Pozdrawiam..
Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 24 paź 2005, 16:22
adekk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 24 paź 2005, 17:01
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 24 paź 2005, 21:55
Nurni Flowenol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 24 paź 2005, 22:04
Poczułem się zaproszony.Tymon Jagła (Deco_10) pisze:BTW, zapraszam na irca BO w srode : )
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 24 paź 2005, 22:18
wstep jest wolny, ja na BO nie jestem nawet modem, wiec jedynie proponujeNiggaz pisze:Poczułem się zaproszony.
Nurni Flowenol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 24 paź 2005, 22:32
luk1208
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 24 paź 2005, 22:39
Tymon Jagła (Deco_10) pisze:gromek na pewno idzie na mecz do championsa, wiec nie masz co sie bac
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 24 paź 2005, 22:53
wroci pewnie nad ranem, bo w srode bedzie ogladal Barça-Malaga i Depor-Real : )Niggaz pisze:Pytanie tylko jak długo tam będzie siedział. Chyba nie zawsze udaje mu się wytrwać do końca. Ja tam wolę się bać na zapas.
Nurni Flowenol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 24 paź 2005, 22:58
Argumenty argumentami, ale prawda musi być po jego stronieTymon Jagła (Deco_10) pisze:mozna z nim czesto pogadac na GG obiektywnie
W sumie to się zgadzam. Jego wiedzy nie można chyba kwestionować. Poczucia humoru też. Spoko źąTymon Jagła (Deco_10) pisze:w ogole ma ogromna wiedze na temat futbolu, poczucie humoru i fajny z niego zią : )
W takim razie liczę chociaż na powtórkę ze spotkania z Osasuną. Jakieś 75% posiadania piłik i przynajmniej poprawna skuteczność (1 gol na 3 szanseTymon Jagła (Deco_10) pisze:a co do Malagi, to zamuruja sie na 100%, nie mam co do tego zadnych watpliwosci
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 24 paź 2005, 23:12
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 25 paź 2005, 18:41
adekk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 25 paź 2005, 20:22
Mentor

Nurni Flowenol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 26 paź 2005, 1:14
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 26 paź 2005, 8:44
No ja też mam taką nadzieje i wydaje się być ona 'realna'! Owszem Malaga wygrała z Betisem 5:0 ale trzeba otwarcie powiedzieć że Betis w tym sezonie nie zachwyca... myślę że bez problemu wygramy to spotkanie! Jedyną rzeczą która mnie martwi to brak Deco i Bellettiego, ale Deco godznie zastąpi MvB a Bellettiego jak już sugerował Niggaz Oleguer i sobie poradzimyJuż jutro Barca na Camp Nou podejmie Malagę. Goście w minionej kolejce rozbili słaby w tym sezonie Betis aż 5:0. Mam nadzieję, że podbudowani tym zwycięstwem nie będą przez 90 minut murować bramki.
k@li
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio