Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » 05 mar 2019, 18:32
matt_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 05 mar 2019, 18:35
Delpiero14
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 05 mar 2019, 18:40
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 05 mar 2019, 21:48
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 06 mar 2019, 20:16
Musiałem się przespać jedną noc z tą decyzją. Byłem zdumiony nagłą decyzją selekcjonera. Trener musi podejmować decyzje sportowe i nie poddaję tego w wątpliwość, ale sposób w jaki to zrobił sprawił, że jestem zły. Nie rozumiem tego, że trener podjął ostateczną decyzję. Mats, Jerome i ja wciąż możemy grać na najwyższym poziomie. Razem z reprezentacją Niemiec przebyliśmy długą drogę usłaną sukcesami.
Tuż po tym, jak dowiedzieliśmy się o tej decyzji federacja wydała gotowe oświadczenia dla prasy. Według mnie to nie zostało zrobione w odpowiednim stylu i nie miało nic wspólnego z szacunkiem. Jestem dumny z noszenia koszulki reprezentacji. Zawsze dawałem z siebie wszystko. Dziękuję za wasze wsparcie, razem przeżyliśmy wielkie chwile. Jestem fighterem i patrzę w przyszłość. W Bayernie Monachium znajdujemy się teraz w ważnej części sezonu i nadal walczymy o trofea w trzech rozgrywkach
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 06 mar 2019, 21:56
Morrow pisze:Mueller niezadowolony.
Musiałem się przespać jedną noc z tą decyzją. Byłem zdumiony nagłą decyzją selekcjonera. Trener musi podejmować decyzje sportowe i nie poddaję tego w wątpliwość, ale sposób w jaki to zrobił sprawił, że jestem zły. Nie rozumiem tego, że trener podjął ostateczną decyzję. Mats, Jerome i ja wciąż możemy grać na najwyższym poziomie. Razem z reprezentacją Niemiec przebyliśmy długą drogę usłaną sukcesami.
Tuż po tym, jak dowiedzieliśmy się o tej decyzji federacja wydała gotowe oświadczenia dla prasy. Według mnie to nie zostało zrobione w odpowiednim stylu i nie miało nic wspólnego z szacunkiem. Jestem dumny z noszenia koszulki reprezentacji. Zawsze dawałem z siebie wszystko. Dziękuję za wasze wsparcie, razem przeżyliśmy wielkie chwile. Jestem fighterem i patrzę w przyszłość. W Bayernie Monachium znajdujemy się teraz w ważnej części sezonu i nadal walczymy o trofea w trzech rozgrywkach
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 16 wrz 2019, 23:10
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » 17 wrz 2019, 1:56
W piątek ter Stegen w rozmowie z hiszpańskimi mediami zasygnalizował, że nie podoba mu się ta sytuacja. - Nie jest łatwo znaleźć wytłumaczenie tego, czego doświadczam. W każdym meczu daję z siebie wszystko, by utrudnić decyzję trenerowi (Loewowi - przyp. red.). Ostatnie zgrupowanie kadry było dla mnie dużym ciosem - wypalił ter Stegen.
https://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna ... -andre-terPo sobotnim hicie Bundesligi (Bayern zremisował na wyjeździe z RB Lipsk 1:1) na słowa ter Stegena zareagował Neuer. Bramkarz numer 1 kadry Niemiec nie krył rozczarowania wypowiedziami kolegi.
- Oczywiście słyszałem je, choć gdy byliśmy na zgrupowaniu, to (ter Stegen - przyp. red.) niczego nie powiedział. Zasadniczo uważam, że jesteśmy drużyną i powinniśmy występować jako drużyna. Nie wiem, czy jego słowa pomogły zespołowi - powiedział Neuer.
Golkiper Bayernu Monachium zasugerował, że ter Stegen powinien był powstrzymać się od takich komentarzy. - Nie wiem, czy taka wypowiedź służy sprawie, zwłaszcza że na pozycji bramkarza mamy wielu dobrych zawodników - także Kevina Trappa czy Bernda Leno. Każdy, kto nie gra, jest niezadowolony. W pełni to rozumiem. Uważam jednak, że zawsze najważniejszy jest sukces i dobro zespołu - dodał Neuer.
matt_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bernabeu » 17 wrz 2019, 2:26
Bernabeu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 17 wrz 2019, 8:35
W kadrze nie jest . Teraz Neuer broni świetnie.a ter stegen w kadrze miał klopsy a dwa : racje to ma Neuer a nie ter Stegen. Nie pleć bzdur.Bernabeu pisze:Ter Stegen jest w tym momencie lepszym bramkarzem od Neuera.
A kadra Niemiec nie wyszła z grupy na MŚ, spadła w Lidze Narodów z pierwszej dywizji i przez ostatni rok wygląda (piłkarsko) słabiej niż np. Holandia - mam duże wątpliwości czy stawianie na Neuera sportowo się broni, i czy w ogóle Loew po MŚ 2014 się broni, bo już na Euro 2016 gdyby nie błazenada Zazy i kolegów mogło skończyć się wylotem w ćwierćfinale po karnych z Włochami. Przekonamy się po Euro 2020, oglądałem mecz z Holandią w tamtym tygodniu i gdyby nie niesłuszny karny po ręce De Ligta (był spalony w tamtej akcji), to Niemcy w drugiej połowie byliby zniszczeni. Mniej więcej na tym poziomie obecnie są nasi sympatyczni sąsiedzi.
Inna sprawa, że Ter Stegen nie powinien mówić takich rzeczy nawet jeśli ma rację, Neuer ma zbyt dużą renomę żeby bramkarz Barcelony mógł wygrać taką wojenkę, i wypowiedzi jak ta Lehmanna pewnie będą dominować.
League

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 17 wrz 2019, 9:44
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 25 maja 2021, 11:22
piotrcies
cloner
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Precel » 11 paź 2023, 20:26
Precel
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin