 paź 2005, 19:00

Ojj zeby tylko 20 strat bylo to nosilbym go na rekach :!: buahhahahaahh Moze on ma klopoty z oczami i nie widzi pilki ani partenrow z druzyny :!:

To widze ze masz zdolna siostre :!: skoro w wieku 10 lat umie do 20zliczyc

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”