Torrent, DC++, programy do ściągania plików - Strona 7

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 41

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 29 paź 2005, 23:06

mam prośbe :D poszukuje muzyki filmowej z filmu MAN ON FIRE i z filmu YAMAKASI doszły mnei słuchy ze jest także film YAMAKASI 2 więc także bym prosił o ta muzyke :] z góry dziekuje naprawde nie moge tego znaleźc albo jak znajduje to nie moge ściągnąc bo jakiś błąd jest...

Awatar użytkownika
Dombroś
Grafomania zaawansowana
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 29 paź 2005, 23:09

A ja prosił bym o ścieżkę dźwiękową z Filmu 13 Dzielnica i Yamakasi.
(Tamakasi sciagalem ale mi bledy wystepuja :hardkor2: )

Zgóry dzięki

Awatar użytkownika
k@li
Visca el Barca!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 30 paź 2005, 9:10

Witam,
Chłopaki mam wielką prośbę!
Jestem 'lama' jeżeli chodzi o torrenty więc prosze osoby wtajemniczone o pomoc :wink: A więc...
Jeszcze niedawno miałem neo 128 i ściągałem tylko z p2p, zadnych bit torrentów czy Azereusów nie używałem bo i tak transfer byłby słaby, ale teraz mam neo 670 kb\s i chciałbym się zacząć bawić w poważne ściąganie (bo z taką prędkością neta pewnie z 50 kb\s będzie ściągało nie?) i moja prośba jest następująca:
Powiedźcie mi jaki jest najlepszy program,
Jak go skonfigurować, żeby wszystko dobrze 'śmigało',
No i oczywiście jak cokolwiek ściągnąć,
Tylko panowie piszcie tak żebym, rozkminił bo jak juz pisałem kompletnie się na tym nie znam...
Z góry dziękuje za pomoc :D
Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 30 paź 2005, 9:19

Dombroś pisze:A ja prosił bym o ścieżkę dźwiękową z Filmu 13 Dzielnica i Yamakasi.
(Tamakasi sciagalem ale mi bledy wystepuja )

Zgóry dzięki
THEMANIEK pisze:mam prośbe poszukuje muzyki filmowej z filmu MAN ON FIRE i z filmu YAMAKASI doszły mnei słuchy ze jest także film YAMAKASI 2 więc także bym prosił o ta muzyke :] z góry dziekuje naprawde nie moge tego znaleźc albo jak znajduje to nie moge ściągnąc bo jakiś błąd jest...

http://www.searchengines.pl/phpbb203/in ... 21&t=11950

Tutaj masz linki, gdzie jest 'troszkę' stronek torrentowych.Nie ma tam

Kod: Zaznacz cały

http://thepiratebay.org
A co do Kaliego, to Twój problem jest opisany wcześniej.W sumie torrentów jako tako nie da się podkręcić.Ściąga się w zależności od seedów czyli źródeł.Jeżeli będzie dużo, to będzie szybko ;].[/code]

Awatar użytkownika
k@li
Visca el Barca!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 30 paź 2005, 10:12

Uchi_ pisze:A co do Kaliego, to Twój problem jest opisany wcześniej
Dzięki, znalazłem 8)
Uchi, trzeba jakoś skonfigurować tego Bit Comet`a ? A i wiesz może z jakim transferem (mniej\więcej) będzie mi sciągało jakiś plik 700mb, przypuszczając że będzie dużo źródeł?
PS: Widział ktoś film 'Goal' i Yamakasi 2 w postaci Torrent (czy jak to się mówi :P) ?
Pozdro.

Awatar użytkownika
M.T.
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: M.T. » 30 paź 2005, 19:27

k@li pisze:PS: Widział ktoś film 'Goal' i Yamakasi 2 w postaci Torrent (czy jak to się mówi Razz) ?
Pozdro.
Narazie masz gola!
http://torrent.net.pl/tort.php?ok&id=db ... 5b7cf46a6a

Jak będe miał czas to poszukam yamakasi 2

Awatar użytkownika
k@li
Visca el Barca!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 30 paź 2005, 21:00

Dzięki :wink:
Mam problem, ściągnęłem sobie goal, jest już 100% i zamisat "ściągam" pisze "wysyłam", wchodze do tego foldera do którego ściągnęłem film a tam mnóstwo plików których nie mozna otworzyc, wie ktoś może o co chodzi?
Pozdro.

Awatar użytkownika
Rumeczek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 30 paź 2005, 22:13

M.T. pisze:
k@li pisze:PS: Widział ktoś film 'Goal' i Yamakasi 2 w postaci Torrent (czy jak to się mówi Razz) ?
Pozdro.
Narazie masz gola!
http://torrent.net.pl/tort.php?ok&id=db ... 5b7cf46a6a
Też sobie chcialem ten film sciągnąc i niby wszystko fajnie...z tym, że jak wchodze to psize ze sie trzeba zarejestrować...daje zarejestruj i wyskakuje, że limit uzytkowników został przekroczony :]

Ql

Awatar użytkownika
M.T.
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: M.T. » 31 paź 2005, 0:27

k@li pisze:Mam problem, ściągnęłem sobie goal, jest już 100% i zamisat "ściągam" pisze "wysyłam", wchodze do tego foldera do którego ściągnęłem film a tam mnóstwo plików których nie mozna otworzyc, wie ktoś może o co chodzi?
Pozdro.
Rozpakowywujesz pierwszy spakowany plik i zapisujesz go w jakimś innym folderze i to wszystko film powinien działać.Jak jeszcze nie wiesz o co chodzi to napisz na gg to ci dokladniej wytlumacze. Pozdrawiam

Awatar użytkownika
k@li
Visca el Barca!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 31 paź 2005, 9:30

M.T. pisze:Rozpakowywujesz pierwszy spakowany plik i zapisujesz go w jakimś innym folderze i to wszystko film powinien działać.Jak jeszcze nie wiesz o co chodzi to napisz na gg to ci dokladniej wytlumacze. Pozdrawiam
Dzięki, właśnie w tym tkwił problem!
Pozdrawiam serdecznie!

Awatar użytkownika
Rumeczek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 31 paź 2005, 9:56

K@li mógłbyś przesłać mi tego torrenta? sam pliczek...

Bo ja jak chce sie tam zalogować to pizse ze limit użytkowników został przekroczony... :(

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 31 paź 2005, 10:08

K@li mógłbyś przesłać mi tego torrenta? sam pliczek...

Bo ja jak chce sie tam zalogować to pizse ze limit użytkowników został przekroczony...

http://www.megaupload.com/?d=KWXMRVS1

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1500
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 31 paź 2005, 10:19

ja torrentów nie chce juz wiecej widziec kiedys wychwalałem pod niebiosa bo sciagało mi nawet po 3 filmy dziennie ale teraz to jest badziewie i tyle miałem na dysku pozapisywanych ponad 200 plików torrentowych z iloscia sedów i perów nie mniejsza niz 150 ostatnio zapusciłem film i nie dosc ze przez tydzin sciagneło mi sie 10 Mb :!: :evil: to jeszcze musiałem zrobic formata przez te zasrane torrenty mimo ze jest tam duzo nowosci to i tak jestem zdania ze to BADZIEW duzo lepszy bearshare

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 31 paź 2005, 11:06

coco pisze:ja torrentów nie chce juz wiecej widziec kiedys wychwalałem pod niebiosa bo sciagało mi nawet po 3 filmy dziennie ale teraz to jest badziewie i tyle miałem na dysku pozapisywanych ponad 200 plików torrentowych z iloscia sedów i perów nie mniejsza niz 150 ostatnio zapusciłem film i nie dosc ze przez tydzin sciagneło mi sie 10 Mb to jeszcze musiałem zrobic formata przez te zasrane torrenty mimo ze jest tam duzo nowosci to i tak jestem zdania ze to BADZIEW duzo lepszy bearshare

Spokojnie.Zaręczam, że jeżeli ściągasz z dobrego źródła to nie natrafisz na badziewie.Po drugie, jeżeli ściągneło Ci 10 mb, to oznacza, że plik jest mało popularny i np. ściągasz tylko z 1 źródła.Wtedy transfery nie są gigantyczne.BearShare ? Jeżeli chodzi o mp3 to napewno lepsze, ale o duże pliki, to torrenty bezdyskusyjnie dystansują BS.Gier, programów, czy tym podobnych rzeczy nie ściągniesz przez BS.Jeżeli już jakiś p2p to bardziej eMule.

Awatar użytkownika
Ultras
Madridismo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 31 paź 2005, 11:11

Torrenty są spoko jesli są batrdzo dobrze seedowane bo jeśli nie to możemy zapomnieć o sciagnięciu danego pliku.Dla mnie BearShare to ejden z najgorszych P2p jakie widziałem :wink: NA torrentach jest prawie wszystko filmy gry muzyka mecze :wink: itp. Emule dla mnie jest podobne co BearShare.Jeśli chodzi o P2P to DC++ ( wersja z możliwym sciaganiem od kilku userów) oraz Peer2 Mail ostatnio tylko z niego sciągam :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”