Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kojiro » 23 mar 2019, 21:58
Kojiro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 23 mar 2019, 21:59
Bienias
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 23 mar 2019, 22:06
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kojiro » 23 mar 2019, 22:10
Kojiro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 23 mar 2019, 22:25
Kupiłem ostatnio Battlefielda 4 za 16,50, Wormsy za 20 zł i wcześniej parę gierek nie przekraczając 30 zł (w tym na pewno Tomb Rider czy Wolfenstaina). Wyrzucone w błoto? Nie sądzę bo w necie do dzisiaj wszystko stoi drożej, normalnie bym nie kupiłBienias pisze:Jeszcze nigdy nie kupiłem gry na PS Store. Jak dla mnie jest to wydawanie pieniędzy w błoto. Tylko wersje pudełkowe mają sens. Przechodzę grę i odsprzedaję. Sumarycznie wychodzę na zero. Śmieszą mnie te całe %%% cyfrowe.
ps. GOW kupiłem na jakieś promo w MM w listopadzie. Z uwagi na brak czasu odpakowałem grę pod koniec lutego. Pograłem godzinę i nie wiem czy jeszcze wrócę. Jestem po walce z jakimś typem po której wyruszam w drogę. Warto dać szansę grze?
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kojiro » 23 mar 2019, 22:29
Kojiro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 23 mar 2019, 22:30
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 23 mar 2019, 22:35
Tak, warto śledzić bo czasami rzucają mega rabaty. Faktycznie najdroższa gra za jaką zapłaciłem to była Fifa 18, w sklepie czy na allegro pochodziła pod 200 zł, a ja skorzystałem że świątecznej promocji i zapłaciłem 119 zł. Na tej grze i tak się nie zarobi bo jak nie pójdzie po pół roku to później za grosze można ją wyrwać. Dużo perełek jest na PS store
Ja wypatruję okazje, jak jest w sklepie za grosze to się nawet nie zastanawiam. Kiedyś wyrwałem wersję pudełkową Watch Dogs 2 za 60 zł, sprzedałem i puściłem za ponad stówę. Dzisiaj kupiłem RDR2 za 100 zł i też wyciągnę więcej tylko to są małe kwoty więc nie chcę mi się w to bawić. Jak mam gierkę za 20-30 zł to po co w ogóle myśleć co z nią później zrobić
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kojiro » 23 mar 2019, 22:43
Kojiro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 24 mar 2019, 4:38
cruel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 25 mar 2019, 18:06
Delpiero14
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kesz » 27 mar 2019, 11:40
Kesz
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin