Ave

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 17 paź 2005, 10:44
Rumeczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 17 paź 2005, 11:49
Roomeczek pisze:Każdego kibica w Polsce cieszy chyba dobra dyspozycja Franka... ciesze się jak również i Wy,
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 17 paź 2005, 14:00
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: STRUMYK » 20 paź 2005, 11:27
STRUMYK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 21 paź 2005, 20:26
Dombroś
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 21 paź 2005, 20:32
wszyscy słyszeliDombroś pisze:Ja gdzieś słyszałem że Elche FC już "walczy" o Franka z PZPN'em.
na pewno przed mundialemDombroś pisze:Podobno któreś zgrupowanie reprezentacji (chyba przed Mundialem)
a teraz cię zaskoczę - z 6 kolejkamiDombroś pisze:koliduje z 2 czy 3 ostatnimi kolejkami Secunda Division
Dombroś pisze:Według mnie powinien gdyż z tym klubem może nawet wejść do Primera Division. A pare dni w Reprezentacji nic mu nie da..
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: TaDzik.pl » 22 paź 2005, 10:36
TaDzik.pl
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 22 paź 2005, 11:17
Ja mysle ze Franek powinien pojsc do duzo lepszego kluby a nie do
II ligowego Hiszpanskiego ale mam nadzieje ze przejscie do
Premiera Division moze go zauwaza
Dombroś

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 22 paź 2005, 11:45
No wlasnie, moze lepiej przestan...Dombroś pisze:Weż stary może przestań już pisać na forum lepiej co.....??
No tak, Ty masz cale 14Dombroś pisze:Ile ty masz lat 10 cz 11
To juz wiesz, co czuje 90% forum czytajac Twoje posty.Dombroś pisze:Piszesz takie głupoty że bania mała
Jako krol strzelcow ligi (polskiej bo polskiej ale zawsze), czolowy strzelec eliminacji, czolowy strzelec druzyny, ktora zakwalifikowala sie do MŚ... az dziwne, ze w ogole sie ktos zglosil... nie sadzisz?Dombroś pisze:Ciekawe jak 31 letni zawodnik mógł przebuerać w ofertach...
Po co komentowac. Niech wystaczy -Dombroś pisze:Przechodząc tam pokazał że ma ambicje.
Twoje mozna kilkoma. Np.Dombroś pisze:A twoje głupie posty skwituję jednym emotem![]()
Proponuje baranka o sciane. oczywiscie z rozbieguDombroś pisze:Ty gówniarzu z niedorozwinęciemu mózgiem wynoś się z tego forum bo denerwujesz ludzi tmi swoimi 10-cio słownymi postami.Jestś nabikacz
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: STRUMYK » 23 paź 2005, 13:21
STRUMYK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 23 paź 2005, 17:58
To prawda, Elche zagralo bardzo dobre spotkanie, zwlaszcza w pierwszej polowie. Od poczatku meczu zmusili pilkarzy Nasticu do gry w obronie. Pozatym jeden z najlepszych pilkarzy Nesticu, czyli Martínez zostal skontuzjowany i bedzie musial palzowac przez 6 miesiecy. W 41 minucie po golu Alberta Elche objelo prowadzienie i udalo im sie utrzymac ten korzystny wynik. Frankowski gral od poczatku i zostal zmieniony w 79 minucie za Raula Martina.STRUMYK pisze:Wczoraj Elche pokonało Nastic 1-0. Bramka: Alberto w 41 minucie spotkania.
snake
Post Wyświetl pojedynczy post autor: STRUMYK » 23 paź 2005, 21:14
STRUMYK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 23 paź 2005, 21:30
STRUMYK pisze:Tabela:
1 Murcia 9 20 ptos
2 Xerez 9 20
3 Recre 9 17
4 Valladolid 9 17
5 Elche 9 16
Dombroś
Post Wyświetl pojedynczy post autor: STRUMYK » 24 paź 2005, 0:48
STRUMYK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 24 paź 2005, 12:20
Tego to ja bym nie powiedzial. Wg mnie obecnie w Segunda Division jest 8 druzyn ktore maja szanse na awans do Primera i miedzy nimi jest Recreativo. Oczywiscie ja kibicuje Tenerife, ktore wczoraj nieszczesnie zremisowalo 0:0.a mianowicie Recre ( i chyba ta drużyna zajszybciej odpadnie z tej czołowej
snake
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio