F.C. Barcelona (zbiorczy) - Strona 176

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
adekk
Pomarańczowy skrytożerca
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 24 paź 2005, 16:22

Zgadzam się z wami...Van Bommel na pewno sobie poradzi..tym bardziej że odczuwa on jeszzcze głód gry..a taki odpowiednio zmotywowany piłkarz potrafi wznieść się ponad swoje możliwości.. :wink: co do obrońcy...prawie niemożliwe jest rozwiązanie z Puyolem na prawej stronie obrony...bardziej bym się skłaniał już z tym Oleguerem, który już chyba kiedyś pokazał, że radzi sobie na tej pozycji nienajgorzej..co do Gabriego..jest on świeżo po kontuzji...może być mały problem, jeśli miałby zagrać od pierwszych minut..ale taki ofensywnie usposobiony obrońca na podmęczonych obrońców Malagi mógłby być strzałem w dziesiątke..
Pozdrawiam..

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 24 paź 2005, 17:01

Nie ma nawet takiej opcji jak Puyol na prawej stronie. Środek obrony to będzie istny pas startowy dla przeciwników. Puyol musi grać w środku. Poza tym prawy obrońca musi się dużo udzielać w ofensywie a Puyol raczej bardziej przydaje się w destrukcji. Oleguer na 90% zagra na prawej. Grał już na tej pozycji kilka razy i z całkiem niezłym skutkiem (nie grał dużo gorzej od Bellettiego który często ma wahania formy). W ogóle ostatnio Oleguer gra dobrze i nie ma sensu się do niego przyczepiać. Na pewno nie gra gorzej od Puyola ostatnio. Gabriego bardzo lubię i wiem, że to jest dobry, ale nie wierzę, aby świeżo po kontuzji mógł zagrać na pełnych obrotach chociaż 45 minut. On potrzebuje teraz intensywnych treningów.

Awatar użytkownika
Nurni Flowenol
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 24 paź 2005, 21:55

jesli sie nie myle, to juz w najblisza srode Barça rozegra swoj nastepny mecz w La Liga, a jej rywalem bedzie rewelacyjna w ostatniej kolejce Malaga. powoli Barça z meczu na mecz gra jednak coraz lepiej i coraz to bardziej przypomina druzyna z poprzedniego sezonu (a w drugiej polowie meczu z Osasuna grala nawet lepiej jak w poprzednim sezonie :idea:)

IMHO jesli strzelimy szybko pierwsza bramke, to powinno byc dobrze

bawiac sie w typera, obstawiam 2-0

jedna z bramek strzeli na pewno Javier Ernesto 'El Conejo' 'El Piszczelo' 'El Mago' Saviola :hahaha:

BTW, zapraszam na irca BO w srode : )

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 24 paź 2005, 22:04

Jeżeli Malaga nie będzie się murowała (a po zwycięstwie nad Betisem 5:0 są na to spore szanse) to jest szansa, że Eto'o strzeli wreszcie hat-tricka :wink:
Liczę na pewne zwycięstwo. Jeżeli Eto'o nie strzeli tych trzech brameczek to niech chociaż Messi coś trafi ... no i Javier 'Pibito wróc!' Saviola o ile zagra :lol: :wink:
Tymon Jagła (Deco_10) pisze:BTW, zapraszam na irca BO w srode : )
Poczułem się zaproszony.

Awatar użytkownika
Nurni Flowenol
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 24 paź 2005, 22:18

Niggaz pisze:Poczułem się zaproszony.
wstep jest wolny, ja na BO nie jestem nawet modem, wiec jedynie proponuje

zreszta z tego co kojarze, to bywasz na ircu BO czesto :D

gromek na pewno idzie na mecz do championsa, wiec nie masz co sie bac :lol2:

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 24 paź 2005, 22:32

Jak zobaczyłem w jakich rozmiarach wygrała Malaga to normalnie az sie zdziwilem, ale to dobrze bo zapowiada sie ciekawy pojedynek w środe :!:
Tylko czy Malaga zagra ofensywnie czy jak wiekszosc druzyn które przyjezdzają na Camp Nou czyli defensywnie i murowanie dostepu do bramki :!:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 24 paź 2005, 22:39

Tymon Jagła (Deco_10) pisze:gromek na pewno idzie na mecz do championsa, wiec nie masz co sie bac
:D :lol:
Pytanie tylko jak długo tam będzie siedział. Chyba nie zawsze udaje mu się wytrwać do końca :lol:
Ja tam wolę się bać na zapas.

Awatar użytkownika
Nurni Flowenol
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 24 paź 2005, 22:53

Niggaz pisze:Pytanie tylko jak długo tam będzie siedział. Chyba nie zawsze udaje mu się wytrwać do końca. Ja tam wolę się bać na zapas.
wroci pewnie nad ranem, bo w srode bedzie ogladal Barça-Malaga i Depor-Real : )

a tak w ogole to nie jest taki zly jak go maluja, mozna z nim czesto pogadac na GG obiektywnie (:lol2:), czesto gra tez w fife przez neta :D w ogole ma ogromna wiedze na temat futbolu, poczucie humoru i fajny z niego zią : )

a co do Malagi, to zamuruja sie na 100%, nie mam co do tego zadnych watpliwosci

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 24 paź 2005, 22:58

Tymon Jagła (Deco_10) pisze:mozna z nim czesto pogadac na GG obiektywnie
Argumenty argumentami, ale prawda musi być po jego stronie :rotfl:
Tymon Jagła (Deco_10) pisze:w ogole ma ogromna wiedze na temat futbolu, poczucie humoru i fajny z niego zią : )
W sumie to się zgadzam. Jego wiedzy nie można chyba kwestionować. Poczucia humoru też. Spoko źą :lol:
Tymon Jagła (Deco_10) pisze:a co do Malagi, to zamuruja sie na 100%, nie mam co do tego zadnych watpliwosci
W takim razie liczę chociaż na powtórkę ze spotkania z Osasuną. Jakieś 75% posiadania piłik i przynajmniej poprawna skuteczność (1 gol na 3 szanse :wink: ) pozwoli nam wygrać ten mecz.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 24 paź 2005, 23:12

