Sucho w ryju. Zionę nadal alkoholem (tzn rano teraz już nie), spać się chce, ale dużego kaca nie ma. Jakoś pracuję.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 26 maja 2019, 10:39
Delpiero14

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 26 maja 2019, 10:41
Jest niedziela, powinni teraz spędzać czas z rodziną. Doceń że się poświęcają
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 26 maja 2019, 10:43
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 26 maja 2019, 10:54
Emeryci, bezrobotni, słabo zarabiający lub studenci. Ogólnie to jest ta niższa półka społeczeństwa
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 26 maja 2019, 11:03
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 26 maja 2019, 11:18
DDK
Tomusmc

Delpiero14

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 26 maja 2019, 11:24
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 26 maja 2019, 11:24
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 26 maja 2019, 11:45
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 26 maja 2019, 11:48
+1. Też to próbowałem kiedyś w gronie osób, którę są prounijne, nie ma [ch**], nie kumały różnicy.DDK pisze: ↑26 maja 2019, 11:45Jeśli ja mówię "Korwin powiedział, że nie ma dowodów że Hitler wiedział o holokauście", to 90% ludzi twierdzi, że "Korwin powiedział, że Hitler nie wiedizał o holokauście". Godzina tłumaczenia różnicy, godzina pokazywania przykładów samego sensu słuchania ze zrozumiem i... jak bicie głową w mur.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 26 maja 2019, 11:59
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 26 maja 2019, 12:02
W liceum tak się uczyliśmy na WOSie. Profesor rzucił temat, jakiś kontrowersyjny, chyba o związkach partnerskich, nie pamiętam, to było 15 lat temu, podzielił klasę na dwa obozy, za i przeciw. A po chwili powiedział nam, że mamy dyskutować broniąc przeciwnej strony. Było ciekawieDDK pisze: ↑26 maja 2019, 11:59Ja komuś się tutaj kiedyś przyznałem, ze w niektórych sytuacjach dyskutowałem próbując bronić jakiegoś zdania, z którym kompletnie się nie zgadzałem. Było to pewnie 2,3 lata temu. Wiecie czemu? Bo chciałem nauczyć się szukać argumentów przeciwnej strony, zrozumieć je a następnie znaleźć ich słabe i mocne punkty. A także, nauczyć się dyskutować. Nawet nie wiecie ile takie zadania mi pomogły potem na studiach czy w pracy.
cloner
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio