Dobre... masz aktywne wszystki inne programy P2P a BearShare nie ? Zapewniam Cie, że powinno Ci śmigać raz dwaUchi_ pisze:Ja masę plików ściągam z DC++.Moja sieć jest bardzo rozbudowana, m.in. Wrocław i trudno sobie czegoś nie znaleść.Jeżeli zawiedzie mnie, to ściągam z eMuli bądź eDonkeya - zależy, kiedy szybciej znajdzie plik.Oprócz tego używam Shareaza.Szkoda, bo moja sieć chyba zablokowała mi BearShare, albo nie umiem tego ustawić
.Wątpie, bo coś kiedyś wspominał o tym, że jest blokada.Jeżeli ściągam gry, bądź filmy albo aplikacje z warezów to używam FlashFXP.Do tego dochodzi FlashGet, ale tylko duże pili, bo łatwiej jest kontrolować to.Jeżeli zaś chodzi o torrenty, to nie mogę złego słowa powiedzieć o BitTorrencie.Ogólnie rzecz biorąc, mam dobrze zaspokojony proces ściągania wszystkich plików z neta ;].
Spoko.. tylko, że nie widze powodu dla którego miałbym instalować e-mule.coco pisze:brawo za madra decyzje ale tak jak juz mówiłem duzo mniejsza baza danych niz w emule
1. Duża ilość marnowanej pamięci
2. Wszystko czego szukałem znalazłem w BearShare, wiec większej bazy dacnych nie potrzebuje