1 gromek ostatnio nie chodzi do champa a dlaczego to wtajemniczeni wiedza :lol: Bedzie w innym pubie poza tym w dni powszednie nie chodzimy do champa
2 Z Gromkiem lepeij pogadac osobiscie-polecam ale jezeli jestescie abstynentami to nie radze :wink:
3 irc na BO jest dla kazdego a jej "krolowa chyba znacie"
4 Jak gadacie z gromkiemm na gg to pozdrawiajcie go mniej wiecej tak<Elo Wilk, hwdp, drewniany ludo, VV jest najlepszy
5 co do meczu to jestem zalamany bo z przyczyn nie ode mnie zaleznych bede musial opuscic pierwszy mecz w lidze :cry: i wziazku z czym bede mial prosbe aby ktos podal mi strone skad mozna sciagnac meczos FCB
6 Z Malaga wygramy bo nie ma innej mozliwosci i wyprzedzamy real :D :D

Awatar użytkownika
adekk
Pomarańczowy skrytożerca
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 25 paź 2005, 18:41

Myślę, że jak przystało na mistrza, Barca nabierze teraz wiatr w żagle...przez mecz z Pampeluną nabrali pewności ( może nie wszyscy, ale co poniektórzy na pewno)....a co do zamurowania się Malagi???na pewno inaczej się gra z jakimś przeciętniakiem La Ligi, a inaczej z mistrzem..ale co to dla Bracy na fali.. :lol:
Pozdrawiam..

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 25 paź 2005, 20:22

Już jutro Barca na Camp Nou podejmie Malagę. Goście w minionej kolejce rozbili słaby w tym sezonie Betis aż 5:0. Mam nadzieję, że podbudowani tym zwycięstwem nie będą przez 90 minut murować bramki. Jeżeli będą starali się w miarę regularnie atakować to o wynik korzystny dla Barcy jestem spokojny. W wypadku postawienia solidnego muru różnie może być, ale w najgorszym wypadku przewiduję minimalne zwycięstwo Barcelony. Z powodu kontuzji zagrać nie będą mogli Deco ani Belletti. Portugalczyka pewnie zastąpi Mark van Bommel a na prawej obronie zobaczymy od początku Oleguera. Teoretycznie wyzdrowiał już Gabri, ale jeszcze nie jest przygotowany do gry moim zdaniem. Prawdopodobnie od początku zagra Ludo a Messi rozpocznie mecz na ławce rezerwowych. Młody chłopak musi odpoczywać. Zgadzam się z Tymonem co do tego, że pierwsza bramka dla Barcy ustawi mecz. Oby stało się to jak najszybciej.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 26 paź 2005, 1:14

:haha: Federacja ... to jednak Orłowski nie trafił. :) W czasie mecz mówił coś o odwolaniach i że na bank dądza rade a tu popis frajerstwa. Z tego co pamiętam to w czasie mecz pokazał dwie czerwone jak by tak chirurgicznie do tego podszedł. To że Messi został trafiony w lewa noge było popisem bezradnośc obronców gośc. Ale to z Bekchamem to juz parodia. Przeciesz wyraźnie olał sedziego pokazał mu (nie dosłownie) wal sie na ryj :P Ja jestem Galaktyka :haha:

Nie dawno Rooney w taki sam sposób został zawieszony (za klaskanie) i nie było odwołania a tu Davidek pochopnie ukarany. :haha:

P.S. Ciekawe czy Gravesen sie odwoływał :haha:

Awatar użytkownika
k@li
Visca el Barca!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 26 paź 2005, 8:44

Nie no, co Ci ludzie wyprawiają?! Za ewidentne wyśmiewanie (najpierw negowanie jego decyzji a później sarkastyczne klaskanie) się z arbitra Beckham`owi anulują czerwoną kartkę a za ewidentny faul na Leo Messi`m podtrzymują decyzję arbitra o żółtej kartce za symulowanie - kpina po prostu! I gdzie tu sprawiedliwość się pytam...
Już jutro Barca na Camp Nou podejmie Malagę. Goście w minionej kolejce rozbili słaby w tym sezonie Betis aż 5:0. Mam nadzieję, że podbudowani tym zwycięstwem nie będą przez 90 minut murować bramki.
No ja też mam taką nadzieje i wydaje się być ona 'realna'! Owszem Malaga wygrała z Betisem 5:0 ale trzeba otwarcie powiedzieć że Betis w tym sezonie nie zachwyca... myślę że bez problemu wygramy to spotkanie! Jedyną rzeczą która mnie martwi to brak Deco i Bellettiego, ale Deco godznie zastąpi MvB a Bellettiego jak już sugerował Niggaz Oleguer i sobie poradzimy :wink: !
Pozdrawiam.

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”